Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin największą nagrodą było dla mnie złowienie ostatniej ryby ale też innych dość konkretnych pasiaków oraz odkrycie tego rodzaju przynęt, które od początku tego sezonu w wielu sytuacjach, łowiąc różne gatunki bezlitośnie ukazały swoją wyższość nad wabikami standardowymi i nie piszę tego jako reklamowej papki, bo taki może mieć wydźwięk, to po prostu działa i już ;)  

• Like 2

Dzięki Grzegorzu za wyrozumiałość i pochlebne opinie...

Staram się aby każdy był zadowolony,ale ostatnio mam straszny zapierdziel ,a doba jest o 10 godzin za krótka ,poza tym mam tylko dwie ręce!

Jak po ogarniam wszystkie zamówienia  zrobię sobie ze trzy dni wolnego i spędzę ten czas nad wodą, bo wszyscy łowią -TYLKO NIE JA!!!

• Like 3

Przy okazji lania robali odlewy na nowej foremce ...

Robale 11cm długości, średnica 1cm- GRUBE KLUSECZKI na sandacza,a i duże okonie nie pogardzą!

Dla porównania easy shinner 4.

Wersja pływająca i tonąca.

015 (2).JPG

016-1.JPG

A co to za nowr robactwo wypełzło.

Jak to wagowo wygląda?

• Like 1

Lej bo dobre gumy. Dzisiaj złowiłem ze 20 okoni na robale. Mają te gumy coś w sobie że okonie glupieja. Najlepsza akcja jest wredy jak podciagasz gume do nog za nia plynie okon, zatrzymujesz w miejscu i jeb. Robisz moze takie robale z 7cm dlugosci?

Pozdrawiam

Wujek

Edytowane przez wujek
  • Like 1

Dzięki Chłopaki za dobre słowo.

Mimo,że ostatnio mam dość długie terminy (wiadomo,że każdy chciałby mieć robale i od razu łowić piękne rybki) , to staram się,aby każdy był ZADOWOLONY z jakości i precyzji wykonania,gdyż sam łowię i nie znoszę tandety!

Mam nadzieję,że moje produkty przyniosą WAM jak i mi wiele satysfakcji i pięknych chwil nad wodą.

Dziękuję  również za masę nadsyłanych fotek.

No i Połamania kija Panowie i Panie (na rybkach oczywiście...)

• Like 6