Franc Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Zgrabna ta 4 Marcin bardzo lejący ten silikon na 4 ? czy 8 cm to z tego samego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Oj Marcin już widzę że ten mały fioletowy będzie u mnie robił spustoszenie na Wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jacku dodaję dużo zmiekczaczy, dzięki czemu guma jest bardziej lejaca, co za tym idzie lepiej pracuje. Ostatnio robiłem jaskółki 5cm z właśnie takie lejace się -kolega był zachwycony, a do tej pory uważał, że jaskółka ma być ''beton '' Alex jak będziesz potrzebował fiolecik zapraszam na priv. U mnie też ten kolorek działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jacku dodaję dużo zmiekczaczy, dzięki czemu guma jest bardziej lejaca, co za tym idzie lepiej pracuje. Ostatnio robiłem jaskółki 5cm z właśnie takie lejace się -kolega był zachwycony, a do tej pory uważał, że jaskółka ma być ''beton '' Alex jak będziesz potrzebował fiolecik zapraszam na priv. U mnie też ten kolorek działa. Moim zdaniem najlepsze są miękkie jaskółki jeżeli chodzi o okonia. Używam jaskółek od długości 8cm i okoń 10-15cm nie ma problemu z polknieciem gumy. Im mieksza tym lepiej Super ten fiolecik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jak wszystko inne zawodzi "robalek" daje rade???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 @cyprys19 a jakie robisz te jaskółki, pochwal się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) No właśnie Edytowane 12 Października 2017 przez JunakFlyFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Byłem i widziałem. Więcej widziałem je w akcji i co. Ano to że kuźwa na własnej łajbie zostałem ograny no nie do zera ale to ja nosiłem graty z łódki do auta. Ps. Odegram się kiedyś. Edytowane 12 Października 2017 przez pietryk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Bez przesady,aż tak żle nie było,ale rzeczywiście odkrywam możliwości jaskółek i jestem mile zaskoczony.To chyba Kuba @guciolucky pisał ,że rybki (zwłaszcza okonie) bardzo lubią miękkie przynęty i dłużej "mielą" je w pyszczkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Bez przesady,aż tak żle nie było,ale rzeczywiście odkrywam możliwości jaskółek i jestem mile zaskoczony.To chyba Kuba @guciolucky pisał ,że rybki (zwłaszcza okonie) bardzo lubią miękkie przynęty i dłużej "mielą" je w pyszczkach.Marcin - a może to właśnie też potwierdzenie skuteczności przynęty o której ostatnio rozmawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Najpierw kilka 23-25cm ,na baby shad,a póżniej nowa gumka otworzyła wodę i kilka szt, powyżej 30cm .Testy trwają... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 A co to za nowa gumka????? Jaskółken? ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Najpierw kilka 23-25cm ,na baby shad,a póżniej nowa gumka otworzyła wodę i kilka szt, powyżej 30cm . Trwają i są dosyć intensywne Dziś guma dała mi kilkanaście sztuk, a w sumie w pontonie wylądowało ok 30 na "prototyp" dobra robota Marcin - a jeśli nasze rozmowy nt ten temat coś pomogły - tym bardziej się cieszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dzięki Olaf. Ty połowiłeś, a ja dzisiaj niewiele, za to rozmiarowo przyzwoicie. Okonie'' odpaliły ''dopiero przed czternastą, a zawody były do czternastej i to jest ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 A co to za nowa gumka? Jaskółken? ☺No można tak powiedzieć Bartku,że to jaskółka, przynajmniej taką ma pracę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 A kiedy ją pokarzesz Światu?Bo piersze przymrozki już tuż tuż i przydałoby się uzupełnić pudełko???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ta guma chyba zostanie tajnym killerem. Prawda Marcin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 A kiedy ją pokarzesz Światu?Bo piersze przymrozki już tuż tuż i przydałoby się uzupełnić pudełko Ta guma chyba zostanie tajnym killerem. Prawda Marcin? Spokojnie, najpierw testy, a póżniej zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jutro urodzi się nowa JASKÓŁA ,już forma stygnie.Gruuuby kaliber. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jutro urodzi się nowa JASKÓŁA ,już forma stygnie.Gruuuby kaliber. Broń na zegrzynskie sandacze się szykuje Fajnie wygląda ta jaskółka. Będzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Musiałem zrobić próbny odlew! Inaczej bym nie zasnął....21cm ,ale chyba trzeba będzie robić twardsze,choć miękka będzie pięknie pracować. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Przywiezie mnie ze dwie sztuki w czwartek. Zobaczem na Dadaju co to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Konkretny kawał gumy, bardzo ciekawie to wygląda ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 @Hesher po Pułtusku Cię przewieze w czwartek moim ''lamborghini ''tylko bez zimnego łokcia! Ha. . . ha. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Marcin oprócz tych gum, to weź ze sobą cztery osiemnastki do samochodu będzie itrendi ???? i w modzie! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi