cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Piotrze w tym wypadku "rozmiar" ma znaczenie więc prosiłbym o podanie wymiaru rybki po długości .GRATULUJĘ pięknego pasiaka.Tylko czekać jak tu zaraz @Szymanek wyskoczy z jakimś 50+ ha..ha...ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Równe 40 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 No to na razie największy....Czyżbyś pozamiatał kolejny konkurs?Ale dwie nagrody nie powędrują do jednej osoby.Czekamy do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Marcin największą nagrodą było dla mnie złowienie ostatniej ryby ale też innych dość konkretnych pasiaków oraz odkrycie tego rodzaju przynęt, które od początku tego sezonu w wielu sytuacjach, łowiąc różne gatunki bezlitośnie ukazały swoją wyższość nad wabikami standardowymi i nie piszę tego jako reklamowej papki, bo taki może mieć wydźwięk, to po prostu działa i już 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Bardzo się cieszę Piotrze,że bijecie "życiówki" właśnie moimi przynętami,martwi mnie tylko fakt,że nie mam czasu na łowienie,bo może i ja pobiję w tym roku swój skromny wynik...No i do kleni też mam zamiar się dobrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Robale są na giełdzie Twórców gdyby ktoś potrzebował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Przy okazji lania robali odlewy na nowej foremce ...Robale 11cm długości, średnica 1cm- GRUBE KLUSECZKI na sandacza,a i duże okonie nie pogardzą!Dla porównania easy shinner 4.Wersja pływająca i tonąca. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Marcin poszło pytanko na priv Jak tu brać udział w konkursie jak nie ma na co łowić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Grzegorzu przepraszam,ale miałem rano z 30 wiadomości i zapomniałem Tobie odpisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Tylko czekać jak tu zaraz @Szymanek wyskoczy z jakimś 50+ ha..ha...haDziękuję Marcin że wierzysz we mnie ale na razie absorbują mnie za mocno kropasy - pasiaki zostawiam na później 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ech a ja akurat nie mogę jechać zobaczyć co słychać u moich pasków... a miałbym szansę powalczyć z Piotrkiem???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Grzegorzu przepraszam,ale miałem rano z 30 wiadomości i zapomniałem Tobie odpisać Spokojnie, na Twoje gumy warto poczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Dzięki Grzegorzu za wyrozumiałość i pochlebne opinie...Staram się aby każdy był zadowolony,ale ostatnio mam straszny zapierdziel ,a doba jest o 10 godzin za krótka ,poza tym mam tylko dwie ręce!Jak po ogarniam wszystkie zamówienia zrobię sobie ze trzy dni wolnego i spędzę ten czas nad wodą, bo wszyscy łowią -TYLKO NIE JA!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Przy okazji lania robali odlewy na nowej foremce ...Robale 11cm długości, średnica 1cm- GRUBE KLUSECZKI na sandacza,a i duże okonie nie pogardzą!Dla porównania easy shinner 4.Wersja pływająca i tonąca.015 (2).JPG016-1.JPGA co to za nowr robactwo wypełzło. Jak to wagowo wygląda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Klienci łowią ,a ja ciągle leję...Proszę wszystkich oczekujących o CIERPLIWOŚĆ, CIERPLIWOŚĆ,CIER....-Do każdego robale dotrą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Robale dotarły, jak zwykle super wykonanie i potężny graaaatis teraz tylko pasuje iść nad wodę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 No Patryk pokazywałem Ci co z gumami trzeba robić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 No Patryk pokazywałem Ci co z gumami trzeba robić Jak to co? Łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Na początek po prostu wrzucaj je do rzeki i zobaczysz jaki będzie efekt???? do łowienia przejdziesz później ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Lej bo dobre gumy. Dzisiaj złowiłem ze 20 okoni na robale. Mają te gumy coś w sobie że okonie glupieja. Najlepsza akcja jest wredy jak podciagasz gume do nog za nia plynie okon, zatrzymujesz w miejscu i jeb. Robisz moze takie robale z 7cm dlugosci?PozdrawiamWujek Edytowane 24 Marca 2017 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 7 i 8 cm -to już duże i masywne "kotlety"Niestety terminy są coraz dłuższe...1. -6cm2.- 7cm3. - 8cmDla porównania keitech es 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Z jaziami trochę trudniej niż z okoniami ale też można (na szczegóły zbyt wcześnie, robale już są bez nóg). Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 24 Marca 2017 przez skalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ja też swoje zamówienie odebrałem i jestem pod wrażeniem wykonania, jest mega Również bardzo serdecznie dziękuję za dołączone gratisy Teraz tylko łowić i focić Pozdrawiam, Tomek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dzięki Chłopaki za dobre słowo.Mimo,że ostatnio mam dość długie terminy (wiadomo,że każdy chciałby mieć robale i od razu łowić piękne rybki) , to staram się,aby każdy był ZADOWOLONY z jakości i precyzji wykonania,gdyż sam łowię i nie znoszę tandety!Mam nadzieję,że moje produkty przyniosą WAM jak i mi wiele satysfakcji i pięknych chwil nad wodą.Dziękuję również za masę nadsyłanych fotek.No i Połamania kija Panowie i Panie (na rybkach oczywiście...) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 7 i 8 cm -to już duże i masywne "kotlety"Niestety terminy są coraz dłuższe...1. -6cm2.- 7cm3. - 8cm Moge poczekac bo chce je zabrac na zagraniczne pstragi w przyszlym roku. Pytalem czy w ogole takie robisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi