cyprys19 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jaki tam chojny. ..lekko wsparłem ludzi z ogromną pasją i jest mi z tego powodu niezmiernie miło. Pamiętaj Michale, że zawsze możesz na mnie liczyć, bo to nie tylko Wasza pasja, ale również moja! Pozdrowionka dla całej ekipy i '' do następnego ''!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ekipa jest wyjątkowo zgrana. Bardzo nam miło iż potrafisz docenić nasze małe zawodnicze szaleństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Sami MISTRZOWIE! Najważniejsze, że się dobrze bawicie. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Także dzięki Tobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 A ja się będę bawić na Dadaju. ..zawody ''Garmin ''i to będzie doskonały test dla moich wyrobów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Do Bydgoszczy na SF było przyjechać a nie na jakiś tam Garmin....Daj znać jak poszło:) No i oczywiście połamania kija:) Edytowane 18 Maja 2018 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Romku na SF nie mam szans, bo Ty tam będziesz, a ''garmina''jakoś ogarnę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Dzisiaj świt przywitałem nad rzeką, na przemian jigi i Twoje robactwo Pozdrawiam ! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Założona żyletka od Marcina drugi rzut podbijanie standardowe i łuuuup strzał aż kij wytrąciło prawie z ręki Porządna konsumpcja okonia zassał bez zastanowienia,super przynęta jak zresztą wiele Marcina wyrobów.Dzięki Marcinie za emocje dzięki twoimi gumamiPozdrawiam MarcinMal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Dzisiaj świt przywitałem nad rzeką, na przemian jigi i Twoje robactwo Pozdrawiam ! DSC09982-2_jzzpl.jpg DSC09988-2_jzzpl.jpg DSC09980-2_jzzpl.jpgAch o takich rzekach z takimi rybkami to ja sobie tylko mogę pomarzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Ach o takich rzekach z takimi rybkami to ja sobie tylko mogę pomarzyć Alku, kilka kilometrów od Ciebie, początek kanału Dwory II, jesienią (niektórzy) łowią regularnie okonie 30+, a czasami 40+. Potrzeba tylko wytrwałości i trochę doświadczenia, by na Twojej Wisełce znaleźć takie rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ach o takich rzekach z takimi rybkami to ja sobie tylko mogę pomarzyć Zapraszam Mną od dobrych kilku lat targa tęsknota za "moimi"kleniami z Dunajca bo tu gdzie mieszkam nie ma takich wód; nie mam jednak co narzekać bo jest co innego, takie rozterki to chyba norma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Alku, kilka kilometrów od Ciebie, początek kanału Dwory II, jesienią (niektórzy) łowią regularnie okonie 30+, a czasami 40+. Potrzeba tylko wytrwałości i trochę doświadczenia, by na Twojej Wisełce znaleźć takie rybki O tym kanale i łowionych tam okoniach już nie raz słyszałem,ale co do Wisły to mam na niej mnóstwo spędzonych godzin na biczowaniu wody i jak na razie niestety ale wyjmuję tylko same przedszkole to samo dotyczy sandaczy Odnoszę już wrażenie jak by ich nie było,ale z drugiej strony narybek z czegoś musi się brać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Zapraszam Mną od dobrych kilku lat targa tęsknota za "moimi"kleniami z Dunajca bo tu gdzie mieszkam nie ma takich wód; nie mam jednak co narzekać bo jest co innego, takie rozterki to chyba norma Nie kuś Piotrze bo w lato mam cztery tygodnie urlopu a jak widzę kropkowane rybki to aż nogami przebieram jak małe dziecko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Hubercie piękny "prosiaczek", dzięki za fotkę.A tak z ciekawości ile trwał hol na takim zestawie?Trochę to trwało, bo linka mierzona po amerykańsku miała tylko 2 lb wytrzymałości. Zwykle z karpiami to mam tak, że trzeba wytrzymać pierwsze odjazdy. Później ryba się uspokaja i "tańczy" w obrębie kilku metrów. Jak jest dobrze zapięta, to wystarczy uzbroić się tylko w cierpliwość. Dziś trafił się na żyletkę okoń po przejściach: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Widzę Hubercie, że systematycznie łowisz fajne rybki. A ja męczę na Dadaju, woda fajna, ale trudna. Jutro postaram się wszystkim odpisać, bo sporo wiadomości się uzbieralo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ta jasna gumka już drugi sezon "robi robotę" na moich rzeczkach: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Fajny pstrągal Marku, ale gumki nie pamiętam.....to znaczy pamiętam,że brałeś,ale nie pamiętam jak zrobić ten kolor,bo sprawdził się niewielu osobom, choć Ci co w niego uwierzyli brali spore ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Ajajaj, to jak mi wyjdą, będzie bida... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Damy radę, wystarczy dokładne foto i jakoś kolorek się odtworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jak ktoś potrzebuje "żyletki" , to są dostępne...http://jerkbait.pl/topic/111317-%C5%BCyletki-nie-tylko-na-okonie-baby-shad-4cm/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Ostatnio powrócił temat wkrętek....Gramatury 8gr,10gr 12 gr, 14gr, 16gr,18gr, 20gr, 22gr, 24gr, 26gr ,28gr także jest w czym wybierać. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez cyprys19 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 5cm.Kolorki trzeba dopracować , natomiast z pracy jestem bardzo zadowolony. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Okonie u mnie również są zadowolone z pracy tego jazgarzyka Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 I trochę piórek... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi