Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam byłem w odwiedzinach u Marcina,za które po raz kolejny dziękuje :)

Ale niestety pogoda do południa nie sprzyjała więc wzięliśmy się za kombinacje kolorystyczne gum,takie wyszły sp....ne że nie mogliśmy usiedzieć na tyłkach żeby je potestować ale minęło południe i deszcz ustał więc kita nad wodę :)

Pierwsze rzuty meldują się pierwsze towarzysze.post-64575-0-94794500-1529862289_thumb.jpg

Kolejne metry i miejscówki przemierzone strzał odjazd holuje do brzegu i niewierze moje nowe PB 34,5cm szybkie foty i do wody :)post-64575-0-31650300-1529862479_thumb.jpgpost-64575-0-13284600-1529862502_thumb.jpg

Banan na mordzie do tej pory pomimo przegranego ilościowo sparingu z Marcinem@Cyprys ale za to z nowym PB oraz nowym bardzo łownym kolorem gum.

Dziękuje za wszystko i Pozdrawiam

• Like 3

Ja również dziękuję Marcinie, bo miło mi było Ciebie gościć.

Super, że to właśnie na mojej wodzie udało się pobić rekord!

A kolor który został uzyskany w pełni jest Twoją zasługą, dzięki barwnikowi od Ciebie i chyba na razie nie trafi do oferty, bo muszę się sam nałowić do bólu, ale kilku kolegów dostanie do testów. ..

Nad głowami wiał wiatr
Mile szumiał ten las
W którym pierwszy raz ujrzałem Cię

O Jagódko Ty ma...

post-64575-0-93920500-1530392880_thumb.jpg

Kolor konkret jeszcze nigdy tak nie miałem(może mieliście ale ja niestety nie) żeby z jednego dołka wyciągnąć 11 sztuk okonia nie okonka :) i 12 był chyba kolejnym PB ale niestety wygrał ze mną przy brzegu,ale i tak pomimo pogody dzień zaliczony na duży plus pomimo silnego wiatru z plecionką 0,04 miotało na lewo i prawo ale trzeba walczyć do końca.

Pozdrawiam i dzięki za emocje dzięki twoim gumisiom.

• Like 7

Marcinie doskonale wiesz,że sukces tego koloru zawdzięczamy Tobie, bo to Ty podsunąłeś mi ten barwnik,a ja tylko "namieszałem".

Natomiast bardzo mnie to cieszy,że działa nie tylko na mojej wodzie.Zobaczymy co powiedzą inni, bo już w różnych miejscach Polski prowadzone są testy i liczę na obiektywne oceny od kolegów.

Marcinie doskonale wiesz,że sukces tego koloru zawdzięczamy Tobie, bo to Ty podsunąłeś mi ten barwnik,a ja tylko "namieszałem".

Natomiast bardzo mnie to cieszy,że działa nie tylko na mojej wodzie.Zobaczymy co powiedzą inni, bo już w różnych miejscach Polski prowadzone są testy i liczę na obiektywne oceny od kolegów.

z tego co widzę to nieźle namieszałeś te kolory :)
  • Like 1