Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga Szybki konkursik!!!

Pierwsza fota pstrąga z robalem, która wyląduje na tej stronie zostanie nagrodzona kompletem gumek

Drugi komplet powędruje do autora fotki ,która zyska najwięcej polubień do końca stycznia,także chyba WARTO!!!

• Like 2

Uwaga Szybki konkursik!!!

Pierwsza fota pstrąga z robalem, która wyląduje na tej stronie zostanie nagrodzona kompletem gumek

Drugi komplet powędruje do autora fotki ,która zyska najwięcej polubień do końca stycznia,także chyba WARTO!!!

No niestety w tym konkursie już nie wezmę udziału w mojej okolicy nie ma pstrągów :( a poza tym łowi się je dopiero za miesiąc  :P

Edytowane przez LOLO
  • Like 1

Nie sprecyzowałem- drugi zestaw za fotkę z największą ilością polubień,ale nie koniecznie z "pstrągalem"!!!

Lolo a Ty już się z żoną nie zakładaj,bo mi się jej szkoda zrobiło...Może opowiesz kolegom o poprzednim konkursie???

Edytowane przez cyprys19
  • Like 1

Nie sprecyzowałem- drugi zestaw za fotkę z największą ilością polubień,ale nie koniecznie z "pstrągalem"!!!

Lolo a Ty już się z żoną nie zakładaj,bo mi się jej szkoda zrobiło...Może opowiesz kolegom o poprzednim konkursie???

A co tu dużo gadać,po prostu wygrałem podwójnie,czasami nie warto się zakładać,a tym bardziej nie drwić i nie wierzyć w własnego męża,bo potem można przejąć całkowicie obowiązki kuchenne a przed świętami trochę tego jest  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Trochę mi chłodem powiało w " gumowcowej odlewni", więc w ciepłym domku oskubałem kilka kuraków i w ten sposób na niedzielny obiad będzie rosół...

Kolejna partia pod czeburaszkę-  świetna opcja,bo tym samym pierzakiem można obławiać różne głębokości zmieniając tylko wagę czeburaszki...

post-60860-0-44284800-1483824782_thumb.jpg

post-60860-0-81179400-1483824965_thumb.jpg

• Like 6