Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Jacku dodaję dużo zmiekczaczy, dzięki czemu guma jest bardziej lejaca, co za tym idzie lepiej pracuje.

Ostatnio robiłem jaskółki 5cm z właśnie takie lejace się -kolega był zachwycony, a do tej pory uważał, że jaskółka ma być ''beton ''

Alex jak będziesz potrzebował fiolecik zapraszam na priv. U mnie też ten kolorek działa.

• Like 1

Jacku dodaję dużo zmiekczaczy, dzięki czemu guma jest bardziej lejaca, co za tym idzie lepiej pracuje.

Ostatnio robiłem jaskółki 5cm z właśnie takie lejace się -kolega był zachwycony, a do tej pory uważał, że jaskółka ma być ''beton ''

Alex jak będziesz potrzebował fiolecik zapraszam na priv. U mnie też ten kolorek działa.

Moim zdaniem najlepsze są miękkie jaskółki jeżeli chodzi o okonia. Używam jaskółek od długości 8cm i okoń 10-15cm nie ma problemu z polknieciem gumy. Im mieksza tym lepiej :) Super ten fiolecik ;)
  • Like 2

Bez przesady,aż tak żle nie było,ale rzeczywiście odkrywam możliwości jaskółek i jestem mile zaskoczony.

To chyba Kuba @guciolucky pisał ,że rybki (zwłaszcza okonie) bardzo lubią miękkie przynęty i dłużej "mielą" je w pyszczkach.

• Like 2

Bez przesady,aż tak żle nie było,ale rzeczywiście odkrywam możliwości jaskółek i jestem mile zaskoczony.

To chyba Kuba @guciolucky pisał ,że rybki (zwłaszcza okonie) bardzo lubią miękkie przynęty i dłużej "mielą" je w pyszczkach.

Marcin - a może to właśnie też potwierdzenie skuteczności przynęty o której ostatnio rozmawiamy :)

• Like 1

Najpierw kilka 23-25cm ,na baby shad,a póżniej nowa gumka otworzyła wodę i kilka szt, powyżej 30cm .

Trwają i są dosyć intensywne ;)

Dziś guma dała mi kilkanaście sztuk, a w sumie w pontonie wylądowało ok 30 na "prototyp" :)

dobra robota Marcin - a jeśli nasze rozmowy nt ten temat coś pomogły - tym bardziej się cieszę.

• Like 1