cyprys19 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jak pisałeś wcześniej warto wypuszczać ryby, bo po jakimś czasie można je znowu spotkać. Gratuluję 2 miejsca na okręgu, to świadczy o Twoim kunszcie wedkarskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jak pisałeś wcześniej warto wypuszczać ryby, bo po jakimś czasie można je znowu spotkać. Gratuluję 2 miejsca na okręgu, to świadczy o Twoim kunszcie wedkarskim.Ile razy już słyszałem ze nie warto wypuszczać bo umierają potem itp Nie prawda Dzięki. Kolega z pierwszego miejsca miał strasznego farta. Nie wiedziałem ze da się złowić bolenia pod samymi nogami wyciągając troka z wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 I jeszcze twój znienawidzony trok hehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 I jeszcze twój znienawidzony trok hehe No tego dnia lepiej na troka braly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Wymyśliłem sobie dzisiaj krótki test "bonusów"otrzymanych jakiś czas temu od Marcina. No i okazało się, że kolory które do tej pory traktowałem z rezerwą dzisiaj były wściekle kąsane przez mętnookie. Ryby nie były duże ale sześć zanderków w godzinę do tego na kijkek do 7 gramów przeznaczony na okonie dały sporo zabawy.Co ciekawe zakładałem inne kolory i kształty gum, bez reakcji. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 No ładnie . Ja tyle to przez sezon łowię ha...ha... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Miał być tym większym pasiakiem a tak dostał ksywę : "Noodleeater" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Bleee...Jarku jaki brzydki ten okoń,ale za to fotka jak zawsze piękna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Marcin dzisiaj byłem na Twoich wodach. Woda piękna ale trudno z brzegu bo jest dość wysoki stan i piekielnie szybki nurt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Sto lat, sto lat, niech odlewa gumki nam! Najlepszego, Marcinie! Niech Ci się darzy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Stoova 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Szto lat,szto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Najlepszego nad wodą , w domu i przy wytopach ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wszystkiego dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Zdrowia i metrowych sandaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dzięki , dzięki KOLEDZY jest mi niezmiernie miło, że ludzie, których znam tylko z forum, a łączy nas aż wspólna pasja pamiętają o mnie. Jeszcze raz serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wszystkiego Najlepszego! Dużo zdrowia i sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 100 lat proszę Pana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Taaakich \o/ ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Najlepszego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Marcin samych dobrych rzeczy i wiele zdrowia oraz masę czasu na wędkarstwo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Sto lat Marcin,zdrówka,konkretnych połowów i bezwonnego sylikonu Edytowane 30 Września 2017 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wszystkiego co naj ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Marcin, żeby Ci silikonu nigdy nie zabrakło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi