Marcy- Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 A jakieś jagody w rozmiarze ponad 5cm? ES3"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Mam. ..es 3 i awaruna 8cmZapraszam na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Na pewno się odezwę. Kupione u Ciebie na próbę (bo tak ciemne barwy rzadko na moim zbiorniku się sprawdzały) uratowały wczoraj dzień aż prosiło się o większy rozmiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Wiem, że zabrzmi to nie skromnie i zastanawiałem się, jak to napisać. ., ale nie Tobie pierwszemu ten kolor uratował przysłowiowy ''tyłek ''!Jak tylko stworzyliśmy jagódkę z kolegą, od razu pojechaliśmy ją testować, kolega pobił swoje PB, a ja na przemian zakładałem standardy, czyli motoroil, herbata i jagoda. Kiedy zakładałem herbatkę, lub motoroil brania ustawaly, gdy wracałem do jagody rybki jakby ozywały! Zdaję sobie sprawę, że nie jest to kolor idealny, bo takowego nie ma, ale bez jagody nie wyruszam na ryby! !! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Chyba Jagody? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Chyba Jagody? Co racja to racja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Wysłałem priv odnośnie jagudek zobaczyć bym chciał czy w De też są tak skuteczne jak mówisz???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Tyle postów że wszystkiego nie odnajdę ale czy jazgara na ważkę już ktoś złowił ? Dla mnie ważka to nr 1 na bezrybiu zawsze coś wydłubie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Były już kiełbie, były płocie, ale jazgarza jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Wysłałem Ci kolego priv daj znać proszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Były już kiełbie, były płocie, ale jazgarza jeszcze nie widziałem.Wiec jestem pierwszy [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Na Zegrzu widziałem kiedyś jak kolega złowił dwie ''babki ''na maleńkiego twisterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 90cm z moich okolic. Jak to miło , że jeszcze takie są. .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Bolki wciągają. .. Edytowane 10 Września 2018 przez cyprys19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Pamiętam jeszcze jak Marcinek mówił ,że bolki go nie interesują tylko ryby w paski. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Również to pamiętam. Jak rok temu mu wysłałem fotkę Bolka dokładnie to samo powiedział [emoji3]Pamiętam jeszcze jak Marcinek mówił ,że bolki go nie interesują tylko ryby w paski. Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Kobieta zmienną bywa. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Znam co najmniej kilku takich, co się długo bronili łowiąc bolenie przy "okazji", tylko wtedy, kiedy te bezczelnie żerowały przy powierzchni. Dzisiaj większość z nich od pierwszych dni maja, przynajmniej do września tropi te karpiowate drapieżniki, coraz szerzej zataczając krąg poszukiwań Ta ryba wciąga jak żadna inna spośród tych spinningowych. Marcin, po cichu liczę na to, że jeszcze w tym roku trafisz jakiegoś prawdziwego narwiańskiego forfitera . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Goràce wieści znad wody . Marcinek dłubie bolki , widziałem / dostałem foto bolesławòw Edytowane 12 Września 2018 przez kooper82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Papla! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Znam co najmniej kilku takich, co się długo bronili łowiąc bolenie przy "okazji", tylko wtedy, kiedy te bezczelnie żerowały przy powierzchni. Dzisiaj większość z nich od pierwszych dni maja, przynajmniej do września tropi te karpiowate drapieżniki, coraz szerzej zataczając krąg poszukiwań Ta ryba wciąga jak żadna inna spośród tych spinningowych. Marcin, po cichu liczę na to, że jeszcze w tym roku trafisz jakiegoś prawdziwego narwiańskiego forfitera .Postaram się Piotrze i na pewno pierwszy się o tym dowiesz. A na okonie przyjdzie czas, bo już nieśmiało zaczynają podgryzac. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Kolejny bez pasków. ..''bolenioza ''wciąga! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Kolejny bez pasków. ..''bolenioza ''wciąga! 20180917_174804-1.jpgDokładnie Jak mam wybór bolenie czy szczupaki ........... Booooooooooolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Dokładnie Jak mam wybór bolenie czy szczupaki ........... Booooooooooolenie Piotruś ja do szczupaków już się dwa lata nie odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Tak jak do boleni :-)? Edytowane 19 Września 2018 przez Darek K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi