cyprys19 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ha ha ha Marcin teraz to już wędki dobrze nawoskuj kolowrotki nasmaruj i schowaj do szafy bo w tym sezonie na ryby już nie pójdziesz Na rybach już raz byłem.... Wystarczy! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ja na przykład w zeszłym roku w lipcu też byłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 A ja jeszcze w tym roku nie byłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 To ja już się ubieram i idę za Kolegów .PS. kończą mi się robale więc kolego Cyprys ryby najwcześniej jesienią lub zapraszam na zimowe jazie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) To ja już się ubieram i idę za Kolegów .PS. kończą mi się robale więc kolego Cyprys ryby najwcześniej jesienią lub zapraszam na zimowe jazie .Aaaaale śmieszne na prawdę ubawiliście mnie do łez....Oczywiście,że "majówka" będzie na rybach i obiecałem sobie,że nie wezmę robala do ręki! @Skalka- czy ja dobrze widzę,że na foto od Ciebie to drapieżny karaś? Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Chyba to nie karaś . Pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez skalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Kolego cyprys jest szansa na robale w kolorze mocno brązowym?kiedyś takie wykonywałeś ten ostatni brąz jest nieco bladszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Marcinowi chyba trzeba zacząć podawać nr kolorów w RGB albo w CMYK'u bo wariantów odcieni, dodatków brokatów, sposobu barwienia się robi sporo.... i jak tu określić np jaki brązowy jest bardziej brązowy od brązowego..... a może to siena palona albo ugier, a może kawa lub orzech..... i jak tu lać... tfuu odlewać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) co fakt to fakt Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Paleta barw jak przy farbach.I te nazwy Latte z wanilią, jesienny kasztan i takie tam. ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Wieczorowy rozbójnik o pięknych barwach, skusił się na najmniejszą larwę ważki. picture hosting 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Piękne zdjęcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Żeby nie było ze przestałem łowić okonie. Nie lubię tej pory roku na te ryby. Wolę jazie i bolenie. Zielony robal i awaruna cameleon robi robotę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Jak..? Jak wy to robicie?Przed mistrzostwami koła zdjąłem 10 wymiarowych, a na zawodach może 30sztuk i ani jeden nie przekroczył magicznej 18cm!!!Niech ktoś mnie nauczy-proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Stałeś za długo w miejscu gdzie były małe ryby... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dzisiaj też polowione dobrze ale zdjęć nie robiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Marcin ty nie musisz łowić....ty musisz odlewać my będziemy łowić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Wczoraj był paskudny dzień, nic nie brało, a już na pewno nie bolenie, na które najbardziej liczyłem. No ale trudno, dobiorę się i im do skórki. Ale że cyprysowe tajemne pudełko na stałe zagościło w plecaku, założyłem dużego ciemnego robala na najcięższej posiadanej czeburaszce.....larwa miała chyba 7 cm, ołów 7 g, dało się już tym nieźle rzucić kijem 12 funtowym. Kiepski z tego był zestaw okoniowy, ale mimo tego udało się jednego ospałego po tarle pasiaka skusić. Jest w tym robalu moc 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ładny garbus a i kolorki super, ubarwione jak lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Marcin ty nie musisz łowić....ty musisz odlewać my będziemy łowić Przemku wystarczy,że się trafi dziesięciu takich klientów jak TY i na pewno już sobie nie połowię!!! Chyba się z plastisolu na wosk przerzucę- mniej śmierdzi.Zaległości ogarnięte i w tym tygodniu wszyscy będą łowić, może ja też raz wyskoczę-pora odpocząć i się odstresować...No dobra , koniec "gadania" idę odlewać! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Największy z większych dzisiejszego dnia. Dawno takich grubasków niepolowilem. Dużo ich było jak i zaczepów i pudełko troszkę ucierpialo ale warto dla takich okoni. Dziś działał zielony robal i brązowy raczek który jest głęboko połknięty. Ledwo główka wystaje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wreszcie mogę powiedzieć,że zaległości nadrobione (prawie bo cykady dosychają) i na pewno w tym tygodniu już wszyscy zamawiający będą się cieszyć przynętami ode mnie.Łówcie Panowie,łówcie ,bo zima tuż ....tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Największy z większych dzisiejszego dnia. Dawno takich grubasków niepolowilem. Dużo ich było jak i zaczepów i pudełko troszkę ucierpialo ale warto dla takich okoni. Dziś działał zielony robal i brązowy raczek który jest głęboko połknięty. Ledwo główka wystaje Gratuluję Mateuszu po raz kolejny...choć takie "garbki" to już u Ciebie norma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Gratuluję Mateuszu po raz kolejny...choć takie "garbki" to już u Ciebie norma. Dzięki Ostatnie 3 dni były jak eldorado tak jak każdy wypad jesienią. A dzisiaj jakoś ucichlo. Chyba przez tą pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi