Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Zerwana żyłka ? Czy ja ślepnę na stare lata :D

Hmm... powiem Ci że mam jeszcze 2 zdjęcia tej rybki i na żadnym nie mogę doszukać się żyłki ???????????? a zerwania nie była ????

Do plecionki mam dowiązany przypon ok. 70cm z żyłki 16-tki...tak więc czary mary nie wiem gdzie się podziała ????????

• Like 1

...widocznie Sławku niewłaściwe trunki przyjmujesz.... :P

Przyjmuje to na co mam akurat ochotę, a dziś jestem po mleku i dalej żyłki nie widzę :P

Hmm... powiem Ci że mam jeszcze 2 zdjęcia tej rybki i na żadnym nie mogę doszukać się żyłki a zerwania nie była

Do plecionki mam dowiązany przypon ok. 70cm z żyłki 16-tki...tak więc czary mary nie wiem gdzie się podziała

Ani chybi koperfild nowy nam się ujawnił :lol:

• Like 2

A ja widzę,przynajmniej tak mi się wydaje...

A właściwie to trzeba pochwalić  Mateusza,że tak perfekcyjnie dobrał zestaw- żyłki nie widzimy my i okonie też nie widzą!

Mateuszu GRATULUJĘ  rybki i skutecznego kamuflażu .

Sławku powiększ sobie fotkę - wydaje mi się ,że ta jasna kreska (patrząc w dół, pod okiem w główce) to właśnie żyłka.

A mleka nie pij , bo już w tym wieku i tak nie urośniesz...

Edytowane przez cyprys19
  • Like 1

Dziś wyrwalem braciszka na rybki. Ogólnie rzadko ze mną jeździ- to nie jego sport ale czasami go namówię :D

Dostał do łapy kijek jaki mi najlzejszy został do 16g do tego młynek z gruba szczupakową pletką i co?

Bez świadomości czym łowił lepiej niż ja na ultralighta :D

Z pudełka wybrał Twojego baby shada Marcin, przezroczysty z czarnym brokatem grzbiecik i fioletowy brzuszek.

Przegrałem dzisiejszy pojedynek :D

c807938c1eb113a18ce72e92cf27c04f.jpg

Taptalkniete z Galaxy s8

• Like 8

Dzięki za fotki Mateuszu.Kolejna partia już w drodze.... a i do testów coś poleciało.

Armia larw właśnie dziś do mnie dotarła ????

A ten pakiet do testów naprawdę potężny ???? także dzięki wielkie Marcinie ???? będziem testować i testować ????

• Like 1

Piękne fotki i piękne ryby!

Dziękuję Koledzy, za to, że dzielicie się tymi pięknymi chwilami spędzonym nad wodą.

A ''żyletki ''miewają lepsze, lub gorsze dni, jak każda przynęta. ..ale odpowiednio poprowadzone potrafią otworzyć wodę.

• 2 tygodnie później...

Wróciłem do "żywych" .

Jutro ogarnę wiadomości,a dziś już do łóżka,bo cały dzień ganiam jak głupek ogarniając wszelkie zaległości....Takie weekendy trwające kilka dni to nie dla mnie,bo później nie mogę się odnaleźć!

Jeszcze tydzień,a później biorę się za łowienie i treningi,bo "Dadaj" czeka na "czarnego konia" ,a ręka nie wprawiona i kilka przynęt trzeba przetestować!

• Like 2