bob74 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 ...widocznie Sławku niewłaściwe trunki przyjmujesz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zerwana żyłka ? Czy ja ślepnę na stare lata Hmm... powiem Ci że mam jeszcze 2 zdjęcia tej rybki i na żadnym nie mogę doszukać się żyłki ???????????? a zerwania nie była ???? Do plecionki mam dowiązany przypon ok. 70cm z żyłki 16-tki...tak więc czary mary nie wiem gdzie się podziała ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 ...widocznie Sławku niewłaściwe trunki przyjmujesz.... Przyjmuje to na co mam akurat ochotę, a dziś jestem po mleku i dalej żyłki nie widzę Hmm... powiem Ci że mam jeszcze 2 zdjęcia tej rybki i na żadnym nie mogę doszukać się żyłki a zerwania nie była Do plecionki mam dowiązany przypon ok. 70cm z żyłki 16-tki...tak więc czary mary nie wiem gdzie się podziała Ani chybi koperfild nowy nam się ujawnił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) A ja widzę,przynajmniej tak mi się wydaje...A właściwie to trzeba pochwalić Mateusza,że tak perfekcyjnie dobrał zestaw- żyłki nie widzimy my i okonie też nie widzą!Mateuszu GRATULUJĘ rybki i skutecznego kamuflażu . Sławku powiększ sobie fotkę - wydaje mi się ,że ta jasna kreska (patrząc w dół, pod okiem w główce) to właśnie żyłka.A mleka nie pij , bo już w tym wieku i tak nie urośniesz... Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 A mleka nie pij , bo już w tym wieku i tak nie urośniesz... To wiem bo to nawet nie jest mleko tylko woda z resztkami po odwirowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dzisiaj takie ryby z furią waliły w larwy. Na ostatnim zdjęciu uciekinier który "dał nogę" czy też płetwę tuż przed podebraniem.Swoją drogą straszne wariaty z tych tęczaków 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ale on pięknie ubarwiony!Dzięki za fotkę Piotrze i jak zawsze GRATULACJE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dziś wyrwalem braciszka na rybki. Ogólnie rzadko ze mną jeździ- to nie jego sport ale czasami go namówię Dostał do łapy kijek jaki mi najlzejszy został do 16g do tego młynek z gruba szczupakową pletką i co?Bez świadomości czym łowił lepiej niż ja na ultralighta Z pudełka wybrał Twojego baby shada Marcin, przezroczysty z czarnym brokatem grzbiecik i fioletowy brzuszek. Przegrałem dzisiejszy pojedynek Taptalkniete z Galaxy s8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 To twoim bratem jest Mariusz Kałamaga???????????????????? Super pasiak! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Brat bardziej zdziwiony niż okoń :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Brat bardziej zdziwiony niż okoń :huh: Zdecydowanie nie lubi fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Do poniedziałku jestem poza domem ,więc kontakt ze mną może być utrudniony...Spokojnego i RYBNEGO weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Łowią ????Nawet płoć skosztowała ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Dzięki za fotki Mateuszu.Kolejna partia już w drodze.... a i do testów coś poleciało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 gryzą i u mnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Gratulacje Mariuszu! Jak ja Wam zazdroszczę tych pięknych garbusów.... u mnie tylko szczupacze podrostki gryzą,a okoń chyba jeszcze w amorach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dzięki za fotki Mateuszu.Kolejna partia już w drodze.... a i do testów coś poleciało.Armia larw właśnie dziś do mnie dotarła ????A ten pakiet do testów naprawdę potężny ???? także dzięki wielkie Marcinie ???? będziem testować i testować ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Miło mi,czekam na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Marcinie gumeczki już u mnie ???? dzięki za chojne gratisy i za odpowiednie podejście do sprawy ????. Widać że u Ciebie słowo ważniejsze jest od pieniędzy ????. Porządny z Ciebie gość ☺. Pozdrawiam Jacek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Fajne te Żyletki, każdemu polecam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Piękne fotki i piękne ryby!Dziękuję Koledzy, za to, że dzielicie się tymi pięknymi chwilami spędzonym nad wodą. A ''żyletki ''miewają lepsze, lub gorsze dni, jak każda przynęta. ..ale odpowiednio poprowadzone potrafią otworzyć wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Wróciłem do "żywych" .Jutro ogarnę wiadomości,a dziś już do łóżka,bo cały dzień ganiam jak głupek ogarniając wszelkie zaległości....Takie weekendy trwające kilka dni to nie dla mnie,bo później nie mogę się odnaleźć!Jeszcze tydzień,a później biorę się za łowienie i treningi,bo "Dadaj" czeka na "czarnego konia" ,a ręka nie wprawiona i kilka przynęt trzeba przetestować! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Karpie też gustują w Marcina robactwie : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Hubercie piękny "prosiaczek", dzięki za fotkę.A tak z ciekawości ile trwał hol na takim zestawie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Dnia 06.05 na rzece Wiśle odbyły się mistrzostwa koła nr. 17 Łaskarzew. Marcin po raz kolejny okazał się chojny i przekazał trzy konkretne paki przynęt na nagrody.Wielkie dzięki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi