skalka Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dziś ryba zniszczyła mi robaka proszę o takie same jak na zdjęciu z okoniem, którego dziś złowiłem działał tylko ten robak 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Zestaw czarnych robali który od Ciebie ostatnio dostałem dał radę zdecydowanie w tym słoneczku!Zyletki również przetestowane, jednak dziś tylko zainteresowane było przedszkole.Największy uwieczniony - siadl na robaczka Taptalkniete z Galaxy s8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Dziś,na bieszczadzkiej rzeczce robale też dawały radę .Przepraszam za beznadziejną fotkę, ale wczoraj nad wodą zgubiłem aparat (TAK, ZDARZA SIĘ!!!). Szkoda, ostatnie zrobione zdjęcie przedstawiało ładnego klenia, który wziął na "cyprysową" larwę ważki: Edytowane 25 Marca 2018 przez marekn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dzięki za fotki Panowie i oczywiście gratuluję rybek.Ja jeszcze sezonu nie rozpocząłem,ale kończę już ostatnie zaległości i po weekendzie ruszam do boju! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 No to jeszcze dorzucę swoje pięć groszy Idzie powolutku wiosna i larwy coraz częściej zaczynają kusić "moje" pstrągi.Dzisiaj krótkie dwie godzinki i dwie rybki w podbieraku. Larwa 5 cm na półtora gramowej czeburaszce Pozdrawiam ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dzięki za fotki Panowie i oczywiście gratuluję rybek.Ja jeszcze sezonu nie rozpocząłem,ale kończę już ostatnie zaległości i po weekendzie ruszam do boju!Tak tak Marcin sądząc po zdjęciach jakie są wklejane w Twój wątek ruszysz do boju, ale przy mikrofali i towarzystwie silikonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dzięki za fotki Panowie i oczywiście gratuluję rybek.Ja jeszcze sezonu nie rozpocząłem,ale kończę już ostatnie zaległości i po weekendzie ruszam do boju!Napisałem Ci priva w sprawie moich zapomnianych główek z wyprzedaży garażowej. Odczytaj proszę wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Wieczorem wszystkim odpiszę,bo kilka wiadomości wpadło,a nie ogarniam z czasem....CIERPLIWOŚCI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dziś też larwa zadziałała 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Fajne barwy okonia na tej szarej trawce Okoń super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Dziś skuszony wczorajszym okoniem znów polazłem niestety okonie nie chciały współpracować ale znów larwa zagrała. Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Drodzy koledzy i koleżanki życzę Wam wszystkim ZDROWYCH WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT zarówno przy rodzinnym stole jak i nad wodą. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Wesołych Świąt Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Się napracowałeś, wesołych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Brak słówżeby to opisać.Dzięki Marcin za zajebiaszczy towar. Jeszcze mnie trzyma.Najbardziej podoba mi się opalizacja, i malowanie i kolory.Robale i kotlety ok.Dzięki za spoooory gratis.ps.Czy ten snejk jest z pływającego czy tonącego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Miło mi to słyszeć.Jaskółka jest z tonącego materiału. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez cyprys19 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Niespodziewany prezent od kolegi z forum....Dzięki Marcinie jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Nic się Marcin nie zmieniło. Okonki nadal gustują w Twoich larwach:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzięki za foto Grzegorzu- na Ciebie zawsze można liczyć. Dziś pracowity dzień ...Wszyscy łowią,a ja ....................leję!Wieczorem usiądę do wiadomości,bo trochę się uzbierało... Tu są ważki gdyby ktoś potrzebował:http://jerkbait.pl/topic/108073-larwy-wa%C5%BCki-robale3cm4cm-5cm/ Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dostaję wieści z placu boju,że "żylety" zamiast łowić okonie, bardzo chętnie są zasysane przez .................bolenie..? Do czego ten świat zmierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dostaję wieści z placu boju,że "żylety" zamiast łowić okonie, bardzo chętnie są zasysane przez .................bolenie..? Do czego ten świat zmierza?Musisz zrobić boleniówkę! Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Musisz zrobić boleniówkę! Taptalkniete z Galaxy s8Wtedy będą brały okonie ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Taki jazgarek 9cm z nacięciami na ogonku, dzięki czemu uzyskał lepszą pracę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Larwy niezmiennie skuteczne ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zerwana żyłka ? Czy ja ślepnę na stare lata 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi