cyprys19 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pomyślę nad tym rozwiązaniem- może cała gumka pływająca robiła by "robotę", tylko wypełniacz usztywnia i nie wiem ,czy to zda egzamin?Trzeba zrobić testy.... Odnośnie fotek to niebawem poprawi się ich jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Gumki doszły.Marcinie,Dzięki za gratisy.Czekam teraz na ukleje..Pozdrawiam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Panowie wieczorem wszystkim odpiszę, bo trochę się nazbierało wiadomości. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 I ja doczekałem się swoich plaskaczy Faktycznie na fotki nie oddają uroku gumek, w rzeczywistości jest petarda i tak się zastanawiam czy łowić czy oglądać w pudełku???W weekand postaram się zrobić jakieś fotki Marcin i Ci tutaj wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wkręciłem się w "żylety" i w przerwach w odlewaniu powstało takie coś:Płotka 16cm na grubszego zwierza...Zbrojenie boczne "konająca ryba" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ciekawa przynęta, na płytkie oczka pomiędzy trzcinami byłaby w sam raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Na drop shota ,lub lekką główkę jest idealna-można osiągnąć różną pracę animując szczytówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rozbiłeś bank Marcinie. Poproszę o przygotowanie kilku sztuk dla mnie na majowe zębacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rozbiłeś bank Marcinie. Poproszę o przygotowanie kilku sztuk dla mnie na majowe zębacze.Zrobi się oczywiście,tylko za kilka dni,bo czasu mało jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dla mnie również możesz odlać kilka sztuk 16cm żylety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Marcin rozwijasz się jak tempie geometrycznym pokazujesz co i rusz super rzeczy, tak trzymaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ukleje do mnie doszły...będą wymiatać [emoji16]. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dzięki PanowieMała nadwyżka poleciała na giełdę jak by ktoś potrzebował.http://jerkbait.pl/topic/104097-uklejki-%C5%BCyletki-oko%C5%84-pstr%C4%85g/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Proszę, proszę ! Jaka ciekawa odsłona nowego wzoru. Jestem pod wrażeniem "żyletek uklejowych" i ostatniego kąska na grubszego zwierza. Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Fotki żylety pod wodą Taptalkniete z Galaxy s8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 No fajnie się prezentuje,tym bardziej jeszcze dupka się unosi. Pięknie będą zasssssysane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 w carolina rig mogą robic zajebistą robote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Takiej przynęty u mnie na Wiśle okonie jeszcze nie widziały,tak że może być ciekawie w tym sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 a w tym akwarium to jeszcze coś pływa oprócz tej żyletki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 a w tym akwarium to jeszcze coś pływa oprócz tej żyletki Jeszcze nie pływa, dopiero rośliny sadziłem Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 To będzie akwarium testowe, a w nim wygłodniałe okonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Taaakie na kropka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak to dobrze mieć klientów ,którzy potrafią zrobić lepsze fotki...DZIĘKI MARCINIE.16cm "żyleta" na grubsze zwierzaki - tak się prezentuje w wodzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Hehe nawet kirysek się zainteresował gumiakiem. Dobra robota! Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 no trup jak żywy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi