Przemsol Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 cholera....a może to życzenia bardziej dla nas....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Najlepszego Marcin! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI .A z tym sylikonem,to precyzujcie,bo jeszcze mi CYCKI urosną ha...ha... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Marcin....teraz silikon to wszędzie wstrzykują..... możesz se nawet zamówić wersję Kunta Kinte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Najlepszego Marcin:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No to ktoś dzisiaj jest wesoły Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jeszcze raz serdeczne DZIĘKI za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Marcin spóźnione ale szczere! 100 lat z wędką???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Wreszcie mogę się pochwalić fajnym okoniem na larwę od Marcina - 32 cm, guma na 3 g czeburaszce prowadzona łagodnymi podbiciami. Kolejnego (33 cm) miałem na jaskółkę, a potem strzeliła mi końcówka szczytówki i niestety zakończyłem łowienie po niecałej godzinie :\ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Czas ogłosić wyniki konkursu!!!A więc:Nagrodę za największego okonia (34cm) zdobywa kolega @SDD Natomiast nagrodę niespodziankę za fotkę z największą ilością "polubień" (10 - Piękna fotka szczupaka) zdobywa kolega @Szymanek Zwycięzcom GRATULUJĘ....Ktoś się z wami skontaktuje w tej sprawie za kilka miesięcy ha...ha...ha... Wielkie gratulacje dla reszty kolegów,za piękne rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Najlepszego Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dzięki Patryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Czas ogłosić wyniki konkursu!!!A więc:Nagrodę za największego okonia (34cm) zdobywa kolega @SDD Natomiast nagrodę niespodziankę za fotkę z największą ilością "polubień" (10 - Piękna fotka szczupaka) zdobywa kolega @Szymanek Zwycięzcom GRATULUJĘ....Ktoś się z wami skontaktuje w tej sprawie za kilka miesięcy ha...ha...ha... Wielkie gratulacje dla reszty kolegów,za piękne rybki.Gratuluję zwycięzcom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Dzisiaj nawet fajnie skubaly. W roli głównej jak zawsze moja ulubiona awaruna od cyprysa w buraczkowym kolorze na ciężkie główce. Wstawie tez zdjęcie stadka które przetrzywalem ( od razu pisze ze są tam rybki niewymiarowe ale chciałem pokazać jakie te gumy lowne są ) żeby mi kolegów nie odprowadzały. Wszystkie ryby pływają Edytowane 6 Października 2017 przez woblery z Bielska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Piękny garbek, a do tego pięknie zaprezentowany. Jak widać można zrobić ładną fotkę bez gmerania paluchem w przełyku...Kolejny już raz GRATULUJĘ Mateuszu i proszę o lekcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Piękny garbek, a do tego pięknie zaprezentowany. Jak widać można zrobić ładną fotkę bez gmerania paluchem w przełyku...Kolejny już raz GRATULUJĘ Mateuszu i proszę o lekcję.Dzięki. Statyw to przydatna rzecz na rybach. Mam taki mały który można w kamizelce schować ale trzeba strasznie nagimnastykowac się żeby zrobić w miarę fajne zdjęcie. No tez nie lubię takich zdjęć z paluchem w buzi ale czasami trzeba chociaż delikatnie złapać go za mordke żeby fajne foto zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Trochę pokręciłem ,bo zanderki gryzą!Główki malowane samochodówką oraz hartz lackiem dla utwardzenia i zwiększenia wytrzymałości (mam takie główki od 5 lat i nic się z nimi nie dzieje, nawet łowiąc na kamieniach), na kryzę ogon lisa polarnego,drut nierdzewny, wszystko wiązane i klejone dodatkowo dla trwałości Edytowane 8 Października 2017 przez cyprys19 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 super kogutki jakie ciężkie główki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Dzięki.Te akurat mają 13 i 16 gram,ale mam kilka form i dużo gramatur ( od 10, do 30gr) Edytowane 8 Października 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Z nowej formy...8cm. Edytowane 9 Października 2017 przez cyprys19 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jeszcze nie zdążyłem dobrze połowić gumami z ostatniego zamówienia a już kusisz następnymi [emoji3] ile to to ma cm? 5-6? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jeszcze nie zdążyłem dobrze połowić gumami z ostatniego zamówienia a już kusisz następnymi [emoji3] ile to to ma cm? 5-6?Zaskoczę Ciebie Łukaszu gumka ma 8cmCeluję nią w większe okonie,ale zobaczymy co będzie,bo tego okonia u mnie ostatnio jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 No fajniutkie coraz lepiej Ci te gumisie wychodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Staram się,ale ciężko jak się dochodzi do wszystkiego krok po kroku...Masa pomysłów w głowie,ale czasu brakuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Baby shad 4cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi