cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Okonio-podobne na razie czekają.Płotka rządzi! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ta druga od góry - pikna Ale wielokrotnie już się przekonalem (czasem boleśnie ), że rybie gusty bywają nieodgadnione i kolory, które początkowo nie przypadły mi do gustu były najbardziej łowne Czyli pozostałe kolory łowcy sandaczy też muszą w pudełkach mieć. Całe szczęście ja już głównie okonie. A i tak pudełka trzeszczą w szwach.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dzięki Januszu.Opinie od tak doświadczonego wędkarza są bardzo cenne, i nie piszę tego ze względu, że jesteś Moderatorem, a ze względu Twojego doświadczenia i wyników w rywalizacji sportowej,bo z tego co wiem masz się czym pochwalić..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wrażliwość okonia na kolory jest zdecydowanie większa niż u sandacza. Obecnie mam okazję śledzić populację żerującą na krabach i okazuje się, że ryby potrafią wybrać kolor który występuje na krawędzi pancerza skorupiaków i jeśli przynęta, nawet rybokształtna, posiada ten odcień, jest zdecydowanie atakowana aby ta sama w innym kolorze by totalnie ignorowana...dacie wiarę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Kuba to powiedz mi na czym żerują moje , Narwiańskie okonie, bo krabów to raczej nie jedzą? A są pewne pory,że przestają brać zupełnie i na nic nie reagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Wrażliwość okonia na kolory jest zdecydowanie większa niż u sandacza. Obecnie mam okazję śledzić populację żerującą na krabach i okazuje się, że ryby potrafią wybrać kolor który występuje na krawędzi pancerza skorupiaków i jeśli przynęta, nawet rybokształtna, posiada ten odcień, jest zdecydowanie atakowana aby ta sama w innym kolorze by totalnie ignorowana...dacie wiarę-Dlaczego te jagody są czerwone?-Bo są jeszcze zielone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dlaczego te jagody nie są czarne tylko czerwone.........???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Trochę lepsze foto płotek. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Druga i trzecia płotka jak świetliki wyglądają fajny fluomix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Wszystkie ładne ale te "naturalne" faktycznie rządzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 bardzo ładniutkie barwy naturalnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Z innej beczki....Od 10gr do 28gr (co dwa gramy czyli 12, 14 itd) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Sexy główeczki, widzę je w gumce boleniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 15cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Z innej beczki....Od 10gr do 28gr (co dwa gramy czyli 12, 14 itd) 20180308_144929_resized.jpg 003_jzzpl-3.jpgPrzy okazji pytanie do kolegów .Czy są takie główki tylko w małej gramaturze?t.j.2- 4 gr.Jeśli tak to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Nie no ta 15-ka to już całkiem będzie robić zamieszanie w wodzie Marcinie jeszcze trochę to katalog będziesz musiał mieć z nr.indeksu bo już powoli się robi kocioł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Dobra jaskółka nie jest zła. Może raczej snake ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Niezły dorobek w twoim wątku Marcinie ,tylko pozazdrościć tak po wędkarsku pozytywnie. Wiele ciekawych przynęt świetnie wykonanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nofy Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Przynęty naprawdę świetne czasem aż szkoda do wody wrzucać Ale jak człowiek pomyśli, co mogą zdziałać q wodzie to jednak zmienia zdanie.Tuż przed ochłodzeniem wyrwałem się dosłownie ma pół godziny "rozpocząć wiosnę", woda podoba no bez perspektyw (okonie palczaki, narybek szczupaka i gałęzie) do 1m głębokości.Już w pierwszym rzucie szczupak pod wymiar a w następnym piękny okoń, blisko mojego PB!Także polecam wszystkim niezdecydowanym! I życzę Ci (głównie z chytrości) dalszego rozwoju! Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Przynęty naprawdę świetne czasem aż szkoda do wody wrzucać Ale jak człowiek pomyśli, co mogą zdziałać q wodzie to jednak zmienia zdanie.Tuż przed ochłodzeniem wyrwałem się dosłownie ma pół godziny "rozpocząć wiosnę", woda podoba no bez perspektyw (okonie palczaki, narybek szczupaka i gałęzie) do 1m głębokości.Już w pierwszym rzucie szczupak pod wymiar a w następnym piękny okoń, blisko mojego PB!Także polecam wszystkim niezdecydowanym! I życzę Ci (głównie z chytrości) dalszego rozwoju! Wysłane z mojego A0001 przy użyciu TapatalkaNa co dziabnął? [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nofy Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Baby shad + 1,3g Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Baby shad + 1,3g Wysłane z mojego A0001 przy użyciu TapatalkaSuper, u mnie ta gumka też kosi fajne rybki Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Co tu dużo mówić konkretne przynęty to i konkretne rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Niech no tylko lód zejdzie to też sprawdzę czy nie czadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Baby shad to moja ulubiona guma na okonie...już nie raz ratowała tyłek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi