cyprys19 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Alex musisz się zaopatrzyć w solidniejszy kij!Czy na kogucie było napisane "sandacz"?Metróweczka pewnie ładnie pojeżdziła?Gratuluję rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A tu takie "wynalazki" Główki fluo do kogutków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 No i znowu klenie i okonie będą miały przerąbane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Przed poligonowy gruby pasiak. Zażarł małą ciemną ala awarune aż po żołądek ale nie ucierpiał. Niedługo wypad na moje ulubione mazurskie jezioro. Trzeba będzie zapoznać pasiaki z rękodziełem cyprysa i innymi wynalazkami. Możliwe że posypią się foty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dzięki za fotkę Mateusz. Jak widzę jesteś specjalistą od Garbusów - tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Właśnie dotarła do mnie paczka z przesyłką. Marcin klasa sama w sobie, zresztą jak zawsze. Zdążyłeś już nas do tego przyzwyczaić. Tak więc jeszcze raz dzięki i do następnego zamówienia.Czy planujesz jakieś nowe kolorki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Niestety rozmiar narazie tylko taki. Wołały buraczkowa imitacje raczka zamiast jaskółki. A stały obok uklejki. Dziwne te mazurskie paski.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Też byłem na naszych Pięknych Mazurach...Jeśli chodzi o okonie ilościowo MEGA, ale jakościowo wielka klapa!Przeważały 16-18cm praktycznie o każdej porze dnia brania-może za kilka lat ,jak podrosną będzie zabawa?Przykre jest to,że widziałem ludzi,którzy nawet takie pakowali do siatek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 ...młody to zdziwiony...,,ucz się Jasiu ucz", cytując klasyka S .Tyma, mieszkającego nad Wigrami. Raki o tej porze roku linieją i pasiaki, te nieco już większe mają je w menu. Ostatnio popływałem na Necku i przy trzcinach na blakach były zdecydowane ataki na ,, latajace skrzydełko" przy intensywnej pracy kijem- imitacja ruchu raczka w ucieczce . Widzę, że trzeba pomyśleć o ogarnięciu zestawu robactwa u Kolegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mocno walnął - największy tego dnia.Dropszot i robal, dobre połączenie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Moje ulubione barwy na Narew.Raptor 8cm na foremce od TOMY'ego, zrobiony na "kiełbia" (przynajmniej tak mi się wydaje) jest lubiany nie tylko przez sandacze,ale i okonie nim nie gardzą. A tu baby shad 4cm w tym samym kolorze- to już typowo okoniowy "killer" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 No Marcin pojechałeś z tematem konkretna robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Uwielbiam na nie łowić,bo na prawdę te gumki dają ryby.Dobrze też sprawdzają się w kolorze zgniło-zielonym.Trwają prace nad ukleją własnego projektu,ale nie wiem kiedy skończę,bo brakuje czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Widzę Krzysztofie,że Ty też regularnie łowisz piękne rybki- GRATULUJĘ.Na co się skusił pasiaczek?Jak się Tobie sprawdzają duże robale? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 "sumek" kolegi z którym byłem na łódce w sobotę.Tym razem nasza piękna Narew obdarzyła kumpla szczodrze , 168cm.A mnie cieszy fakt,że złowił go na mojego koguta.Więcej info tutaj:http://jerkbait.pl/topic/92126-sumy-2017/page-2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Piękne to trochę na wyrost powiedziane. Tego z fotki powyżej nie mierzyłem, ale miał jakieś 26-27 cm, to jeden z ok. 10 sztuk z wczorajszego wieczoru. Skusił się na 6 cm robala w kolorze żółty fluo - widać je w pudełku pod płetwą grzbietową. Mam taką metodę, że przed zachodem słońca testuję różne kolory, a od zachodu słońca do zapadnięcia zmroku przechodzę właśnie na żółty fluo. Obecnie łowię na wodach w okolicach Świnoujścia, o tej porze roku przy połowach z brzegu na spina trudno tu o większe okazy, o te będzie łatwiej jesienią. Wtedy będę mógł napisać coś bardziej miarodajnego o skuteczności dużych robali. Z tego co pamiętam, do tej pory na ten największy 8 cm model żółty fluo miałem w czerwcu jednego okonka i jednego sandaczyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Piękne,bo u mnie ostatnio nawet o takie trudno - okonia po prostu wymiotło.A te duże robale 8cm na pewno sprawdzą się na jesieni,jestem o tym przekonany.Jeszcze raz gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A tu nowy projekt.Jeszcze w fazie testów i poprawek....,ale urządzenie do robienia wkrętki już prawie gotowe.Będą główki od 4 do 30gr.No i oczywiście malowane.Co sądzicie?Wszelkie sugestie wskazane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nikt,nic nie podpowie?Nada się to,czy marnuję czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nada się.Zwłaszcza w tej wersji, bez dozbrojki. Niektórzy co bardziej wrażliwi będą mogli sobie wreszcie połowić bez wyrzutów sumienia. A ileż to będzie legend, jakie to potwory tarmosiły przynętę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Marcin na pewno się nada, ale ja się już teraz boję twoich nowych wyrobów do wody wrzucać bo kij zmieniłem na mocniejszy i mogę po przycięciu z łódki wyskoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Spoko ale co z wyważeniem? Oczko do mocowania chyba lepiej robi robotę na górze a nie na przodzie? Kształt ok i tylko jeszcze ciut większe oczy Ta guma powinnam być węższa i ogólnie wygląd kapitalny Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wyważenie jest ,gdyż główka jest trójkątna i na górze jest dużo węższa niż na dole.Oczy już zrobione i nie da się zmienić,gdyż to forma alu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nikt,nic nie podpowie?Nada się to,czy marnuję czas? Nada się, nada.......zapisuję się na listę oczekujących 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi