sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cztery nie wejdą, chyba, że jedna do bagażnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Piotrek a masz w co te jaskółki uzbroić? Bo będą do nich chyba wkretki, ale muszę sprawdzić czy się nada, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Trzy osoby, które będą na złocie i wyrazą chęć przetestowania tej przynęty, dostaną testowe egzemplarze .Można się zgłosić w wątku, aby nie było niedomówień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Piotrek a masz w co te jaskółki uzbroić?Bo będą do nich chyba wkretki, ale muszę sprawdzić czy się nada,Nie mam. Jak się koledzy pochlają to sami oddadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Marcin - potestuję Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ja też wezmę. Tylko muszę wiedzieć jakie zbrojenie przygotować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Piotrek, Andrzej i Daniel dostają testowe jaskółki. Główki dołożę, napiszcie tylko jaki gramaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ja pokiwam na dropsie, haki i resztę posiadam Chyba że masz jeszcze jakieś ultra hiper do tego celu przeznaczone główki - to proszę jakies 7 gramów, 10 i z 15. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 A po robale większe można się zgłosić? B Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Przywieź śrut to pomacam. Jak się wyrobisz to zalej mi jedną z mikrobalonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Piotrek, Andrzej i Daniel dostają testowe jaskółki.Główki dołożę, napiszcie tylko jaki gramaz?Jednak nie trzeba. Pójdzie wkrętka + czeburacha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Próby wannowe były i jestem więcej ,niż zadowolony z pracy,oby rybom pod pasowało. Główeczki Panowie też dostaniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ja dowożę całość do potrzebujących? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Ja dowożę całość do potrzebujących?Aaaaajaha!Razem z resztą towaru,tylko żebyś nie zniknął gdzieś w czeluściach, bo już pewnie po drodze nad Dadaj się zacznie degustacja... Edytowane 17 Października 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Próby wannowe były i jestem więcej ,niż zadowolony z pracy,oby rybom pod pasowało. Główeczki Panowie też dostaniecie.Na sandacze bym zabrał, bo to bardziej dropshotowa ryba niż szczupaki.Ale na zedy to jadę dopiero w listopadzie. Edytowane 17 Października 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Myślę,że na lekkiej główce,odpowiednio poprowadzona skusi nie jednego zębatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Myślę,że na lekkiej główce,odpowiednio poprowadzona skusi nie jednego zębatego.Nie wapię w to, ale skoro masz trzy osoby na testy, to jeden kiwający na dropsie się nada Nie omieszkam na Dadaju jednak poprowadzić jej na zestawie szczupakowym, nie dropsowym Edytowane 17 Października 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Daniel, kiwaj na dropsie, będzie okuń życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Daniel, kiwaj na dropsie, będzie okuń życia E tam Teraz takie po 40 cm siadały na konkretne wobki po 25 cm, więc jest szansa na okunia życia ale i jest szansa na 40 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Daniel 40staki są dobre na otarcie łez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Daniel 40staki są dobre na otarcie łez No o tym piszę przeca, że szansa jest na okunia ale mogą brać też zwykłe okonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 No o tym piszę przeca, że szansa jest na okunia ale mogą brać też zwykłe okonie.Zaczynacie mnie denerwować ! Na mojej wodzie okonie zaczynają się od 25cm, a na 36cm się kończą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Marcin na Twojej wodzie jest dobro, które zamianiłbym na wszystkie złowione okonie i nie mam tu absolutnie na myśli sandaczy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Zaczynacie mnie denerwować ! Na mojej wodzie okonie zaczynają się od 25cm, a na 36cm się kończą Dlatego zrobiłeś przynętę na okunie ;-)A Kuba to zakochany w tych swoich torpedach. Coś czuję, że nawet na Zegrzu miałby używanie [emoji106] Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jak dożyję to z wiosny obrobimy metę o, której gadaliśmy w lato...No i trzeba pojechać na Odrę nawet jak by miały nie brać bo stęskniłem się za nią strasznie, w tym sezonie nie byłem razu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi