tobiasz92 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Dziś warunki bardzo ciężkie, ale tylko w weekandy mogę łowić to nie wybrzydzam.. miały być okonie, ten trochę dziwny [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Zasmakowały w tych jazgarach Twoje zębacze, ale widzę ,że tylko w naturalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Takie ładne gumki.. sam bym gryzł, a co dopiero szczupaki uff... byle do soboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 W związku z zapytaniami -trochę jeszcze zostało...http://jerkbait.pl/topic/101115-larwy-wa%C5%BCki-robale-pijawki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Cześć Marcinie, dziś udało mi się zwyciężyć zawody. Powoła złowionych przezemnie ryb siadła na jazgarza, jest to nasz wspólny sukces Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jest mi niezmiernie miło i szczerze GRATULUJĘ!W takim razie zostaw sobie statuetkę,a ja wezmę nagrody ha....ha..ha... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Teraz jak się koledzy z forum naoglądają to te Swoje silikonowe robale będziesz widział wszędzie,nie tylko we śnie ha ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 U siebie jeszcze robaczków nie wyćwiczyłem - wole większy kawał mięcha do wody rzucać (jazgarz),ale jeszcze przyjdzie na nie czas.. może na wiosnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Teraz jak się koledzy z forum naoglądają to te Swoje silikonowe robale będziesz widział wszędzie,nie tylko we śnie ha ha ha Alex wierz mi,że czasami mam już dość! U siebie jeszcze robaczków nie wyćwiczyłem - wole większy kawał mięcha do wody rzucać (jazgarz),ale jeszcze przyjdzie na nie czas.. może na wiosnęRobal to przynęta do której trzeba się przekonać,a przede wszystkim znależć odpowiedni sposób podania go rybom, a efekty są ...Dostaję wieści od kolegów,którzy łowią robalami i czasami mają wyniki jakich się sami nie spodziewali, a teksty typu "nawet nie myślałem ,że w tej sadzawce są takie garbusy" są dość częste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ostatnio i ja na twoje robale połowiłem Zdjęć prawie nie robiłem bo tak ostro brały że żal było tracić czas, tu jeden ze zlowionych na robala. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 U siebie jeszcze robaczków nie wyćwiczyłem - wole większy kawał mięcha do wody rzucać (jazgarz),ale jeszcze przyjdzie na nie czas.. może na wiosnęZa robalami Marcina u mnie okonie szaleją i nie gardzą nimi jazie czy klenie,tylko trzeba je ładnie podać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Za robalami Marcina u mnie okonie szaleją i nie gardzą nimi jazie czy klenie,tylko trzeba je ładnie podać Kilka okoni złowiłem, nawet boleń się trafił.Będę ćwiczył w przyszłym roku robale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Kilka okoni złowiłem, nawet boleń się trafił.Będę ćwiczył w przyszłym roku robaleI to jest błąd Tobiaszu,bo teraz jest dobra pora na leniwego robala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 I to jest błąd Tobiaszu,bo teraz jest dobra pora na leniwego robala.Wolę jednak leniwego jazgarza lub jeszcze bardziej leniwą jaskółkę - lubią To! Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 No i się nareszcie udało. Początek zimy rozpoczął się świetnie dla mnie. Udało się trafić piękna rybę 40+ Już drugi raz robal dał mi zyciowke ☺ Te gumy coś w sobie mają ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Gratuluję RYBKI I NOWEGO PB!!!Gratuluję UMIEJĘTNOŚCI!!!Gratuluję POSTAWY ,bo masz szansę spotkać tego okonia jak będzie miał 50+ , czego oczywiście Tobie życzę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Gratuluję RYBKI I NOWEGO PB!!!Gratuluję UMIEJĘTNOŚCI!!!Gratuluję POSTAWY ,bo masz szansę spotkać tego okonia jak będzie miał 50+ , czego oczywiście Tobie życzę !Tamten sezon i ten jest dla mnie strasznie wyjątkowy. Duży napływ wiedzy, bardzo duże ilości czasu nad woda, wyciąganie wniosków, obserwacja wody. Musiało to w końcu zaowocować. Podstawa to dobra przynęta bo bez niej ciężko o taką rybę. Na twoje gumy w tym roku padło naprawdę sporo pięknych ryb.. Ten okoń został zlowiony już wcześniej. Miał charakterystyczny ubytek na końcu pyska ewidentnie po haczyku. Te kanalowe grubasy nie są takie głupie. Chciałbym się z nią spotkać za kilka lat ☺ Edytowane 3 Grudnia 2017 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jak to mówią: ryba sama się nie złowi potrzeba jeszcze przynęty kto widział ten wie a kto nie widział to pokazuję moje nowe PB okonia 42,5cm złowione na larwę produkcji kolegi Marcina - właściciela tego wątku. Cyprys szykuj się.... wiosna idzie potrzebne będą nowe robale 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Gratuluję nowego PB i życzę kolejnych sukcesów ,bo widzę że tak jak Mateusz łowisz regularnie piękne rybki!Dzięki za fotki. Edytowane 4 Grudnia 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 W związku z dość sporym zainteresowaniem wstawiam link do giełdy,gdyż ciężko wszystkim odpisać na priv.http://jerkbait.pl/topic/101115-larwy-wa%C5%BCki-robale-pijawki/#entry2274398 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wojtek jeszcze raz gratulacje , dajesz czadu z tymi okoniami Mam nadzieję, że uda Ci się te 45 w końcu oszukać !Ja swojego największego polskiego garbusa też trafiłem na larwę i wierzę, że jeszcze nie raz będzie okazja na gumowe robactwo te "rekordy" poprawiać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Piotruś Ty to już jesteś "weteran" ,bo jako jeden z pierwszych zacząłeś zabawę z robalami i miałeś fantastyczne wyniki przez cały sezon.Podglądam Twój wątek z wobkami i obawiam się,że już teraz robale pójdą w odstawkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie mam tak , łowię wieloma różnymi przynętami. Na gumowe imitacje larw łowię stosunkowo niedługo a już tyle razy dały mi niezłą jazdę nad wodą, oszukując głównie okonie i pstrągi. Z tego powodu zawsze jakieś w pudełku muszę mieć i raczej to się nie zmieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie mam tak , łowię wieloma różnymi przynętami. Na gumowe imitacje larw łowię stosunkowo niedługo a już tyle razy dały mi niezłą jazdę nad wodą, oszukując głównie okonie i pstrągi. Z tego powodu zawsze jakieś w pudełku muszę mieć i raczej to się nie zmieni No to mnie uspokoiłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Tak dla większego przeglądu sytuacji jeszcze jeden 33cm pasiaczek którego skusiła larwa produkcji cyprysa Jak widać(a może nie ) zbrojona jest na haku offsetowym, bo i tak można 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi