bartosz311287 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Te fluoro na sandacze w sam raz ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Właśnie z myślą o sandaczach były zamawiane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Marcin teraz już tylko malowanie tak jak pisałeś Fajnie że są tu tacy jak Ty i bezinteresownie zawsze pomagają.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Miło mi Tomku,że mogłem pomóc ...W razie czego służę instrukcjami i podpowiedziami w granicach mojej wiedzy oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Byłem na zawodach na zegrzu ( mistrzostwa spininngowe om) Pierwsza tura dwa okonie (jeden na czarnego robala i pijawke cyprysa) Druga tura dwa takie stykowce na żelastwo i trzeci największy na pijawke.. A trzecia tura ZERO. Gdyby trafił się jeden okonek byłoby 1 miejsce a tak trzeba się cieszyć 5... Zastanówcie się panowie nad pijawkami Cyprysa bo robią fajna robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zbroiłes czeburaszką ? na mojej wodzie okonie już w toni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czeburaszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dzis bylem na zawodach okregowych...dzieki pijawce bylem 4 w sektorze..uratowala dupe! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jak nie chcą startować do suchej a twitchowego wobka trącają to zapodaje larwę - "kluseczki" to one nie przepuszczą Przynęta na leniwe kropy z głębszych dołków - warunek : musi wpłynąć do pyska 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Fotka rewelka!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dziękuję Jarku za fotkę i jak kolega wyżej napisał chyba sobie ją powiększę do rozmiaru dużego plakatu...przymierzam się do nowej pracowni i na jedną ścianę pomysł już mam!Dzięki jeszcze raz i gratulacje oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Nie ma sprawy i do usług :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Kiełb z Warty w centrum Gorzowa Wlkp. Jak widać, robal 5 cm to uniwersalna przynęta, na która skusi się niemal każdy gatunek ryby. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Krzysztofie miały być sandacze!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A mi uwiesił sie taki ledwomiarowy bolek...na najwiekszego robala.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Swoją drogą - uważacie, że ryby atakują te robale bo 'o, robal, zeżrę go sobie', czy raczej bo to w zasadzie taka wypasiona, fajnie pracująca jaskółka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Łowię na Wiśle i u mnie raczej jako robala. Najwięcej brań mam na nie tam gdzie znajduję dużo wylinek ważek na brzegu. Łowię z nurtem, czasem lekkim wachlarzem pod prąd.Na innych odcinkach tez są skuteczne, ale odrobinę mniej. Ale czy to tylko nie przypadkiem efekt placebo? Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Epidares 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Swoją drogą - uważacie, że ryby atakują te robale bo 'o, robal, zeżrę go sobie', czy raczej bo to w zasadzie taka wypasiona, fajnie pracująca jaskółka? Wydaje mi sie ze reaguja na robala...na kilku lowiskach sprawdzilem,łowilem na jaskolki ,kajtki,twisterki itp i nic nie skubneło...po zmianie przynety na robala rybki wyjechały.Na ostatnich zawodach uratowaly mi dupsko przed koncem zawodow.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Pisałem swego czasu że Marcinowe robale przetestuję muchowo. Pstrągi jeszcze czekają ale wielkorzeczne łowy zaliczone. Muchołapka 6/7 pływający sznur , przypon 270cm zakończony fluorocarbonem 0,18. Kolega "zdjęty" z przelewu ( choć celem były klenie ) Tu robal obciążony główką 3mm. Porobiłem wersje bez obciążenia na płytsze przelewy. Gumki trzeba kleić do haka dla przedłużenia żywotności wabika.Prowadzenie jak mokrą muchą - fajny strzał na kiju ! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Gratulacje dla Marcina i Jarka, aczkolwiek bolenie są dość często łowione na robale- jakoś im smakują.Kiełb Krzysztofa też nie jest pierwszy,bo już miałem wieści o złowionych kiełbiach, ale uważam to za MEGA wyczyn,bo nie każdy łowi kiełbie na spina... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Swoje insekty zamówiłem i dostałem w terminie.Fakt, że brałem po kilka sztuk, a tu widzę że się obraca setkami Moje testy dopiero w sierpniu. Ale jestem pozytywnie nastawiony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 To nie insekty Danielu,raczej robale z Twojego zamówienia nazwałbym "kawałem mięcha". Ośmio centymetrowa larwa to już niezły kotlet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Zawędrowałem dzisiaj nad niewielką rzeczkę zobaczyć co tam słychać u starych "znajomych". Szpalery pokrzyw i kępy barszczu Sosnowskiego przyprawione chmarami meszek dopełniały specyficzny klimat, w takich chwilach można się wycofać, można też nieźle połowić, bo większość z wygodnictwa wybiera łatwiejsze łowiska. Znów spory robal był zajadle atakowany przez ryby w kropki, przy jednej burtce spod podmytych traw gumkę capnął niezły jaź, wszystko na spływającą z nurtem larwę ważki na półtoragramowej czeburaszce. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Piotr Gołąb 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nominacja do konkursu "opis miesiąca" ha...ha..Pięknie Piotrze. Gratuluję rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nadmorskie ryby też biorą na robale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi