Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

To ja już się ubieram i idę za Kolegów ;) .

PS. kończą mi się robale więc kolego Cyprys ryby najwcześniej jesienią lub zapraszam na zimowe jazie ;) .

Aaaaale śmieszne na prawdę ubawiliście mnie do łez....

Oczywiście,że "majówka" będzie na rybach i obiecałem sobie,że nie wezmę robala do ręki!

@Skalka- czy ja dobrze widzę,że na foto od Ciebie to drapieżny karaś?

Edytowane przez cyprys19

Marcinowi chyba trzeba zacząć podawać nr kolorów w RGB albo w CMYK'u bo wariantów odcieni, dodatków brokatów, sposobu barwienia się robi sporo.... i jak tu określić np jaki brązowy jest bardziej brązowy od brązowego..... a może to siena palona albo ugier, a może kawa lub orzech..... i jak tu lać... tfuu odlewać ;)

• Like 4

Wczoraj był paskudny dzień, nic nie brało, a już na pewno nie bolenie, na które najbardziej liczyłem. No ale trudno, dobiorę się i im do skórki. Ale że cyprysowe tajemne pudełko na stałe zagościło w plecaku, założyłem dużego ciemnego robala na najcięższej posiadanej czeburaszce.....larwa miała chyba 7 cm, ołów 7 g, dało się już tym nieźle rzucić kijem 12 funtowym. Kiepski z tego był zestaw okoniowy, ale mimo tego udało się jednego ospałego po tarle pasiaka skusić. Jest w tym robalu moc B)

8126938_okon.jpg

• Like 7

Marcin ty nie musisz łowić....ty musisz odlewać :) my będziemy łowić :D

Przemku wystarczy,że się trafi dziesięciu takich klientów jak TY i na pewno już sobie nie połowię!!!

Chyba się z plastisolu na wosk przerzucę- mniej śmierdzi.

Zaległości ogarnięte i w tym tygodniu wszyscy będą łowić, może ja też raz wyskoczę-pora odpocząć i się odstresować...No dobra , koniec "gadania" idę odlewać!

• Like 4

Największy z większych dzisiejszego dnia. Dawno takich grubasków niepolowilem. Dużo ich było jak i zaczepów i pudełko troszkę ucierpialo ale warto dla takich okoni. Dziś działał zielony robal i brązowy raczek który jest głęboko połknięty. Ledwo główka wystaje :D

Gratuluję Mateuszu po raz kolejny...choć takie "garbki" to już u Ciebie norma.

• Like 1