cyprys19 Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Klejone oczka trzymają świetnie. Ale malowane...dochodzę do wprawy...Jak to mówią "trening czyni mistrza" , więc będę trenował. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Powiem tak. Wyglądają zajebiście! Szczególnie kolory z pierwszego zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Powiem tak. Wyglądają zajebiście! Szczególnie kolory z pierwszego zdjęcia!Przy kolejnym zamówieniu dostaniesz takie na próbę i myślę ,że w Twoich rękach Mateuszu to będzie dopiero "killer". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Przy kolejnym zamówieniu dostaniesz takie na próbę i myślę ,że w Twoich rękach Mateuszu to będzie dopiero "killer".Muszę tą gumke rozgryźć. Poswiece na nią więcej czasu. Robale i awaruna pójdą w odstawke narazie bo sprawdzone. Okonie jesienią na bank ja polubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 U mnie sprawdzaly sie na gramowej czeburaszce. Na wodzie 1-1,5 metra. Dlugi opad, strzal i odjazd w bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Dzisiaj gryzły ale jakoś marnie... Wyjechało może około 10-15 sztuk ale tylko jedna 30stka. Ala awaruna, tioga ale największy uderzył w baby shada. Branie bardzo mocne. Zaczyna podobać mi się ta gumka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Zmieniłem troszkę skład "baby shada" i teraz jest bardziej miękki,co za tym idzie pracuje jeszcze wyrażniej i kilku kolegów odczuło to już na własnej skórze - a raczej na własnym kiju.Ja osobiście uwielbiam nimi łowić,bo omija je "drobnica" . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Zmieniłem troszkę skład "baby shada" i teraz jest bardziej miękki,co za tym idzie pracuje jeszcze wyrażniej i kilku kolegów odczuło to już na własnej skórze - a raczej na własnym kiju.Ja osobiście uwielbiam nimi łowić,bo omija je "drobnica" .Za to nie omija ich drobnica szczupaka Kiedy nowe-ulepszone pojawią się na giełdzie? Edytowane 11 Września 2017 przez lukastrance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 I tu masz rację Łukaszu, szczupaki często mi je masakrują! Niebawem coś wyląduje na giełdzie -na razie ogarniam zamówienia. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Zapowiada się ciekawie z tym miękkim materiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Za to nie omija ich drobnica szczupaka od kiedy... nie stresuje się tym wcale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Marcin te, które podebrałem w sobotę to już chyba z tego miękkiego.... czy jeszcze coś bardziej kombinujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To właśnie te Przemku, już chyba mieksze nie mogą być. Ale z pracą nie będzie problemu. Działają w każdych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 aaa to że działają wiem.... i wiem, które kolory i ta "twardość" jest ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zawsze można spróbować ugotować gumę. Ja tak robię z niektórymi ripperami i działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Pewnie mi się dostanie...Bo "doskonałych" przynęt się nie poprawia ,ale?Kolega poprosił,abym okleił kilka sliderów szmatką - hmm...Czemu nie,ale czy da się poprawić tak doskonałą przynętę?Darcie papierem lakieru z nowych przynęt,aż serce się kraje,ale czego się nie robi dla kolegów!Szmata, lakier ,kolorki,a na koniec opalizacje od RUDI"ego i tak to wyszło: Postaram się zrobić lepsze foty w świetle dziennym,aby uwydatnić kolorki,ale musiałem się z WAMI podzielić fotkami na gorąco. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Trochę maleństwa poleciało na giełdę jak by ktoś potrzebował...http://jerkbait.pl/topic/97744-baby-shad-jazgarze/ Edytowane 13 Września 2017 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kolor 2 i 6 super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Okonie biorą a ja w szkole. Dziś sobie wagary zrobiłem. Było warto wpadło sporo fajnych okoni no i rodzynek 30+ Na każdy wypad praktycznie zawsze jakaś 30stka wpadnie. Łyknął gumę aż miło ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 BBS kolor 2 u mnie wymiatal. Stukaly i odprowadzaly jak nawet obrotowki byly bezsilne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) No Marcin muszę Cię dziś pochwalić. Obiecywałem że nic nie będę pisał, ale...Wiesz, dziś miałem te swoje zawody z kolesiami z firmy. Wypad integracyjny i każdy każdemu chciał cztery litery złoić. Na miejscu opowiadania co kto czego nie złowił.To co miało miejsce na wodzie to po prostu była rzeź niewiniątek. Opie......em ich jak amatorów. Nie była to zasługa moich umiejętności lecz tej oto gumy lub gum Ryby wariowały na jej punkcie. Brania były atomowe. Gość który pływał ze mną prawie płakał. Przewalił wszystko co miał i wrócił na pusto. Prosił abym dał mu jedną, ale jak na prawdziwego kurpia przystało mówię dam ale po zawodach. I tak si ę stało. Dostał po zawodach i w trzecim rzucie ryba wylądowała w podbieraku. Pozwolę se pokazać kilka ujęć gumy Sorry ale musiałem bo nie mogłem wytrzymać. Edytowane 14 Września 2017 przez pietryk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Pozwolę sobie i ja na kilka słów. Cieszy mnie Marcin, że coraz częściej kombinujesz z tymi barwami, gumki wyglądają świetnie i jak widać kuszą ryby. Jak dla mnie do tej pory wszelkie robactwo od Ciebie to dla mnie numer jeden, ale tej jesieni na pewno dam też szansę innym Twoim przynętom Lej Pan te gumy i kombinuj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Widzę Marcin że znów będziesz przez najbliższy miesiąc pluł sylikonem Szkoda że mi się Wisła podniosła i zabarwiła na czekoladowo bo jakieś fotki bym na pewno wrzucił do Twego wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dzięki Panowie,dzięki .Staram się jak mogę ,aby osiągnąć jak najwyższy poziom i bardzo się cieszę, jak przynęty spod mojej ręki łowią rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wczorajszy kleń na czarną larwe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi