cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dostałem info na jesieni,że jeden z kolegów na najmniejszego robala złowił....kiełbia.Bartku i Piotrze dziękuję za fotki i GRATULUJĘ RYB!Lolo dzięki za dobre słowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dzisiaj i u mnie pstrągi ładnie gryzły robactwo, brania pewne i ryby już ładnie dokazują na kiju DSC00794-2.jpgDSC00800-2.jpgDSC00796-2.jpgJak ja wam zazdroszczę takich okazów????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja też!Fajnie macie... a ja już wymiotuję plastisolem,ale jakieś nie foremne te przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dajesz Marcin dajesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Romku już nie mam siły ...guma ,guma i jeszcze raz guma...Chyba nad wodą nie wezmę już gumy do ręki.Przerzucam się na łowienie ,na kukurydzę "agresywnych głowacic" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Chyba Marcin jeszcze przez jakiś czas będziesz się musiał pomęczyć Twoje robactwo zawieszone na luźnym haku coraz bardziej mnie zaskakuje.Dzisiaj w zamyśle były okonie. Zaczęło się od delikatnych skubnięć, w każdym rzucie ryby ściągały ripperokształtną gumkę.Zafastrygowałem dość sporą, bo siedmiocentymetrową larwę ważki i zaczęła się zabawa i co mnie wielce ucieszyło, pomiędzy ładnymi już pasiakami trafiły się też trzy klenie. Pomimo chłodnej aury czuć już wiosnę! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jest moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Oj zazdroszczę Piotrze ,zazdroszczę...A czarny dziś rządził?Oczywiście fotki będą nagrodzone! A tu kilka kolorków na giełdzie: http://jerkbait.pl/topic/87914-robalerobaczki-raczki-i-inne-przysmaczki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ładnie połowione , czy to Bystrzyca tak darzy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Podobno to z innej strony Polski- tak zwane "wyjazdowe". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Wyjazdowe, woda z tak zwanego gatunku tajne przez poufne Edytowane 11 Marca 2017 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jasna sprawa Robale robią robotę wszędzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ładnie połowione , czy to Bystrzyca tak darzy ?@Golo... już pewnie zacierałeś rączki...że to wasze Lubelskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Robaki lowne jak cholera. Tanie i nie szkoda rwać! Niedługo zglosze się po kolejną partię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dzięki Mateuszu za fotki, jak się spotkamy na kanale odwdzięczę się na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dzięki Mateuszu za fotki, jak się spotkamy na kanale odwdzięczę się na pewno.A keitecho-podobne tez są plywajace? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 A keitecho-podobne tez są plywajace?Da się zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Takie fotki od klienta bardzo cieszą...Nałowił się do syta.Bo ryba szlachetna ma pasy i kolce! Edytowane 13 Marca 2017 przez cyprys19 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja prykam ale ma kolorki gratulacje dla łowcy.Coś mi się widzi Marcin że po tej serii fotek silikon będziesz czuł wszędzie nawet podczas snu ha ha ha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Już czuję.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Hehe. Ofiara sukcesu To weź porób trochę cykadek dla odmiany. Na żywo wyglądają naprawdę bardzo fajnie P.S. Dzięki za gratisy robalowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Hehe. Ofiara sukcesu To weź porób trochę cykadek dla odmiany. Na żywo wyglądają naprawdę bardzo fajnie P.S. Dzięki za gratisy robalowe Cykadki mają wzięcie i nieżle łowią ,ale ja mam tylko dwie ręce niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi