sukingad Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Kup sobie farbki Vallejo serii Model Color/Model Air. Bardzo przyjemnie się nimi maluje cykady i efekt jest dużo lepszy. Do tego co masz, to klasycznie czarny bez metallica (Model Air), amarillo yellow (Model Color), signal red (Model Air). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Chcę takie cykady, dodatkowo kolor stare złoto , lub złoty z czerwonymi dodatkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 @ivar zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Herezje w święta niedzielę.....już w średniowieczu Kolendowicz pisał, że od cykad to klenie uciekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) " Co Ty wiesz o zabijaniu"?A tak na poważnie dostaniesz w paczce do testów... i jeszcze będziesz prosił o więcej! Ps. Nie traktuj tego jak grożby...,to jest ostrzeżenie. Edytowane 27 Lutego 2017 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Robale łowią 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Czemu nie?Tylko nie wiem ,czy mnie stać na wymiany z Tobą... ha.. ha...ha.A czemu by Cię nie miało być stać jak jeden i drugi jest na coś napalony to wymiana pójdzie gładko i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @Houdini serdeczne dzięki za fotkę.Piękny garbusek , też bym takie chciał. @Lolo zgadamy się na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Wędkarze łowią na robale . Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 28 Lutego 2017 przez skalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Super Piotrze,że łowią takie piękne garbuski...Przepraszam Ty łowisz,a robale są tylko elementem właściwie dobranego zestawu- gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tak naprawdę to testuję (robale) od kilku dni pod kątem jazi jakieś wstępne wyniki mam, a o efektach poinformuję . Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Moje pstrągi cały czas gustują w Cyprysowych robalach następne w kolejce będą chyba klenie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Pięknie Jarku... Wielkie dzięki za filmik.Zazdroszczę takich rybek , niestety u mnie ich brak.Za to garbuski są i niedługo zaczynam sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Taka mała kałuża a takie piękne ryby. Zazdrość czuję, zazdrość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ach tylko mogę sobie pomarzyć o takiej rzeczce i takich pięknie wybarwionych rybach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ach tylko mogę sobie pomarzyć o takiej rzeczce i takich pięknie wybarwionych rybach Wykop sobie przez podwórko odnogę Wisły ha...ha ...ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wykop sobie przez podwórko odnogę Wisły ha...ha ..Potem chwilę poczekaj i ludzie nazwą to miejsce "Wyrwa" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 @Cyprys mógłbyś odpisać w końcu na moje pytanie odnośnie wysyłki.?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Potem chwilę poczekaj i ludzie nazwą to miejsce "Wyrwa" Zamiast mi współczuć to sobie Koledzy polewkę ze mnie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Marcin priv Ci napisałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dziś połowione na robale...nawet lin się skusił 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Dzisiaj i u mnie pstrągi ładnie gryzły robactwo, brania pewne i ryby już ładnie dokazują na kiju Edytowane 4 Marca 2017 przez Piotr Gołąb 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dziś połowione na robale...nawet lin się skusił kolego gdzieś ty tego lina skusił jeszcze na taką przynętę i przy tak niskiej temperaturze wody. PEŁEN SZACUN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nic tylko pogratulować kolegą efektów i Twórcy tak konkretnych przynęt również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 kolego gdzieś ty tego lina skusił jeszcze na taką przynętę i przy tak niskiej temperaturze wody. PEŁEN SZACUNWitam,szczerze to powiem że sam byłem w szoku. Zassał tego robala jednego z większych które posiadam od kolegi Cyprysa około 6 cm. Następny rzut i okoń około 35 cm, a było ich tyle tego dnia w przedziale już fajnym rozmiarowo bo od 35-40 cm, że wystarczy chyba na cały rok Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi