Przemsol Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 oczko na górze byłoby przydatne. można byłoby zbroić od góry i od dołu, a jeżeli gramatura będzie odpowiednia to do vertical'a też by się nadało (z oczkiem na górze) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Górne oczko fajne by było - mniej zaczepów.Wziął bym trochę takich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) oczko na górze byłoby przydatne. można byłoby zbroić od góry i od dołu, a jeżeli gramatura będzie odpowiednia to do vertical'a też by się nadało (z oczkiem na górze)Przemku dałeś mi do myślenia,chociaż już ktoś wcześniej mi o tym wspominał. Górne oczko fajne by było - mniej zaczepów.Wziął bym trochę takich. Na pewno spróbuję zrobić,choć o zaczepach nie myślałem,bo jak się samemu robi,to raczej na braki się nie narzeka....Zacytuję kolegę z którym byłem razem na rybach i po kolejnej zerwanej przez niego przynęcie zacząłem się śmiać,na co on mi odpowiedział--"odkąd mam gumy i główki w promocyjnej cenie (czyli jak wpada do mnie-bierz co Ci się podoba), to mnie to nie boli". A wieczorem wstawię baby shad dwu-kolor - wyszły MEGA. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Trochę odlewania.Baby shad 4cm na foremce od Tomy'ego, lane na dwa kolorki.Myślę ,że coraz lepiej to wychodzi.Okonie bójcie się... Celowniczki. A tak to wygląda: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 a fuksjowo pistacjowe też zrobisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Powiem krótko Marcin jak chłopaki to zobaczą to znów będziesz pluł silikonem przez najbliższe kilka miesięcy bo rybki pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) To ja się ustawiam w kolejce po te kolorowe maluchy ???????????????? Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez lukastrance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasza_Szp Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To ja się ustawiam w kolejce po te kolorowe maluchy ????????????????I ja! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Mnie najbardziej do gustu przypadły "bojowniki" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ten kolor jest dobry na jazie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To ja się ustawiam w kolejce po te kolorowe maluchy Spokojnie, bez kolejek -wystarczy dla wszystkich...Są na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 I tu się z przedmówcami zgodzę, posiadam jakieś stare hamerykańskie mikrotwistery wypisz wymaluj w podobno identycznym ubarwieniu (ciemnobrązowy korpus i oczodajnie pomarańczowy ogonek).....pomarańcza często robi robotę! Potrafią brać nawet leszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 a te gupiki to Panie po czemu? może mieczyki też Pan masz? :D no nie mogłem.....takie skojarzenia mi się rzuciły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Gupiki, mieczyki to nic- gdyby kto zrobił Bojownika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ha,,,,Ha.... pracuję nad taką gumą co na hasło "jedziemy na ryby" sama będzie zmieniała kolor- wedle upodobań wędkarza, ALE............wybaczcie,bo dopiero nazwę wymyśliłem ha..ha..ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 a te gupiki to Panie po czemu? może mieczyki też Pan masz? :D no nie mogłem.....takie skojarzenia mi się rzuciły Przemuś dla Ciebie odleję nawet skalary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wątki autorskie to nie giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Trochę nowych kolorków się odlewa...ale stare też muszą być,bo bez czarnego,lub brązu ani rusz... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ten fiolet i zieleń obok MNIAM! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 No Marcin kapitalnie się prezentują a seledunki wymiatają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Krótka wizyta nad wodą i na sześciocentymetrową larwę ważki trafił się ładny pasiak. Trochę się za nimi stęskniłem no ale ciężko na wszystko znaleźć czas.Pozdrawiam! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Dziękuję Piotrze za fotki.Fajnie, że robale mają u Ciebie zastosowanie przez cały rok, a i rybki piękne łowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 No i dzisiaj ostatnia awaruna została zniszczona przez sandały.. Kolega stal na lodce i przez 20min nie wiedział co się dzieje. 4 sandacze i dwa już fajne Zasady publikacji zdjęć obowiązują na całym forum, nie tylko w 'Wieściach znad wody' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 14 i 15 sierpnia w upalne słoneczne popołudnia łowiłem po ok. 1-1,5 godz. w pobliżu portu w Świnoujściu, metodą dropshot na 5 cm raczki Cyprysa. Efekt to kilkanaście okoni, dwa niewymiarowe sandacze, nienadające się do sfotografowania i jeden jazgar jako przyłów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 O kiełbiach już słyszałem,ale.....jazgar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi