cyprys19 Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Ja tez ja też chcę. Gdzie można zobaczyć i ew zamówić ww gumy ? Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Bartku też ostatnio miałem kilka w granicach 30cm,- zabawa przednia, uwielbiam pasiaki.Gratuluję rybek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nowa partia robali działa bardzo dobrze. Przypadła im do gustu czerń z niebieskim brokatem podana na dosyć ciężkiej główce. Mogłoby przymrozic z kilka dni. Te największe nie są jeszcze jakoś bardzo aktywne. Ale już kilka udało się skusić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ale te okonie mają z Tobą Prze rąbane ...Widzę,że coraz większe udaje się złowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zapomniałem dodać Mateuszu,że przy kolejnym zamówieniu będzie mega rabat za te piękne ryby i fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Piękne te okonie Edytowane 5 Listopada 2017 przez z@nder 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Dziś rea'l fishe od CYPRYSA na końcu mojego zestawu. Co tu dużo mówić, zrobiły taką robotę, że wędkarze z okolic podpływali łowić te sztuki które wypuszczam bo u nich lipa Jazgarki spodobały się również szczupakom, niestety z jednym musiałem się pożegnać przez to, że łowiłem bez stalki... ale kto by pomyślał, że na wodzie które siatami jest trzepane dzień w dzień jakiś szczupak się uchowa.. Edytowane 5 Listopada 2017 przez tobiasz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dziś jeden większy 32 cm na ala kaitecha 2 cale kolor zgniła zieleń z brokatem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dziś jeden większy 32 cm na ala kaitecha 2 cale kolor zgniła zieleń z brokatemBartek, proponuje zwiększyć kaliber na te porę roku, a rybki powinny też większe siadać.Jesteś z Piły, to niedaleko (Wronki), może kiedyś się spotkamy na wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Jasne nie mówię że nie, tylko tam gdzie łowię to trochę lipa z tym kalibrem,są wody gdzie z miła checią połowiłbym na gumy 10 cm oksy z tym że nie mam łódki i czasu żeby tam wyskoczyć.Może w przyszłym roku kupię łódkę to mam z 4 jeziorka gdzie są super oksy a na jednym i ponad 50 cm...Z miłą chęcią bym się spotkał, z tym że w tamte rejony nie jeżdżę. Chyba że kiedyś się zgadamy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) No pięknie Panowie, widzę,że nie próżnujecie...a ja łowię jakieś maleństwa! Żarówy dla kolegi z forum, 21cm. Edytowane 6 Listopada 2017 przez cyprys19 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No pięknie Panowie, widzę,że nie próżnujecie...a ja łowię jakieś maleństwa! Żarówy dla kolegi z forum, 21cm.238_jzzpl.jpg Te jaskółki są większe od okoni które ostatnio lowilismy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ale żeby Różowe..?Aparat trochę przekłamuje.21cm na grubego zwierza. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ładniutkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Różowe, to ja tam widzę co najwyżej palce. O gumach można by wiele powiedzieć, ale że różowe? Oj Marcin, Marcin. Zmień dilera, bo zaraz zaczniesz widzieć różowe słonie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Różowe, to ja tam widzę co najwyżej palce. O gumach można by wiele powiedzieć, ale że różowe? Oj Marcin, Marcin. Zmień dilera, bo zaraz zaczniesz widzieć różowe słonie Ha ha ha a mówiłem odlewaj w masce opary z sylikonu zrobiły swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Nie gadam z wami!Foch. . . Jest tu taki jeden,co mnie ciągle podpuszcza.... Edytowane 7 Listopada 2017 przez cyprys19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Marcin..... ja tu widzę delikatne przejścia od jasnego wrzosu i lawendy do metalicznego połysku gunsmoke z odcieniem grafitu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Coraz ładniejsze zestawienia barw, a te jaskółki xxl z "różowym" to już w ogóle. A reasumując, pikna robota ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jest tu taki jeden,co mnie ciągle podpuszcza.... Czasem warto opuścić utartą ścieżkę. Kolory coraz ciekawsze, rozmiar przynęt właściwy Czasem warto się skupić na łowieniu ryb, które jedzą ryby, na które polowaliśmy do tej pory.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Widać duży progres w Twoich gumach tak trzymaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Robię co mogę Patryku, jak już kiedyś pisałem cały czas odkrywam nowe możliwości plastisolu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 11cm 5cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tyle tego narobiłeś że pasuje żebyś jakiś katalog zrobił Bo już nie wiadomo co masz w ofercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Myślę że na te larwy nie jedna ryba już się ślini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi