MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 No i nie faktycznie przysiadłeś do imadełka, wyglądają rewelacyjne. Mi się udało reanimować wiązadełko i też kręcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 To dzięki Tobie Mariuszu...jak tylko zajrzę do Twojego wątku od razu ciągnie mnie do piórek i imadła.Ja rzadko używam finishera ,ale przy Twoich wyrobach jest niezbędny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wczorajszy 71cm, złowiony,odhaczony ,a teraz okonie... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 A dla odmiany miały być okonie, ale gdzieś zniknęły. ..Natomiast niebawem krótka relacja z odwiedzin Kuby @guciolucky i pogromcy ''pajków '' Piotrka @Hesher na mojej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 A relacja z Dadaju?????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam byłem w odwiedzinach u Marcina,za które po raz kolejny dziękuje Ale niestety pogoda do południa nie sprzyjała więc wzięliśmy się za kombinacje kolorystyczne gum,takie wyszły sp....ne że nie mogliśmy usiedzieć na tyłkach żeby je potestować ale minęło południe i deszcz ustał więc kita nad wodę Pierwsze rzuty meldują się pierwsze towarzysze.Kolejne metry i miejscówki przemierzone strzał odjazd holuje do brzegu i niewierze moje nowe PB 34,5cm szybkie foty i do wody Banan na mordzie do tej pory pomimo przegranego ilościowo sparingu z Marcinem@Cyprys ale za to z nowym PB oraz nowym bardzo łownym kolorem gum.Dziękuje za wszystko i Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ja również dziękuję Marcinie, bo miło mi było Ciebie gościć. Super, że to właśnie na mojej wodzie udało się pobić rekord! A kolor który został uzyskany w pełni jest Twoją zasługą, dzięki barwnikowi od Ciebie i chyba na razie nie trafi do oferty, bo muszę się sam nałowić do bólu, ale kilku kolegów dostanie do testów. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 No Marcin tak co byś o mnie nie zapomniał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Alex dla Ciebie powyciągam z wody te ''łowne ', co wczoraj pozrywałem! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Alex dla Ciebie powyciągam z wody te ''łowne ', co wczoraj pozrywałem!I to jest prawdziwy kolega ☺,zawsze gotowy aby pomóc w potrzebie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nowy kolorek. ..DZIAŁA! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 ładniutkie żelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Często ten kolorek ratuje wyjazd, ale czasami jak jest zimno późną jesienią to koledzy z zimna albo złości tak wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jagodowy kolorek fajny Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ta "jagoda" ma w sobie bardzo dużo zielonego pyłu brokatowego i myślę,że to właśnie jest klucz, zwłaszcza okoniom to połączenie przypadło do gustu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Alex dla Ciebie powyciągam z wody te ''łowne ', co wczoraj pozrywałem!Marcin nie ważne skąd i jak byle były tak łowne jak te BIAŁE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nad głowami wiał wiatrMile szumiał ten lasW którym pierwszy raz ujrzałem CięO Jagódko Ty ma...Kolor konkret jeszcze nigdy tak nie miałem(może mieliście ale ja niestety nie) żeby z jednego dołka wyciągnąć 11 sztuk okonia nie okonka i 12 był chyba kolejnym PB ale niestety wygrał ze mną przy brzegu,ale i tak pomimo pogody dzień zaliczony na duży plus pomimo silnego wiatru z plecionką 0,04 miotało na lewo i prawo ale trzeba walczyć do końca.Pozdrawiam i dzięki za emocje dzięki twoim gumisiom. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Marcinie doskonale wiesz,że sukces tego koloru zawdzięczamy Tobie, bo to Ty podsunąłeś mi ten barwnik,a ja tylko "namieszałem".Natomiast bardzo mnie to cieszy,że działa nie tylko na mojej wodzie.Zobaczymy co powiedzą inni, bo już w różnych miejscach Polski prowadzone są testy i liczę na obiektywne oceny od kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 No tak Marcinie ja podsunąłem barwnik i tylko tyle, a ty produkowałeś formy,dodałeś dodatków do koloru,zamieszałeś,odlałeś itd. więc głównie zasługa w twoich rękach. :clappinghands: Brawo Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Marcinie doskonale wiesz,że sukces tego koloru zawdzięczamy Tobie, bo to Ty podsunąłeś mi ten barwnik,a ja tylko "namieszałem".Natomiast bardzo mnie to cieszy,że działa nie tylko na mojej wodzie.Zobaczymy co powiedzą inni, bo już w różnych miejscach Polski prowadzone są testy i liczę na obiektywne oceny od kolegów. z tego co widzę to nieźle namieszałeś te kolory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Będziesz mógł niebawem przekonać się o skuteczności tego koloru Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Bardzo dobrze zrobione koguty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dziękuję za uznanie. Staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi