cyprys19 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 A tu kolejne "garbki" od zadowolonego klienta... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kolejna fota od klienta...JA CHCĘ NA RYBY!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kolejna fota od klienta...JA CHCĘ NA RYBY!!!Instrukcja:Wstań od komputera. Załóż na siebie wędkarski ekwipunek.Zabierz wędkę, kołowrotek, trochę przynęt.Wyjdź za drzwi.Kieruj się w stronę najbliższego akwenu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Instrukcja:Wstań od komputera. Załóż na siebie wędkarski ekwipunek.Zabierz wędkę, kołowrotek, trochę przynęt.Wyjdź za drzwi.Kieruj się w stronę najbliższego akwenu. A tak się da?"jest już ciemno,wszystko jedno..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dzisiaj nowe pb pasiaka na gumę wiadomo kogo. Panowie brać gumki póki Marcin nie oszaleje na widok silikonu! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Moje pierwsze próby na razie nie przyniosły efektu,ale będę walczył,bo wiem,że ryby je lubią. Kwestia wstrzelenia się. Dodatkowo mocze je w rybim aromacie.Jak dotrze paczka z tymi większymi i woda w rzecze wróci do koryta, to atakuję grubsze drapieżniki. Pozdrawiam ps. Gratuluję wyników Mateusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dzisiaj nowe pb pasiaka na gumę wiadomo kogo. Panowie brać gumki póki Marcin nie oszaleje na widok silikonu! PicsArt_03-17-08.01.01.jpgPicsArt_03-17-07.12.04.jpgPicsArt_03-17-07.11.35.jpgPicsArt_03-17-07.11.08.jpg Ło Panie, piękne garby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Miło mi MATEUSZU,że to akurat na gumkę ode mnie pobiłeś życiówkę,ale na pewno jeszcze większe są przed Tobą...Powodzenia w dalszych próbach,a jak się kiedyś spotkamy na kanale dostaniesz "niespodziankę" za piękne fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Fiolet nieźle działają. Dziś na plywajace nie chciały.. Wybredny się zrobiły ostatnio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 "Kanałowe dziadki" muszą mieć niezłe miny, jak widzą jakie ilości łowisz.Po raz kolejny GRATULACJE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 "Kanałowe dziadki" muszą mieć niezłe miny, jak widzą jakie ilości łowisz.Po raz kolejny GRATULACJE.Lubię ich drażnić Ilościowo bardzo fajnie ale wczorajszy dzień zapamietam na dlugooo.Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Takich chwil się raczej nie zapomina, zwłaszcza jak nie są to pojedyncze sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 KOLEJNY KONKURS!!!Szybki konkursik na1.-fotkę z NAJWIĘKSZYM OKONIEM złowionym na moją przynętę.2.- fotkę z rybką na moją przynętę, która to fotka dostanie najwięcej polubień.Konkurs trwa od teraz do 26marca ,do godziny 20.Do wygrania zestawy "GUMEK OKONIOWYCH"ZAPRASZAM DO ZABAWY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dzisiaj rybka w takim kolorku kosiła aż miło! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Brawo Mateusz kosisz pięknie te okonie-chyba się z Tobą umówię na wspólne łowy,bo widzę,że chyba mógłbym się od Ciebie sporo nauczyć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Widzę piękne pasiaki i tez bym takie chciał połowić, ale mam wątpliwość jakie gumiaki zamówić pływające czy tonące najczęściej łowię na czeburaszkę, klasyczną główkę i boczny trok co wybrać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Widzę piękne pasiaki i tez bym takie chciał połowić, ale mam wątpliwość jakie gumiaki zamówić pływające czy tonące najczęściej łowię na czeburaszkę, klasyczną główkę i boczny trok co wybrać ?Bierz plywajace i tonące. Plywajace sprawdzają się lepiej na słabo zerujace okonie a na aktywniejsze okonie lepiej tonacy. Tym tonacym można fajnie postukać po dnie co fajnie prowokuje okonie. Pływającego można zostawić na dnie nawet na kilka sekund i nim szurac jak robakiem który szuka schronienia. Ja lubię najbardziej czeburaszkę to robali 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nic więcej nie dodam,bo to Mateusz ostatnio wymiata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Udzielił mi porad przed zamówieniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 W wodach Królowej szukałem okoni. Na hak trafiły różne wynalazki z Kraju Kwitnącej Wiśni, śmierdziuchy od Crazy Fish'a. Boczny, główka w różnych gramaturach, czeburaszka. Wyniki mizerne. Dwa delikatne dotknięcia, których nie zaciąłem, dwa wyjęte okonki 20 i 30 cm. Ptasie trele umilały mi wędkowanie, bo pasiaki - strajkowały. Na koniec zmontowałem sobie dropszota i zapodałem większy, robaczywy kąsek od Marcina. Tylko jedno branie, za to +35 cm To był udany dzień! 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 @CyprysWysłałem Ci info na priv i nadal cisza... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 OdpowiedziałemCzasem coś przeoczę poprostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Panie Januszu gratuluję pięknych pasiaków. Edytowane 20 Marca 2017 przez pietryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Chłopaki łowią,a ja leję te gumowe stwory....Może ktoś by się zgłosił i zamienił?Konkurs trwa i już mamy faworyta, ale...są jeszcze duże szanse.Przypominam:"Napisano wczoraj, 13:27KOLEJNY KONKURS!!!Szybki konkursik na1.-fotkę z NAJWIĘKSZYM OKONIEM złowionym na moją przynętę.2.- fotkę z rybką na moją przynętę, która to fotka dostanie najwięcej polubień.Konkurs trwa od teraz do 26marca ,do godziny 20.Do wygrania zestawy "GUMEK OKONIOWYCH"ZAPRASZAM DO ZABAWY" Edytowane 20 Marca 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Długo czekałem na takiego okonia z polskiej wody i w końcu się udało To miłe uczucie trafić rybę, która przeżyła tyle lat opierając się wielu przeciwnościom w stosunkowo niewielkim akwenie.Powoli, dostojnie odpłynęła do swojego dołka... . 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi