tobiasz92 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Wspomnienia...Wiem że to zdjęcie już tutaj było, ale tak jakoś zakochałem się w nim i uważam że jest to najładniejsza fotka jaką mi wykonano w 2017r. Widać tam piękny klimacik, piękną rybkę, zadowoloną gębę i gumkę naszego najlepszego twórcy Marcina. Ten dzień do łatwych nie należał, rybki w ogóle nie współpracowały, na łodzi kolega który uznaje tylko shinery z aliexpress i jak tu wymieniać wnioski. Lecialem guma po gumie i w końcu jazgarz otworzył wodę. I to właśnie w takie dni uznaje przynętę za łowną, a nie jadąc na pewną miejscówke gdzie rybki siadają rzut po rzucie nawet na samą główkę jiggową.Marcin, robisz mega robotę i nie przestawaj! Taptalkniete z Galaxy s8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Dziś Trochę posiedzę,bo trzeba nadrobić zaległości i spakować kilka zaległych paczek.Wieczorem usiądę i poodpisuję na wiadomości-spokojnie Koledzy,każdy otrzyma swoje gumki. A takie fotki Tobiaszu mobilizują do jeszcze większego zaangażowania...sprawiają mi nie mniejszą radość niż sama rybka na kiju. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ukleja 6,5cm- żyletka zbrojona bocznieZainspirowany filmikiem Irasa postanowiłem spróbować swoich sił i tak to wyszło:Serdeczne podziękowania dla kolegi,który pomógł mi nagrać filmik z pracą uklei. Jutro pokażę fotki gumki. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Jest dobrze :-)Nawet bardzo :-) PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Pięknie Marcin! Zamawiam, nie mogę się jej doczekać na końcu mojego zestawu!!! Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 No Marcinie ja myślałem że ty w porządku gość a ty z żywcem na spining !!!Gratulacje konkretna robota :clappinghands: Teraz to już możesz zapomnieć o rybach bo będziesz lał i malował i tak na zmianę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Okropne. Jeszcze trochę i będę zmuszony nad wodę chodzić z tragarzem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 WOW ale praca-Marcin teraz to dopiero dałeś do pieca z tą rybką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 To coś zapakować do główki od kogutów jest potencjał proszę pana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Marcin, czy można u ciebie otworzyć mały kredyt? Piękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Bardzo kusząco pracują gumki tego typu a Ty wykonałeś zadanie na pięć +, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Jestem bardzo zadowolony z tego projektu,ale zobaczymy co na to rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Okonie to uwielbiają, łowiłem juz tą Irasa i kosi nawet na bezrybiu Irek wrzucił projekt i szum... Tomy i teraz Ty te przynęty zrobią furrore na Drop Shot, choć nie tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Żyletka po prostu wymiata jakbyś robił kiedyś ciut mniejszą, taką 5,5 cm to daj znać koniecznie Wystarczy info w wątku, jestem zawsze na bieżąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Mniejsza jest niepotrzebna. Widziałem tą na żywo i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Obiecane fotki... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Płastugi??? Marcin - w ten sam sposób pracują przecież Twoje kaloryferki - te dłuższe... Edytowane 10 Stycznia 2018 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 dobrze to wygląda.Używasz pływającego materiału do odlewania przynęt - jeśli ta, to czy możesz spróbować zrobić płetwę ogonową z pływającego materiału i trochę pogrubić (w formie kulki) na płetwie ogonowej. W takiej konfiguracji część ogonowa przynęty leżącej na dnie będzie delikatnie się unosić - nie znam się na odelewaniu przynęt, ale takie coś będzie ciekawym rozwiązaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Marcin, adres do wysyłki znasz Bardzo dobrze wyszło, będzie kosić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 dobrze to wygląda.Używasz pływającego materiału do odlewania przynęt - jeśli ta, to czy możesz spróbować zrobić płetwę ogonową z pływającego materiału i trochę pogrubić (w formie kulki) na płetwie ogonowej. W takiej konfiguracji część ogonowa przynęty leżącej na dnie będzie delikatnie się unosić - nie znam się na odelewaniu przynęt, ale takie coś będzie ciekawym rozwiązaniemTylko przynęta straci na pracy,a poza tym jeśli będzie unosił się tylko sam ogonek będzie dużo pustych brań.Może kiedyś spróbuję tego rozwiązania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Rewelacja!!! Pięknie to się prezentuje, a i malowanie bajunia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wyszło bardzo estetycznie a zarazem apetycznie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wygląda rewelacyjnie - widziałem również na żywo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Marcin to jest to Czy można już się ustawiać w kolejce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi