Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

W tym roku mam dosłownie minimalny czas ,który moge przeznaczyc na wędkarstwo...w grę wchodzą tylko bliskie wypady do centrum miasteczka,aby coś tam podłubać,ale coś tam się trafia i łapią się znośne jak na te warunki rybki.Łowienie proste,znajdujesz dołek i zapuszczasz robala,drobne dość nerwowe prowadzenie pod dnie i czekasz na branie...

post-54673-0-79033900-1498114584_thumb.jpg

post-54673-0-69592200-1498114669_thumb.jpg

• Like 3

"Kanałowe" okonie już chyba zapomniały jak wyglądasz Mateuszu...Wiem ,wiem  ciągnie nad Wisełkę,i inne wody,a kanał pewnie od jesieni się zacznie na grubo!

Na kanale w tym roku jesienią będzie ciężko o miejsce. Będą problemy z pseudo wedkarzami ale damy sobie rade. Mam na nich sposoby :) W tym roku na Wiśle było jaziowe eldorado. Łącznie 12 sztuk 50cm+ ale niestety ryby odeszły... Trzeba czekać na pasiasta jesień i powoli uzupełniać pudełka :)

• Like 1

I ja stałem się posiadaczem Cyprysowych robaczkow. ???? Paczuszka przyszła szybko i sprawnie, wszystko ok.

A cha! Oczywiście w paczce znalazły się gratisy!????

Pierwsze(wiślane) testy, na razie bez rybne, już przeszły. Docelowe przeznaczenie to Narew.....

Dzięki!

• Like 1

Pora na "zandera" i większy kaliber!

Te w wersji tonącej. Z tym cienkim ogonkiem mają długośc 10cm,ale nie będę nikogo wprowadzał w błąd...cały korpus ma 8cm,lecz w porównaniu z robalem 6cm to naprawdę kawał mięcha,bo są 2x szersze!

Dostępne też wersje 7cm.

post-60860-0-25562400-1498763386_thumb.jpg

• Like 4

Dzięki, rozpakowana paczka dziś, bez testów wędka w reklamacji. Robale i gratisy fajne, jeszcze raz dzięki.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Miło mi ,dzięki za info.

To ja od razu poproszę na testy po 5 sztuk tych największych z koloru - srebrny, pomarańczowy, jasny brązowy :) pływające oczywiście ;)

Hubercie wysłałem priv.

Sezon sandaczowy w pełni...

Jak już opisywałem świetne rozwiązanie do szybkiej zmiany gramatury na łowisku.Tym samym kogutem można obławiać wszystkie partie wody zmieniając tylko czeburaszkę.

Powiem jedno-KRĘCENIE PIERZAKÓW WCIĄGA!!!

post-60860-0-81901400-1499022771_thumb.jpg

post-60860-0-93577300-1499022802_thumb.jpg

post-60860-0-38695400-1499022829_thumb.jpg

post-60860-0-48250700-1499022857_thumb.jpg

• Like 8

Nawet szczupaki biorą na robaki[emoji6] , musiałem zmienić miejsce. Tak żarły! Dzięki.264044db57b2bb2cc7efec79cc94bec7.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ponawiam prośbę, by wklejając w wątkach autorskich zdjęcia ryb, zadbać o nasz regulamin, który obowiązuje na całym forum. Pomijając inne aspekty, niech ryby tu zamieszczane będą choć wymiarowe... Naprawdę nie rozumiem potrzeby robienia zdjęć rybim dzieciom. To taki honor dla łowcy?

Zdjęcie szczupaczego dziecka usunąłem

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 1

Marcin chyba będzie reklamacja, zamawiałem u Ciebie koguty do lekkiego spiningu pod sandacza,no i czy tak według Ciebie wygląda sandacz? :doh:  :P  :P  :P  :P

A tak poza tym to te Twoje kuraki konkretnie pracują w wodzie   :good: tylko z przyłowami już jest trochę gorzej bo kij można złamać na przykład na takim metrowym wąsie  :lol:  :lol:

post-62747-0-42869700-1499721730_thumb.jpg

• Like 8