Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś rea'l fishe od CYPRYSA na końcu mojego zestawu. Co tu dużo mówić, zrobiły taką robotę, że wędkarze z okolic podpływali łowić te sztuki które wypuszczam bo u nich lipa :lol:

Jazgarki spodobały się również szczupakom, niestety z jednym musiałem się pożegnać przez to, że łowiłem bez stalki... :( ale kto by pomyślał, że na wodzie które siatami jest trzepane dzień w dzień jakiś szczupak się uchowa..

314dkp4.jpg

2u7cb2a.jpg

2rffosx.jpg

Edytowane przez tobiasz
  • Like 8

Dziś jeden większy 32 cm na ala kaitecha  2 cale kolor zgniła zieleń z brokatem

Bartek, proponuje zwiększyć kaliber na te porę roku, a rybki powinny też większe siadać.

Jesteś z Piły, to niedaleko (Wronki), może kiedyś się spotkamy na wodzie

• Like 1

Jasne nie mówię że nie, tylko tam gdzie łowię to trochę lipa z tym kalibrem,są wody gdzie z miła checią połowiłbym na gumy 10 cm oksy z tym że nie mam łódki i czasu żeby tam wyskoczyć.Może w przyszłym roku kupię łódkę to mam z 4 jeziorka gdzie są super oksy a na jednym i ponad 50 cm...Z miłą chęcią bym się spotkał, z tym że w tamte rejony nie jeżdżę. Chyba że kiedyś się zgadamy. Pozdrawiam

• Like 1

post-60860-0-32743200-1510082843.jpg

Różowe, to ja tam widzę co najwyżej palce. O gumach można by wiele powiedzieć, ale że różowe? Oj Marcin, Marcin. Zmień dilera, bo zaraz zaczniesz widzieć różowe słonie ;)  :lol:

Ha ha ha a mówiłem odlewaj w masce opary z sylikonu zrobiły swoje  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :P

• Like 1

Jest tu taki jeden,co mnie ciągle podpuszcza....

Czasem warto opuścić utartą ścieżkę. Kolory coraz ciekawsze, rozmiar przynęt właściwy :)

Czasem warto się skupić na łowieniu ryb, które jedzą ryby, na które polowaliśmy  do tej pory....

• Like 2