cyprys19 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 no trup jak żywy Dzięki PrzemkuMyślę ,że do takiego gabarytu już dość przyjemne rozmiarowo rybki będą startowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Narybek żerujący na dnie ciekawy kąsek dla drapieżnych Super dzieła Marcinie :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Ta ostatnia ma 16cm i miała być z przeznaczeniem pod szczupaki,ale sugestie o kolorkach fluo już były , więc chyba i "zandery" wchodzą w grę! A tu maleństwa jednokolorowe jak by ktoś potrzebował.http://jerkbait.pl/topic/104469-%C5%BCyletki-pod-kropka-i-nie-tylko/#entry2313889 Edytowane 28 Stycznia 2018 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 16 cm to na normalne zandery jest :-) Także mocy przybywaj :-) PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Daniel ja wiem,że Ty byś je na okonie używał ...ha...ha...,ale takich wędkarzy jest na pewno niewielu. Kiedyś kolega powiedział mi bardzo mądre słowa " zwiększ kaliber przynęt dwukrotnie, złowisz kilka ryb w roku,ale to będą konkretne ryby..." i chyba coś w tym jest. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wędkarzy to wielu, tylko ryb mniej :-) PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 I tu niestety zgadzam się w 100% , niedługo zostaną nam tylko dobre fotki i filmy wędkarskie...Przynajmniej Mazowieckie wody są wyrybione na maxa,bo koledzy z innych okręgów jeszcze coś łowią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Jest słabo, ale do dramatu jeszcze mały krok.2018 szykuje sie zacny - planów wiele i prawie wszystkie omijają mazowieckie :-)Zobaczymy jak ryby docenia „żyletki” :-) PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Daniel ja wiem,że Ty byś je na okonie używał ...ha...ha...,ale takich wędkarzy jest na pewno niewielu. Kiedyś kolega powiedział mi bardzo mądre słowa " zwiększ kaliber przynęt dwukrotnie, złowisz kilka ryb w roku,ale to będą konkretne ryby..." i chyba coś w tym jest.Oj nie do końca. W moich wodach, może bezrybnych większość ryb złowiona została na maleńkie przynęty. Dlaczego? Ano pewnie dlatego, że takich najczęściej używałem ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 U mnie jest to samo. 90% przynęt to małe okoniowe przynęty, a przy okoniach trafiają się czasem ładne niespodzianki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełPOP Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) W Centrali Rybnej sobie leżały, jak żywe Wziąłem jak swoje Marcin, Ekstraklasa, piękne są Edytowane 5 Lutego 2018 przez PawełPOP 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Kwestia dobrego foto i gumy wyglądają zupełnie inaczej czytaj bardziej wypasiono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dzięki Pawle za fotki.Widać wprawną rękę i dobry sprzęt do robienie zdjęć.Bardzo fajnie wyszły i na tych fotkach wyglądają jak w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełPOP Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Fajnie wyszły bo fajne są A fotki to kwestia szczęścia.Trafiłem na przepływającą ławicę to cykłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Robię tych fotek naprawdę dużo,ale uchwycenie kolorów jest dla mnie sztuką.Miło mi,że się podobają,cały czas próbuję i udoskonalam "warsztat lakierniczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Miałem okazję i ja przyjrzeć im się z bliska w tym tygodniu. I powiem tak, musisz Marcin jakiegoś fotografa ogarnąć bo fotki to robisz dupne a faktyczny wygląd uklejek to już jest najwyższa liga. Nigdy żadne seryjniaki nie mają szans się zbliżyć poziomem do takiego rękodzieła.Jest tu kilku artystów najwyższych lotów jak np. Nowwwak którego woblery niesamowicie cenię a Ty bardzo szybko dobijasz do czołówki. Widać że jeszcze korzystasz trochę z inspiracji ale coraz więcej widać w Twojej twórczości Ciebie i Twojego talentu. Edytowane 10 Lutego 2018 przez cobrax 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Potwierdzam ... w rzeczywistości prezentują się zdecydowanie lepiej !.Warto więc popracować nad tymi zdjęciami, by możliwie najlepiej wyeksponować ich klasę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzięki PanowieSą też plusy tych słabych fotek- otwieracie paczkę,a tu niespodzianka,gumki fajniejsze niż się spodziewaliście.Można oczywiście użyć sztuczek i programów do obrabiania fotek,ale póżniej jest niemiłe zaskoczenie,że na foto świetnie się prezentują,a w realu nie jest już tak bajecznie.Oczywiście postaram się o lepsze zdjęcia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dziś powalczyłem z zaległymi tematami ,a póżniej męczyłem aparat i po około godzinie zacząłem ogarniać...Tu trochę "lepszych" fotek.Żyletki 6cm Żylety 16cm I taki jazgarek 9cm w nowym kolorze,a właściwie dwóch fluo. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dałeś czadu Marcin. Na fotkach też już widać poprawę oby tak dalej !Żelki oczywiście pierwsza klasa! Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Fajny oczojebek na kamieniu:)Co to za guma z kopytkiem się ukrywa przy fioletowych uklejach?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Marcinie Ty zawsze wypatrzysz, co nie potrzeba....Niebawem się dowiesz, już niebawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Oki czekamy na premierę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Może coś na bazie korpusu żyletki?Tak sobie pomyślałem że taka żyletka z malutkim kopytkiem zbrojona tradycyjne powinna łowić bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ojjjjjjjjjj......Dostanie ktoś tu po uszach!Obiecuję , będzie bolało! Gdzie jest ten Łaskarzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi