cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Pięknie łowicie,a ja nawet nie mogę do brzegu dojść u siebie-tyle wody przybyło, a do tego bierze mnie jeszcze jakieś choróbsko !Trza by się odkazić,ale lustro się stłukło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dwa dniu już Cię niema , dawaj do żywych Marcin pogoń te choróbsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wracam powoli do zdrowia Jacku,ale jeszcze jestem słabiutki. Nie wiem skąd to g...o się przyplątalo, bo w domu nikt nie choruje tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Czas ogłosić wyniki konkursu!!!A więc:Nagrodę za największego okonia (34cm) zdobywa kolega @SDD Natomiast nagrodę niespodziankę za fotkę z największą ilością "polubień" (10 - Piękna fotka szczupaka) zdobywa kolega @Szymanek Zwycięzcom GRATULUJĘ....Ktoś się z wami skontaktuje w tej sprawie za kilka miesięcy ha...ha...ha... Wielkie gratulacje dla reszty kolegów,za piękne rybki. Cześć Nagroda dotarła. Gumki super. Dzięki PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Ostatnio ilościowo jakoś stanęło... Mało ryb ale za to fajne. Każdy wypad zawsze zakończy się jakimś fajnym 30staczkiem Ryby strasznie leniwe. Trzeba nieźle się namyśleć jak je skusić do brania. Trochę czasu wieczorem poświęciłem na YouTuba. Obejrzalem jakieś filmiki jak zachowuje się robactwo w wodzie. Trochę dodałem od siebie i sposób się na nie znalazł. Zdjemuje jednego 30staka ze stada a za nim leci kilka... Jak je zdjąć? Muszę im chyba poświęcić więcej czasu bo po zdjęciu jednego grubasa olewaja mnie totalnie.. Dostałem ostatnio nowe robale. Sprawują się super. Ryby mam ostatnio tylko na robale, inne gumy olewaja aż dziwne... Niedługo będę miał trochę wolnego i jak nie zmrozi kanalku może być całkiem ciekawie. Wstawie ostanie grubaski z weekendu A w tygodniu nad wodą pusto na najbardziej obleganym odcinku i te największe wtedy najlepiej żerują Edytowane 12 Grudnia 2017 przez JunakFlyFishing 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 piękny okoń 87 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) piękny okoń 87 cm Bylo zimno i nie chciało mi się do końca miarki rozkładać. Wszystko na szybko Edytowane 12 Grudnia 2017 przez JunakFlyFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 to z zazdrości, bo ja od końca listopada tylko praca i praca. Jak nie zamarznie woda to między świętami, a nowym rokiem może się wybiorę na ryby. Nawet nie bardzo jest czas by zamówić robaki, bo wyglądają super i twoje zdjęcia potwierdzają ich skuteczność - na pewno je wypróbuję do dropa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 to z zazdrości, bo ja od końca listopada tylko praca i praca. Jak nie zamarznie woda to między świętami, a nowym rokiem może się wybiorę na ryby. Nawet nie bardzo jest czas by zamówić robaki, bo wyglądają super i twoje zdjęcia potwierdzają ich skuteczność - na pewno je wypróbuję do dropa. Myślę ze na dropa w takich miesiącach jak grudzień gdy są bardzo leniwe może być fajna zabawa Spróbuj wiosna robali jak nie uda ci się teraz. Potrafią również otworzyć wode 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 to z zazdrości, bo ja od końca listopada tylko praca i praca. Jak nie zamarznie woda to między świętami, a nowym rokiem może się wybiorę na ryby. Nawet nie bardzo jest czas by zamówić robaki, bo wyglądają super i twoje zdjęcia potwierdzają ich skuteczność - na pewno je wypróbuję do dropa.Drop shot albo czeburaszka dają najlepsze efekty,choć ja czasami na zawodach używam robali do bocznego troka i też dają radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dopiero teraz zauważyłem, że Mateusz łowi ponad metrowe okonie. . Ha. . Ha -tak trzymaj, choć ciężko Ci będzie pobić rekord! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Jutro na tym korpusie spróbuję zrobić okonia.Bardzo jestem ciekawy jak to wyjdzie? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Jak wyjdzie to wyjdzie,na pewno kilka przytulę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Moje ulubione jazgarki <3 Też się piszę na ładnego okonka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Na razie jestem zadowolony z farb....,ale z efektu malowania nie za bardzo!Może mikołaj przyniesie zestaw fajnych pędzli,bo to co mam to jakieś nieporozumienie!Korpus jazgarza 9cm Okoń 13cmodlewy wychodzą super,ale malowanie hmm... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) Marcin wyślij kilka zdjęć to "powyciągamy" tu i tam i będzie git Idziesz w dobrym kierunku z tym malowaniem ale jak wspomniałeś, dobrej jakości pędzle rozwiązują sporo problemów, miękkie syntetyki i musi wyjść !I faktycznie odlewy super, ładne przejścia kolorystyczne, ale błagam Cię zrób fotki gdzieś na zewnątrz w dziennym świetle, z pewnością prezentacja będzie dużo korzystniejsza Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Ale polecasz Piotrze jakieś konkretne?Bratowa jest manicurzystką i ona używa bardzo miękkich chyba z wiewiórki,ale trochę kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Chyba wyślę tego Mikołaja do Ciebie i z głowy Nie malowałem nigdy gum ale podejrzewam, że do namalowania pasków jak tutaj u Ciebie nadadzą się okrągłe, uniwersalne syntetyki przeznaczone do większości technik malarskich, dobrze absorbują wodę i pozwalają ładnie(równomiernie) rozprowadzać farbę na podłoże. Ze trzy wielkości Ci wystarczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Na razie jestem zadowolony z farb....,ale z efektu malowania nie za bardzo!Może mikołaj przyniesie zestaw fajnych pędzli,bo to co mam to jakieś nieporozumienie!Korpus jazgarza 9cm 001_jzzpl-12.jpg Okoń 13cmodlewy wychodzą super,ale malowanie hmm... 005_jzzpl-12.jpgNie przejmuj się. Jest postęp. Z doświadczenia wiem, że idealne imitacje zawsze są mniej łownie, niż te mniej udane.Tak trzymać. Mógłbyś jeszcze zrobić te jazgarze w takim kolorze jak ta duża jaskółka(ciemny grzbiet fioletowy brzuch).Pozdrawiam M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Ale za to w tym 13 cm okoniu pięknie schowa się główka dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Jak dasz radę podnieś poprzeczkę to na maksa ale te okonie wrzuć do słoika z wodą i pstryknij kilka fotek dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Trochę lepsze fotki... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Bardzo fajne ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Jeszcze daleka droga do ideału ,ale trening pozwoli na dopracowanie malowania-wierzę w to! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Hej, odebrałem przesyłkę z robalami i chciałem Ci podziękować. Raz za szybka realizację, a dwa za niespodziankę w postaci pokaźnego gratisu Zamawiałem gumki pierwszy raz i jestem pod wrażeniem wykonania i tak miłego gestu z nadprogramowym towarem. Wielkie dzięki i pozdrawiam świątecznie Teraz tylko nad wodę i testy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi