migdau Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Spróbuj pędzli nylonowych (podpatrzone na zdjęciach forumowego kolegi). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Baaardzo serdecznie dziękuję szczodremu Mikołajkowi Jeśli się nie rozpełzną po krzakach (a robactwo tak lubi ), to będę miał czym ryby straszyć w zimie, na wiosnę, latem, jesienią... I jeszcze na zanęcenie kilka garści pozostanie Dzięki, Marcin! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ja też dziękuje za przynęty. Bardzo szybko przyszły. Pozdrawiam i Wesołych Świąt!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Ale te okonie zrobiły się ostatnio wybredne. Odprowadzają gumy, stukaja no nie idzie im dogodzić. Jeszcze niedawno fajnie skubaly robala prowadzonego dość agresywnie na w miarę ciężkiej główce. Rybka z wczoraj już taka przyjemna. Miał 31,5cm a w ręku jakoś mizernie wyszedł.. Życzę wszystkim Wesołych Świąt i dużo Zdrowia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku a no i żeby te największe nie zostawaly w wodzie tylko lądowały na brzegu żeby zrobić zdjęcie no i dać jej odpłynąć tam gdzie jej miejsce Edytowane 23 Grudnia 2017 przez JunakFlyFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (...). Życzę wszystkim Wesołych Świąt i dużo Zdrowia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku a no i żeby te największe nie zostawaly w wodzie! Chyba raczej, by zostawały Promujemy C&R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Chyba raczej, by zostawały Promujemy C&R Chodziło mi o te żeby udawało się je wyciągać już edytuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Drodzy KOLEDZY chciałbym Wam Życzyć Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia ,oraz samych "trafionych" prezentów pod choinką! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 to te trafione musiał byś sam porozsyłać Marcin :D sukcesów w laniu silikonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Nad wodą pusto.. W miejscach gdzie było pełno splawikowcow można nareszcie stanąć. Okonie zrobiły się strasznie aktywne od wczoraj. Wczoraj sporo bo około 40sztuk a dzisiaj mniej ale większe. Dzisiaj dwa fajne grubasy udało się zdjąć. Ale niestety znowu największy uciekł.. Dzisiaj walily w ala tioge i easy shinera w jasnych kolorach . Dobrze ze zostało mi jeszcze 7dni łowienia. Żeby tylko pogoda się nie zmieniła! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 U mnie jak zawsze kawał gumy się sprawdza...Cyprysowa płoteczka Tapatalkniete z Galaxy s8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tobiaszu gratulacje!Robi się jazgarz około 5cm i chyba Ty jako pierwszy dostaniesz go do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tobiaszu gratulacje!Robi się jazgarz około 5cm i chyba Ty jako pierwszy dostaniesz go do testów.Super, nie mogę się doczekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Marcin dziś byłem w Twojej okolicy. Wody przybyło wg pogodynki około 20 cm. Droga nad Narwią już zalana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Miejsce znajome,jak widać łowić się nie da niestety, a kaczki jakieś chude o tej porze roku są ha...ha... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Kaczek to tam w tysiącach można naliczyć. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez pietryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Drodzy Koledzy i Koleżanki życzę Wam zdrowia ,szczęścia oraz samych radosnych chwil nad wodą w nadchodzącym 2018 roku. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Również zdrówka wszystkim a tobie Marcinie jeszcze głowy do nowych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 A takie herbatki wyszły... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Mmm ale smaczne Marcin zrób ten kolor o którym ci mówiłem. Zostały mi tylko dwie nóżki w robalu i połowa odwloka. Taki dobry kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tioga i robal otworzyły dziś wodę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ładnie sezon otwierasz Mateuszu- Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ja poczekam trochę ze spinningiem u siebie. W grudniu mnie policja z wody ściągała bo ktoś zadzwonił, że kłusuje bo na spinning już ponoć łowić nie wolno Na szczęście policjanci mega w porządku (znali przepisy) i razem uznaliśmy że osoba zgłaszająca to jakiś zje**b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (...) Dobrze ze zostało mi jeszcze 7dni łowienia. Żeby tylko pogoda się nie zmieniła! Czemuż to? Czyżby wystraszyła Cię pogodynka? Ja nie pasuję dopóki temperatura nie spadnie do 0'C w południe i wody nie zamarzną... W piątek zamierzam zmierzyć się z pstrągami, a jak będzie przyłów okonia, lub klenia, to też się nie obrażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Czemuż to? Czyżby wystraszyła Cię pogodynka? Ja nie pasuję dopóki temperatura nie spadnie do 0'C w południe i wody nie zamarzną... W piątek zamierzam zmierzyć się z pstrągami, a jak będzie przyłów okonia, lub klenia, to też się nie obrażę. Były idealne warunki na okonie. Mnie tylko burza moze powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi