tomasxt Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Farby z zagranicy ? Czy tylko płetewki będziesz malował jakimś swoim sposobem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Coś tam się umiesza Tomku, zobaczymy co z tego będzie?Niebawem coś pokażę ,na razie ogarniam inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Marcin.... mnie już na pudełka niedługo nie będzie stać......weź pomiłuj... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Przemku dobrze ...Dla Ciebie będą zestawy w pudełkach ha...ha...ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Do kolegi Marcina (cyprys19).Jako że nie odpowiadasz na wiadomości prywatne, piszę w twoim wątku. Innaczej chyba się ze mną nie skontaktujesz. Złożyłem zamówienie na 100 gum dnia 13 pazdziernika. Czternastego października dokonałem przelewu na podane przez ciebie dane. W tych czasach przelew był w poniedziałek na twoim koncie. Dnia 18 października po podwójnym zapytaniu, dotyczących przelanych pieniędzy. Powiedziałeś że pieniążki są u Ciebie, zakupionych gum jeszcze nie wysłałeś. Napisałeś że wyślesz przynęty następnego dnia. Dna 22 października ponowiłem pytanie dotyczące zamówionych gum. Następnego dnia (23.10) odpisałeś że nie pamiętasz wszystkich wysyłek i sprawdzisz po południu następnego dnia. Odpowiedzi do późnego po południa się nie doczekałem. Więc wysłałem do ciebie wiadomość, w której poprosiłem o zwrot przelanej gotówki. Od tamtej pory nie odzywasz odpisałeś na moją wiadomość, pomimo iż byłeś niejednokrotnie on-line na forum. Proszę o kontakt z twojej strony. Dziękuję Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Poprosiles o zwrot pieniędzy. Ok. Nie możesz czekać. Ok. Ze swojej strony przepraszam za długi czas oczekiwania. Kasa została zwrócona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Powyższa sytuacja jest powodem niedomówienia pomiędzy mną, a kolegą Marcinem. Nie chciałem tutaj nikogo urazić, ani obrazić. Jeżeli to zrobiłem oficjalnie PRZEPRASZAM.Pieniądze zostały zwrócone, cała sprawa wyjaśniona na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Coś tam ostatnio idzie polowic nawet. Braly fajnie na ala tioge i easy shinera w ciemnych kolorach. Największe okonie zostawie dla siebie. Za jakiś czas wrzuce grubasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Wybaczcie bo to pierwszy odlew z formy i testy malowania,ale obiecuję-BĘDZIE LEPIEJ!14cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie jest źle tylko zielonego pożałowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 No Marcin pojechałeś z tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie jest źle tylko zielonego pożałowałeś Co mam Tobie Kuba napisać- chytry jestem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Paski o pół tonacji delikatniej i będzie dobrze;a jakbyś jeszcze takiej delikatnej oliwki poleciał po grzbiecie to już Ameryka Walcz i chwal się postępami Edytowane 28 Października 2017 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 ale dlaczego z solniczką...... że kiler udusił współwięźnia sitkiem, znaczy tą nakrętką z dziurkami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Mimo strasznego wiatru i deszczu udało się wyjąć trochę fajnych rybek. Najlepiej sprawdził się Ala lucky john tioga w ciemnych kolorach na ciężkiej główce. Nareszcie mają piękne kolory Edytowane 29 Października 2017 przez JunakFlyFishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 "Pogoda pod psem" a Mateusz łowi.Tobie by chyba nawet tsunami nie przeszkadzało?Twoje zamówienie na środę będzie gotowe.Gratuluję rybek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 "Pogoda pod psem" a Mateusz łowi.Tobie by chyba nawet tsunami nie przeszkadzało?Twoje zamówienie na środę będzie gotowe.Gratuluję rybek.Boje się tylko jednej rzeczy nad wodą... Burzy.. Deszcz,tsunami,śnieg,przymrozki to mnie nie rusza. Jak to mówią nie ma złej pogody na ryby tylko źle ubrany wędkarz. Dzisiaj nawet nie zmoklem Pasiaki czekają na nowe cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Kwinto Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Foto pogladowe celem ustalenia koloru przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 To jest ala motoroil w wersji pływającej, trochę jest "bladszy" z powodu wypełniacza użytego do uzyskania pływalności gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ciekawy okonek się szykuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Trzeba będzie aero odpalić do malowania gumek,bo do pędzla nie mam zdolności,ani cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Pryskaj tego okonia bo patrzę, że rozmiar ma odpowiedni a to może wpłynie na wielkość atakujących? , niemniej krótszy gumolit, zawodniczo daje radę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Noooo Kuba widzę,że nie zwalniasz tempa, a jedynie tylko gatunki rybek.Jak zawitasz w Pułtusku dostarczę nowy pakiet gumek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dziś udało się połowić parę fajnych oksów na ala kaitechy es 2 cale. Pracują równie ładnie jak oryginalne. Dzięki Marcin za gumki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Ja tez ja też chcę. Gdzie można zobaczyć i ew zamówić ww gumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi