ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W Nowym Roku życzę samych rekordowych okazów i nowych pomysłów na robactwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Uwaga Szybki konkursik!!!Pierwsza fota pstrąga z robalem, która wyląduje na tej stronie zostanie nagrodzona kompletem gumek Drugi komplet powędruje do autora fotki ,która zyska najwięcej polubień do końca stycznia,także chyba WARTO!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ale żeś wymyślił u mnie pstrągi dopiero od lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 No właśnie, u mnie też dopiero od lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Uwaga Szybki konkursik!!!Pierwsza fota pstrąga z robalem, która wyląduje na tej stronie zostanie nagrodzona kompletem gumek Drugi komplet powędruje do autora fotki ,która zyska najwięcej polubień do końca stycznia,także chyba WARTO!!!No niestety w tym konkursie już nie wezmę udziału w mojej okolicy nie ma pstrągów a poza tym łowi się je dopiero za miesiąc Edytowane 31 Grudnia 2016 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Nie sprecyzowałem- drugi zestaw za fotkę z największą ilością polubień,ale nie koniecznie z "pstrągalem"!!! Lolo a Ty już się z żoną nie zakładaj,bo mi się jej szkoda zrobiło...Może opowiesz kolegom o poprzednim konkursie??? Edytowane 31 Grudnia 2016 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson12 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 kolego a palie też zaliczysz jako pstrąga,bo można też czasem trafić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Każda fota rybki z moim robalem kwalifikuje się do konkursu...Z "palią" też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson12 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ok to latam za paliami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Oby nie była to ryba "piła" i młotów też tu nie wstawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson12 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Od piły do piranii niedaleko,a na ZZ się trafiają.Rozumiem,że też zaliczysz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zawsze uważałem, że ryba szlachetna ma paski i kolce! Najbardziej lubię takie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nie sprecyzowałem- drugi zestaw za fotkę z największą ilością polubień,ale nie koniecznie z "pstrągalem"!!! Lolo a Ty już się z żoną nie zakładaj,bo mi się jej szkoda zrobiło...Może opowiesz kolegom o poprzednim konkursie???A co tu dużo gadać,po prostu wygrałem podwójnie,czasami nie warto się zakładać,a tym bardziej nie drwić i nie wierzyć w własnego męża,bo potem można przejąć całkowicie obowiązki kuchenne a przed świętami trochę tego jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Hej...Marcin mam nadzieję,że pamiętasz o mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Robale dotarły już do mnie ,widać rękę profesjonalisty.Wygląd i materiał pierwsza liga.Zbiorniki u mnie już zmroziło, tak że pierwsza próba pewnie będzie pod lodem.Coś czuję że trzeba nawinąć mocną żyłę ... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dzięki za dobre słowo i czekam na relację z łowienia w przeręblu.Dużo kolegów wzięło te robale właśnie do łowienia na lodzie.A konkurs trwa, tylko fotek nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Lód jeszcze jest cienki, w rzekach płynie kra. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Przy tych mrozach wystarczy dosłownie 2-3 dni.Sam nie mogę się doczekać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Może by z tego jakieś czeburaszki stworzyć,albo jakieś inne główeczki?Pozostałości po zbrojeniu chyba "radarów" firmy "Sum" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 i/lub jig-woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trochę mi chłodem powiało w " gumowcowej odlewni", więc w ciepłym domku oskubałem kilka kuraków i w ten sposób na niedzielny obiad będzie rosół...Kolejna partia pod czeburaszkę- świetna opcja,bo tym samym pierzakiem można obławiać różne głębokości zmieniając tylko wagę czeburaszki... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Te z czarną jeżynką ,super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bardzo fajne tylko zdjęcia niewyraźne, to tak aby nie zobaczyć szczegółów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No no no,ładnie się to prezentuje,dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Przepraszam Panowie-aparat do d..y , fotograf do d..y i przydało by się dzienne światło,ale wyłączyli o godzinie 16, chyba nie zapłaciłem rachunku... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi