Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Ta ostatnia ma 16cm i miała być z przeznaczeniem pod szczupaki,ale sugestie o kolorkach fluo już były , więc chyba i "zandery" wchodzą w grę!

A tu maleństwa jednokolorowe jak by ktoś potrzebował.

http://jerkbait.pl/topic/104469-%C5%BCyletki-pod-kropka-i-nie-tylko/#entry2313889

Edytowane przez cyprys19
  • Like 1

Daniel ja wiem,że Ty byś je na okonie używał ...ha...ha...,ale takich wędkarzy jest na pewno niewielu.

Kiedyś kolega powiedział mi bardzo mądre słowa " zwiększ kaliber przynęt dwukrotnie, złowisz kilka ryb w roku,ale to będą konkretne ryby..." i chyba coś w tym jest.

Edytowane przez cyprys19

Daniel ja wiem,że Ty byś je na okonie używał ...ha...ha...,ale takich wędkarzy jest na pewno niewielu.

Kiedyś kolega powiedział mi bardzo mądre słowa " zwiększ kaliber przynęt dwukrotnie, złowisz kilka ryb w roku,ale to będą konkretne ryby..." i chyba coś w tym jest.

Oj nie do końca. W moich wodach, może bezrybnych większość ryb złowiona została na maleńkie przynęty. Dlaczego? Ano pewnie dlatego, że takich najczęściej używałem ????.

• Like 1

Miałem okazję i ja przyjrzeć im się z bliska w tym tygodniu. I powiem tak, musisz Marcin jakiegoś fotografa ogarnąć bo fotki to robisz dupne a faktyczny wygląd uklejek to już jest najwyższa liga. Nigdy żadne seryjniaki nie mają szans się zbliżyć poziomem do takiego rękodzieła.

Jest tu kilku artystów najwyższych lotów jak np. Nowwwak którego woblery niesamowicie cenię a Ty bardzo szybko dobijasz do czołówki. Widać że jeszcze korzystasz trochę z inspiracji ale coraz więcej widać w Twojej twórczości Ciebie i Twojego talentu.

Edytowane przez cobrax
  • Like 2

Dzięki Panowie

Są też plusy tych słabych fotek- otwieracie paczkę,a tu niespodzianka,gumki fajniejsze niż się spodziewaliście.

Można oczywiście użyć sztuczek i programów do obrabiania fotek,ale póżniej jest niemiłe zaskoczenie,że na foto świetnie się prezentują,a w realu nie jest już tak bajecznie.

Oczywiście postaram się o lepsze zdjęcia.

• Like 3

Dziś powalczyłem z zaległymi tematami ,a póżniej męczyłem aparat i po około godzinie zacząłem ogarniać...

Tu trochę "lepszych" fotek.

Żyletki 6cm

post-60860-0-39292200-1518365928_thumb.jpg

post-60860-0-99379700-1518365849_thumb.jpg

post-60860-0-03341500-1518365862_thumb.jpg

post-60860-0-32351900-1518365878_thumb.jpg

post-60860-0-25869000-1518365891_thumb.jpg

Żylety 16cm

post-60860-0-74387400-1518365910_thumb.jpg

I taki jazgarek 9cm w nowym kolorze,a właściwie dwóch fluo.

post-60860-0-91028300-1518365943_thumb.jpg

• Like 11