cyprys19 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Duuuuużo fluo!!!Zanderki miejcie się na bacznosci! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Marcin a cały różowy z czarnym oczkiem próbowałeś odlać,takie ostre kolory niekiedy otwierają wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Oj Alexander. ..na Twoje pomysły zawsze można liczyć! A to białe, a to różowe. ..wiem, wiem są zbiorniki na których te kolory sprawdzają się znakomicie. U mnie natomiast motoroil, fiolet, i wszelkie brudasy są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 dobrze ,że Alek jeszcze operuje nazwami , biały , różowy itp. a nie ,,pustynna jesień kaszmirowego szmaragdu podczas mglistego zaćmienia ,, takie nazwy maja farby w sklepach i wtedy Marcinku witki opadają hihihihii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 To tak , jak z farbami od RUDI 'ego - ty mu mówisz, że potrzebujesz perłę, a on, że ma 8 tysięcy odcieni perły i weź człowieku wybierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 To tak , jak z farbami od RUDI 'ego - ty mu mówisz, że potrzebujesz perłę, a on, że ma 8 tysięcy odcieni perły i weź człowieku wybierz!Wtedy piszesz Rudiemu że chcesz perłę taką zajefajną i po temacie mi jeszcze się nie zdarzyło bym dostał jakiś nieprzydatny kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Ja Rudiego jak się spytałem o farbki to później stałem .......i myślałem .... a na koniec żeby wybrnąć, że niby się znam na kolorach to powiedziałem, że chcę takie jak Ty masz - Alek Edytowane 12 Lipca 2018 przez kooper82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Z tego co wiem RUDI zajmuje się tym zawodowo, co zresztą widać w malowaniach jego woblerów.Ja czasem używam jego farbek, gdy regeneruję jakieś wobki, a jak pierwszy raz położyłem opalizację nie mogłem się napatrzeć! Ale dość tego Panowie to MÓJ WĄTEK, więc wróćmy do tematu!Zaczynam projekt "Jaskółka" i zamierzam zrobić ze dwa -trzy modele co by uzupełnić ofertę...Niebawem się pochwalę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Około 8cm- pierwsze odlewy. .. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Około 8cm- pierwsze odlewy. .. 20180716_110956-1.jpgto jaskółka ,, dziewica,, warta tysiące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Marcin!Chce ją mieć [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Jak po ogarniam wszystko, to pierwsze polecą na testy do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 No proszę ja wracam z urlopu a tu takie newsy:)Proszę mnie wyprodukować na cito parę brudasków oraz parę magic fiolet:)I nie chce słyszeć że zarobiony itd bo jeszcze tydzień urlopu i muszę je przetestować koniecznieSuper dzieło :clappinghands: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Jagódki, trafiły do mnie już dawno niestety brak czasu spowodował, że ostre testy przeszły dopiero w ostatnich dniach. Przynęty testowałem na Zalewie Zemborzyckim, którego wody w tym okresie mają kolor zielony. Gatunki ryb, które udało mi się złowić to: szczupaki, sandacze, okonie, leszcze i jeden boleń. Przy tym kolorze wody przynęty się sprawdziły druga część testu w listopadzie przy czystej wodzie. Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dziękuję Piotrze za fotki i bardzo rzetelne testy. Jednak fiolet nie tylko u mnie ''otwiera ''wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Taki tam. ..bez pasków 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Dziś mieliśmy zawody okręgowe, z łodzi, na Jeziorze Żywieckim. Marcinie, nie wiem, co mam napisać. Najpierw zastosowałem najmniejsze rybki, rozmiar Nano 1,5". Okonie gryzły, ale dopiero połączenie pół gramowej główki i jagodowego koloru dało pierwsze wymiarowe (20+) rybki. Ogólnie to okonie bardzo brzydko traktowały te przynęty, ogryzając ogony. Później, gdy Nano się wyczerpały, założyłem rybki zbliżone do EASY SHINER 2" Keitecha. Kolejne miarowe, oraz spora ilość mniejszych zameldowała się na haku. Oczywiście rychło mi ich zabrakło. Coraz większy upał, prześwietlona woda - 2' Nano minnow, oczywiście w kolorze "jagódka" znów daje radę. I oczywiście również one się kończą... Na jedno gramową główkę wędruje raczek i woda znów się otwiera. Partner z łodzi coraz szerzej otwiera oczy, robi "przegląd pudełek", ale już nie łowi. Zatrzymał się na czterech okoniach. Praktycznie nikt już nie łowi. Kto połowił w przeciągu pierwszych dwóch godzin, gdy była jeszcze mgła, ten ma jakieś wyniki. Inni "modlą się" o jakąkolwiek miarową rybkę.A ja łowię Jeśli trafia na "miarusa", przynęta połykana jest pewnie i stanowczo. Niestety, drób nie odpuszcza i kolejne raczki tracą swoje falujące odnóża. Czasem pojedynczo, a czasem oba za jednym zamachem! ,Zostały złowione takie rybki jak sum 80+, dwa bolenie, szczupak. Ja z dziesięcioma okoniami uplasowałem się na tyle wysoko, że wraz z przyjacielem wygraliśmy drużynowo Niby powinienem być zadowolony. Ale... Zbliżają się Mistrzostwa Okręgu. Dwudniowe. A ja już po jednym dniu nie mam na co łowić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Janusz ja sądzę, że kto jak kto, ale Ty przynęty dostaniesz ekspresem tym bardziej, że Marcin ma tego trochę na zapasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 W zapasie?No nie wiem. Każdy dysk w komputerze można zapchać, każdy zapas - wyczerpać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Zroooobi się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Co tu gadać jagódka potęga jest i basta(mi jeszcze parę zostało) . Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2018 przez skalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Piotrze koledzy łowią bolenie na perłowe ważki, lub żyletki, ale żeby na fiolety. ? Gratuluję regularności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Udało się zdobyć znane i cenione haki vmc ''barbarian '' więc zagoszczą w ofercie na stałe. Black nikiel, bardzo ostre, a do tego cholernie mocne -myślę, że przyłowy ''wąsaczy ''nie będą robić na nich wrażenia! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam Marcinie fajne główeczki, ja już nie nadążam za tobą,jaki ty masz szeroki wybór asortymentów jakby to nazwać mini market Cyprys :rockon: :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Na te haki polowałem od dawna i w końcu się udało. Trzeba będzie zasilić pudełka, swoje i kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi