Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega raczy sobie żartować, złożyłem zamówienie w kwietniu, miało być wysłane w ciągu kilku dni. Szanowny kolega nawet nie raczył o tym powiadomić, chodzi wstępnie napisał, że zamówienie będzie potraktowane priorytetowo. Po zapytaniu dostałem odpowiedź, że zamówienie zostanie wysłane do Niemiec, ponieważ urlop w Polsce dobiegł końca. Cierpliwość ma swoje granice, po dwóch tygodniach czekania zapytałem ponownie, otrzymałem odpowiedź ze dzisiaj albo jutro paczka będzie nadana. Po kolejnym tygodniu ciszy zapytałem ponownie i dalej wodzenie za nos, paczka niby w drodze ale chyba golebiem puszczona bądź na osiolku. Nie chce robić nikomu antyreklamy, ale w interesach należy być rzetelnym. Służalcze podejście do klienta przed otrzymaniem pieniędzy a później totalna olewka. Nie pisalbym w wątku gdyby kolega nie opuścił rozmowy prywatnej, mam nadzieję że paczka dojdzie. Tak czy inaczej ostatnie zamówienie z mojej strony, nie polecam tego człowieka.

Kolega nie raczy żartować...

Nie wyrobiłem się z wysyłką do Polski więc wysłałem na swój koszt do Niemiec!!!

Czego jeszcze oczekujesz,że przywiozę tą paczkę osobiście? Nie mam pojęcia ile idzie paczka do Niemiec,bo na codzień nie wysyłam.

Rozmowę prywatną opuściłem,bo po wysłaniu uznałem temat za zamknięty,a jak sobie wyobrażasz trzymanie wiadomości,gdy co chwilę wchodzą nowe zamówienia?

Polecać mnie nie musisz,aczkolwiek miło by było.Co do olewania staram się na bieżąco odpisywać,a każdego klienta traktować tak samo,niezależnie czy wydał 10 czy 200zł.

Osiołka,ani gołębi nie posiadam ,ale może byłoby szybciej niż pocztą...

Mimo wszystko Pozdrawiam

Do mnie robale dotarły, fakt z opóźnieniem, ale jest wszystko co zamawiałem, a nawet więcej (jak to zwykle u Marcina). Warto było poczekać.

Podejrzewam, że przy takiej ilości zamówień - nie małych przecież, bo po kilkadziesiąt i więcej gum - opóźnienia mogą wystąpić. Marcin może zbyt optymistycznie podaje tak krótkie terminy. Dzień ma tylko 24 godz...

• Like 1

Akurat wróciłem z pracy, paczka leży na stole. Dostałem 5 woreczkow po przeliczeniu 3 zatrzymałem się na około 100 szt dalej nie liczyłem ale prawdopodobnie jest więcej niż zamówiłem. Kolego podejrzewam że masz dużo na głowie, moja rada to informuj na bieżąco o opoznieniach nawet w wątku niekoniecznie na priv, wtedy wszystko będzie cacy. Nie sprawdzałem czy zamówienie jest dokładne, większość robali się powtarza ale to szczegół. Jeśli kolega będzie bardziej rzetelny to będzie wszystko ok. Życzę dużo zamówień i jeszcze więcej czasu. Z mojej strony nie ma urazu. Trzymaj się.

• Like 2

Edytować nie mogę więc napiszę kolejny post. Robaków jest grubo ponad 200, zamówiłem około 150 szt. Jak wyżej pisałem, nie chcę robić antyreklamy, pisze na bieżąco jak sprawa wygląda, po kilku gorzkich aczkolwiek szczerych zdaniach chciałbym podsumować mój udział w tym wątku. Jeżeli ktoś godzi się na opóźnienia ( mówię tylko o swoim zamówieniu, być może inne są na czas) to dostanie świetne przynęty za śmieszną cenę. Moim zdaniem cena powinna być trochę wyższa, tymbardziej biorąc pod uwagę fakt, że kolega wysyła nadwyżki. Życzę Ci kolego sukcesów ale proszę zwróć uwagę na to, że wielu ludzi traci cierpliwość. Nic nie stracisz pisząc z góry, że zamówienie może być dostępne dopiero za x czasu, natomiast zyskasz wielu klientów i co najważniejsze zaufanie. Jeszcze raz pozdrawiam.

• Like 1

Również mam złe doświadczenia po transakcji z "cyprys19" , nierzetelna terminowość realizacji zamówienia. Kiedy powiedziałem co o tym myślę i zamierzam zrobić to jeszcze miał pretensje do mnie, że to moja wina ......

Nie miałem pretensji,że to Twoja wina...P oprostu przy zamówieniu 18 gum piszesz mi,że sprawę skierujesz na policję....ogarnij się "kolego" .

Czy jestem Tobie coś winien?Czy nie dostałeś towaru? Czy czegoś było za mało?Może sprostuj czy dostałeś zamówiony towar?

Nie oszukałem nikogo na 1zł i nie zamierzam tego robić,a jak widać sprawy się prostują,a rozwiązanie nie jest trudne. W ostateczności zwracam pieniądze i po sprawie.

Dość tego gadania IDŻCIE NA RYBY....

• Like 2

To i ja może dorzucę swoje pięć groszy co do zamówienia u Marcina,czekałem trochę ale byłem uprzedzony w prywatnej rozmowie że będzie opóźnienie z powodu zbyt wielkiej ilości kupujących.Jako że znam temat co do robienia komuś przynęt pod zamówienie odczekałem cierpliwie swoje i gdy przyszła paczka w której miało być 35 szt. szczęka mi opadła.Od razu napisałem że Kolega pomylił się w zamówieniu i co mam z tym zrobić,dopłacić czy odesłać nadwyżkę?

Dostałem krótką odpowiedz-TO ZA CIERPLIWOŚĆ I OPÓŹNIENIE !!!

Ile tego dokładnie jest sam nie wiem nie chce mi się liczyć,sami popatrzcie 

SAM_7732.jpg

Jak dla mnie to Marcin przesadza z tymi gratisami i widząc takie coś nie wieżę by kogoś chciał na coś naciągnąć czy oszukać
  • Like 6

Mogę potwierdzić łownosc gum a właściwie tylko larwy ważki 5cm o ile pamietam .Miałem o tym nie pisać bo ryby były niewymiarowe lub w okresie ochronnym ale co mi tam zdjęć nie będzie , 2.5h nad jeziorkiem dają mi około 20 okonków , tyle samo krótkich szczupaków i 2 wymiarowe sandacze , ciekawostką jest to że na keitechy es lub lucky johny albo nie miałem brań albo tylko delikatne puknięcia .

Coś w tych gumach jest bez dwóch zdań .

Ważka oczywiście uzbrojona w haczyk 4 i czeburaszke 4g .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 3

Ja również stoję twardo za Marcinem, ilości gum których ma do odlania są olbrzymie. Fakt samemu ciężko na raz to wszystko ogarnąć. Zamawiałem trzy razy i trzy razy wszystko było ok, może nie ok bo takich gratisów nikt nie daje...No i przede wszystkim dzięki koledze mamy te super łowne robale...Robi to jako kolega z forum sam z siebie przecież nikt mu tego nie każe robić. W pewnym sensie was panowie rozumiem, ale na pewno nie będziecie stratni. Pozdrawiam wszystkich i życzę pięknych ryb nad wodą.

• Like 2

Od 3kwietnia piszemy do siebie na priv. Ostatnio odzywasz się na nim 22maja z potwierdzeniem wysyłki. Potem nie odpisujesz na moje wiadomości. Jak zgłaszam problem tutaj w wątku to otwierasz nowego priva i odwracasz kota ogonem. Twierdzisz że nic nie pisałem i że to niby ja się nie odzywam. Takie zachowanie nie jest w porządku. Jeszcze raz zrobię screeny bo nie lubię jak ktoś wmawia mi że mówię nieprawdę. Masz sporo na głowie, problemy, pomyliłeś się, wypadek, przypadek... Ok. Ale nie dam się oczerniać. To co do mnie przyszło nie jest moim zamówieniem. Wszystko co dotarło jest pływające a moje zamówienie było 100 gum pływających i 100 gum tonących .

9ee06a0c751793cfcc907eb386d982a5.jpg44e5876c45b0639529b6bc95f8603001.jpg

"kolego" KRZYSZTOFIE-es wysłałem wiadomość na priv,ale dla pewności,że odczytasz wkleję ją też tu...

"

Widzę ,że za wszelką cenę usiłujesz NIE DOJŚĆ DO POROZUMIENIA,a rozmowę prywatną ignorujesz i prowadzisz ją publicznie...

Nie odpisałeś czego brakuje ,albo jak rozwiążemy ten problem ,więc z mojej strony propozycja rozwiązania jest tylko jedna -PROSZĘ O DANE DO ZWROTU PIENIĘDZY WRAZ Z KOSZTAMI ODESŁANIA TOWARU.

A żeby udowodnić,że nie zamierzam nikogo "PRZEKRĘCAĆ" gumy wylądują na aukcji na protezę dla KUBY STANDERY, który bardzo potrzebuje naszego wsparcia i najlepiej z nas wszystkich wie,jak przekorne jest życie i nie ma sensu szarpać się błahe rzeczy...

Czekam na odpowiedż.

Pozdrawiam"

Edytowane przez cyprys19
  • Like 4