cyprys19 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Reszta paczek już spakowana i leci jutro do oczekujących!!! Jak by ktoś był zainteresowany nowa oferta:http://jerkbait.pl/topic/91825-robale-robaczki/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dzięki Ostatnie 3 dni były jak eldorado tak jak każdy wypad jesienią. A dzisiaj jakoś ucichlo. Chyba przez tą pogodę...Musisz im dać odpocząć,bo już każdy okoń zna Ciebie" z widzenia"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dziś nowe zestawienie robal i kraag choć temperatury marcowe udało się coś wydłubać . Dzięki za robale, brań mało ale jak to mówią d...ę urwało dwa razy robalowi . Pozdrawiam Serdecznie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Piotrze zauważyłem,że TY tak ,jak @junak, albo @Gołąb - Mniej ,lub więcej,ale łowicie zawsze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Dzięki, nie wiem jak koledzy ale ja łowię zawsze to znaczy (pasja i obsesja) codziennie (mniej lub więcej zależy od ilości wolnego czasu), ale nie zawsze coś złowię . Rybki uczą pokory i to chyba dobrze. Dziś testy nowego kolorku udane . Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 10 Maja 2017 przez skalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Normę trzeba wyrobić , choć ja ostatnio nie za często.image sharing 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Malowana czeburaszka nie liczy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Takie małe zboczenie, no nie mogę nie pomalować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dzis na ciurku robale sie super sprawdzily sporo bran okoni miedzy 20-30cm i na koniec atak potwora okolo 40cm a tak przy samym brzegu i urwana dupa .niestety inne gatunki nie uwiesily sie na robalu mimo ze wystepuja na nim klenie jazie oraz pstragi .Na Zwirowisku rowniez nie pryniosly rezultatow ale to moze dla tego ze okonie plywaly przy samej powierzchni .Ogolnie mega przyneta na okonie czekam az tylko jak wisloka opadnie i testujemy dalej na kleniach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dołączę i ja do chóru zadowolonych robaczkarzy.Dotarły do mnie z przygodami bo poczta po prostu postanowiła sobie nie doręczyc przesyłki.Bo tak.Robalstwo mi dziś przysłowiową d... uratowało.Okonie nie brały na nic więc postanowiłem solidnie pogrzebać robaczkami i pęknie zadziałało.Na zwykłej główce i na texasie,oprócz maluchów kilka trzydziestaków i bardzo ładne 38 centów.Zdjęć nie zrobiłem bo nie było czym.Okoliczności ciekawe-okonie goniły regularnie po wierzchu drobnicę na około trzymetrowej wodzie więc gumki rybopodobne na lekkiej główce,twitchowanie wobkami-i nic.Brały na larwy wręcz wleczone po dnie lub leciutko podszarpywane.Chyba faktycznie jest to tak zwane "coś" w tych przynętach . Dziękuję,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Robal którego jeszcze miesiąc temu ładnie zagryzały okonie, wczoraj na SFE w Bydgoszczy nie zadziałał. Chętnie za to podnosiły leżącą na dnie larwę ważki (5 cm). Szkoda, że same niepunktowane maluchy. Jako ciekawostkę napiszę, że 2 tyg temu, na inną gumkę od Marcina (z zestawu gratisów) złowiłem niewielkiego suma (ok 45 cm). Regularne kopnięcie jak tylko gumka opadła na dno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Panie Marcinie poszedl priv.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Amator pływającego robala czeburaszka natural . Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 dzis rowniez siadl mi lesio i pare okonkow kolor biskupekSuper by bylo jak bys zrobil wersje mini roblala bo bardzo sie nimi plocie interesuja ale niestety sa dla nich zbyt wielkie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 jedź na ryby.....mówili.....na te przynęty okonie biorą....mówili....może i bierą ale..... niby czerwone płetwy mają, niby na spinning ale kurna paski pogubiły......już ta pierwsza była gruba...by po chwili ładny jaź....okazał się nie jaziem wcale.....piękne te okonie....żeby tylko jeszcze paski miały nie wiem czy może jakieś reklamacji nie robić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Wreszcie mogę powiedzieć,że zaległości nadrobione (...) i na pewno w tym tygodniu już wszyscy zamawiający będą się cieszyć przynętami ode mnie. Na pewno wszyscy?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Kolego, jak z naszymi zamówieniami???Nie odpisujesz, nawet nie czytasz wiadomosci. Napisales wysylka 2-3dni minęło 11 dni i cisza.Nie wygląda to dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Odp. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Przyszły miały być testy a pogoda padła na twarz teraz poczekają do poniedziałku [emoji17] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Przyszły miały być testy a pogoda padła na twarz teraz poczekają do poniedziałku [emoji17] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPoooooowodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 robale dotarły w expressowym tempie,rybkom będą smakować dzięki i pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ja zamówiłem 200 gum 3kwietnia! Wczoraj mi przyszło 131 gum. Nie wiem czyje to zamówienie do mnie trafiło. Trochę już mnie to wkur.... jak czytam że inni dostają expresem a ja czekam na swoje prawie dwa miechy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Krzysztofie wysłałem priv . z zapytaniem,bo nie bardzo rozumiem....Jeśli czegoś brakuje,to oczywiście to naprawię,ale trzeba mi o tym napisać.Być może się pomyliłem przy kompletowaniu,jeśli tak to biję się w pierś i Przepraszam,ale jak byś mi o tym napisał,to na pewno doślę czego brakuje.Z reguły wysyłam więcej,niż ludzie zamawiają,co kilku kolegów może potwierdzić.Kolega o nicku "Beton" napisał,że coś pomyliłem i dosłałem brakujący towar z nawiązką....Wierzcie mi,że przy tylu zamówieniach nie jest łatwo.... Edytowane 25 Maja 2017 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Napisałem natychmiast po otrzymaniu przesyłki ale nie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Napisałem natychmiast po otrzymaniu przesyłki ale nie odpowiedziałeś.Napisałeś do kogo???....ja nic na priva nie dostałem od Ciebie...niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi