Flexx Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Dzisiejsze trzydzieści kilka centymetrów złowione na 6 cm robala od Cyprysa w kolorze kawy z mlekiem, na zestawie drop shot. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dziękuję Krzysztofie za fotki i gratuluję rybek! Ja ostatnio mało łowię, bo narobiło mi się zaległości, ale już prostuję tematy zamówień, sporo paczek dziś poleciało, kilka spakowanych na jutro i trzeba będzie zrobić dzień pauzy i poświęcić go tylko na łowienie, bo coraz mniej czasu zostało. ..zima tuż, tuż! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 CAM00963.jpg CAM00965.jpg Dzisiejsze trzydzieści kilka centymetrów złowione na 6 cm robala od Cyprysa w kolorze kawy z mlekiem, na zestawie drop shot. a bolków tam nie było, czy nie były Twoim celem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 No proszę jaki ten świat mały.Wystarczy jedna fotka, a wiadomości więcej, niż bym ze trzy przewodniki przeczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jak ktoś w potrzebie, to zapraszam:http://jerkbait.pl/topic/114252-gumki-%C5%BCyletki-baby-shad-i-inneg%C5%82%C3%B3wki-dozbrojki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Marcin, dzięki jeszcze raz za przesyłkę. Jakość wykonania mega, no i oczywiście dużo więcej niż zamawiałem :-) nowy kolor petarda, myślę że będzie otwierał wodę aż miło;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Również polecam kolegę Marcina. Wykonanie extra, nowy kolor "jagodowy" naprawdę mi się spodobał i myślę że rybką też podejdzie. Nie wspomnę o bonusach, jak zwykle rewelacja. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Wczoraj odebrałem. Wykonanie 1-klasa. Haki mega ostre. Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez pietryk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki , dzięki Panowie, takie wpisy tylko mnie napędzają do działania! Staram się , aby każdy był zadowolony, bo w końcu łączy nas wspólna pasja. .. A malowanie główek wyszło zaj.....e Marcinie, bardzo mi się podoba . Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Mam i ja swoją armię "jagódek". Jeszcze na koniec sezonu pstrągowego się załapią Dzięki Marcin! Super robota jak zawsze, do czego nas zresztą już przyzwyczaiłeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) a bolków tam nie było, czy nie były Twoim celem? Sorki Rafale, że odpowiadam z opóźnieniem, ale przeoczyłem Twoje pytanie. Oczywiście, że są tam bolki, z pewnością znasz tę miejscówkę (zajrzyj na priv). Ale raz, że nie nastawiałem się na nie - łowiłem tą wędeczką http://jerkbait.pl/topic/22832-rodbuilding-skalka-choroba-nieuleczalna/page-56#entry1981487 - a dwa, w tym miejscu stałem jakieś 1,5 m powyżej tafli wody. Także nic grubszego "na klatę" bym stamtąd nie wyjął. Tego większego okonia pomógł mi podebrać z wody kajakarz, który akurat przepływał tam z dziewczyną. Żeby nie było całkowitego offtopu: również bolenie biorą na robale od Cyprysa Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Krzysiek Rogalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Narwiańskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Marcin, gdzieś Ty znalazł pionową rzekę! I najważniejsze - co to za sępy krążą nad Tobą? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Marcin, gdzieś Ty znalazł pionową rzekę! I najważniejsze - co to za sępy krążą nad Tobą? Zapewne Marcin zostawił nie zamknięte pudełko ze swoimi robalami na kamieniu no i ptactwo już czeka w gotowości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Marcin, gdzieś Ty znalazł pionową rzekę! I najważniejsze - co to za sępy krążą nad Tobą? To pewnie wodospad :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Żebyście wiedzieli jak się ciężko łowi z opadu na takiej rzece!A te ptaki to żurawie, niestety już chyba szykują się do odlotu. Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez cyprys19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dzięki za przesyłkę Marcinie.Czasami opłaca się poczekać troszkę dłużej ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Miło mi, staram się, aby każdy był zadowolony, choć czasem nie ogarniam terminów. ..to bonusy rekompensują czas oczekiwania. Na WYPRZEDAŻY nie będę - bo wielu kolegów pyta. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Marcinie, krzyżackie oksy też gustują w jagodowych przysmakach Te w siatce to tylko te większe przechytrzone z jednego miejsca. Podobnych met było dziś kilka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 To miło, że jagoda i u Ciebie działa. Ładnie polowione Bartku -gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Wczorajszy wypad okoniowy zamienił się w szczupakowy.. Dziwnym trafem na miejscu gdzie zawsze wydłubałem kilka okoni nie miałem ani jednego brania.. Sprawdziłem wiele przynęt, kajtki, sebixy, twistery.. Nic Zmieniłem więc coś niecos, i założyłem 5 gr główkę a na nią 4 cm Baby Shad od Marcina.. .. kolor natural.. Rzut na głęboką wodę, pstryk siedzi ładny okoń myślę ale jakoś szybko idzie do góry.. Sruu świeca szczupaka mały sznyt ok 40 cm nie spadł doholowałem odczepilem.. No nic przy okoniach to się zdarza.. Rzucam dalej ta samą przynęta.. Tym razem porządne szarpniecie.. No jest ładnie wklejanka do 10 g.. Najpierw idzie mozolnie ale bez specjalnego oporu.. Widzę go, ! Ładny.. Odjazd.. Hol.. Odjazd.. Hol.. Pełny chwyt za karczycho.. 73 cm szybka fotka z samowyzwalacz.. Jedna.. I do wody.. Bo jeszcze mnie ktoś popatrzy i na jutro żywcowki bankowo postawione będą.. Patrzę na fotkę słaba no nic.. Coś tam wyszło.. Do końca jeszcze dolowiłem sznyta ok 30 cm Odpowiedź dały szczupaki czemu okoń nie bierze.. Wędka Mikado Lexus Sapphire 240 do 10 g Shimano Nexave żyłka 0,14.. Edytowane 3 Września 2018 przez Greg #2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Hej.Przesyłka doszła,kolorek mega,dzięki za gratisy,pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Mam pytanie odlewasz tez plywajace robaki w jagodowym kolorze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Tak, jest taka możliwość, tylko wtedy tracą przejrzystość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Odezwe sie wieczorem na priv albo zadzwonie. Bede mial fajne zamowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi