JunakFlyFishing Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Widząc ostatnie zdjęcie bolenia zlowione na robala za pomocą muchówki postanowiłem założyć małego robala na skoczka. I na efekty długo nie było trzeba czekać. Nie mogę się doczekać dubletu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasza_Szp Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czekam na te cuda, żadnego okonia jeszcze nie wyjąłem na standardowe gumy, tylko podgryzają. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 W tym roku mam dosłownie minimalny czas ,który moge przeznaczyc na wędkarstwo...w grę wchodzą tylko bliskie wypady do centrum miasteczka,aby coś tam podłubać,ale coś tam się trafia i łapią się znośne jak na te warunki rybki.Łowienie proste,znajdujesz dołek i zapuszczasz robala,drobne dość nerwowe prowadzenie pod dnie i czekasz na branie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Już wspominałem Pawle,że dzięki Tobie Fińskie rybki poznały "robale".Gratuluję rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Wszyscy te robale.. U mnie Krejzi Fisze zrobiły robotę dziś na wiosce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Piękne "garbki" Tobiaszu. Gratuluję rybek, u mnie ostatnio same 20-25cm,a duże się gdzieś pochowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ja jutro sprawdze co słychać u kanalowych okoni. Polowilem dzisiaj niesamowicie okoni ale rozmiar 20-28cm tylko kawał drogi na miejsce... Tym razem zamiennik awaruny działał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 "Kanałowe" okonie już chyba zapomniały jak wyglądasz Mateuszu...Wiem ,wiem ciągnie nad Wisełkę,i inne wody,a kanał pewnie od jesieni się zacznie na grubo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 "Kanałowe" okonie już chyba zapomniały jak wyglądasz Mateuszu...Wiem ,wiem ciągnie nad Wisełkę,i inne wody,a kanał pewnie od jesieni się zacznie na grubo!Na kanale w tym roku jesienią będzie ciężko o miejsce. Będą problemy z pseudo wedkarzami ale damy sobie rade. Mam na nich sposoby W tym roku na Wiśle było jaziowe eldorado. Łącznie 12 sztuk 50cm+ ale niestety ryby odeszły... Trzeba czekać na pasiasta jesień i powoli uzupełniać pudełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 I ja stałem się posiadaczem Cyprysowych robaczkow. ???? Paczuszka przyszła szybko i sprawnie, wszystko ok. A cha! Oczywiście w paczce znalazły się gratisy!????Pierwsze(wiślane) testy, na razie bez rybne, już przeszły. Docelowe przeznaczenie to Narew..... Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Miło mi Grzegorzu...Oby ryby dopisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Pora na "zandera" i większy kaliber!Te w wersji tonącej. Z tym cienkim ogonkiem mają długośc 10cm,ale nie będę nikogo wprowadzał w błąd...cały korpus ma 8cm,lecz w porównaniu z robalem 6cm to naprawdę kawał mięcha,bo są 2x szersze!Dostępne też wersje 7cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasza_Szp Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dzięki, rozpakowana paczka dziś, bez testów wędka w reklamacji. Robale i gratisy fajne, jeszcze raz dzięki. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 To ja od razu poproszę na testy po 5 sztuk tych największych z koloru - srebrny, pomarańczowy, jasny brązowy pływające oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dzięki, rozpakowana paczka dziś, bez testów wędka w reklamacji. Robale i gratisy fajne, jeszcze raz dzięki. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaMiło mi ,dzięki za info. To ja od razu poproszę na testy po 5 sztuk tych największych z koloru - srebrny, pomarańczowy, jasny brązowy pływające oczywiście Hubercie wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Gdyby ktoś potrzebował trochę jeszcze zostało.http://jerkbait.pl/topic/94308-grube-robale-pod-sandaczalub-okonia/ Oczywiście można dowolnie rozszerzyć gamę kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Sezon sandaczowy w pełni...Jak już opisywałem świetne rozwiązanie do szybkiej zmiany gramatury na łowisku.Tym samym kogutem można obławiać wszystkie partie wody zmieniając tylko czeburaszkę.Powiem jedno-KRĘCENIE PIERZAKÓW WCIĄGA!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 4 Lipca 2017 przez cyprys19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 My też wczoraj na rybach. Cyprysowe robale polowily. Wpadlo kilka okoni i niewymirowych szczupaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dobra robota. Brałem już dwa razy robale i raz wahadła i wszystko pierwsza klasa. Na bank będę stałym klientem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasza_Szp Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Nawet szczupaki biorą na robaki[emoji6] , musiałem zmienić miejsce. Tak żarły! Dzięki.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Ponawiam prośbę, by wklejając w wątkach autorskich zdjęcia ryb, zadbać o nasz regulamin, który obowiązuje na całym forum. Pomijając inne aspekty, niech ryby tu zamieszczane będą choć wymiarowe... Naprawdę nie rozumiem potrzeby robienia zdjęć rybim dzieciom. To taki honor dla łowcy?Zdjęcie szczupaczego dziecka usunąłem Edytowane 9 Lipca 2017 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Fajnie ,że łowią .Na większe szczupaki przyjdzie czas,pod warunkiem ,że są w łowisku...nie oprą się robalowi wolno spadającemu w kierunku dna-przecież to łatwy kąsek za którym nie trzeba ganiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Mam i ja Dotarła do mnie paczucha, robale super! Coś mi się wydaje że to będzie obowiązkowa pozycja w moim gumowym arsenale. Dzięki za gratisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Czekam na fotki rybek Pawle, no i samych okazów życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Marcin chyba będzie reklamacja, zamawiałem u Ciebie koguty do lekkiego spiningu pod sandacza,no i czy tak według Ciebie wygląda sandacz? A tak poza tym to te Twoje kuraki konkretnie pracują w wodzie tylko z przyłowami już jest trochę gorzej bo kij można złamać na przykład na takim metrowym wąsie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi