Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że zabrzmi to nie skromnie i zastanawiałem się, jak to napisać. ., ale nie Tobie pierwszemu ten kolor uratował przysłowiowy ''tyłek ''!

Jak tylko stworzyliśmy jagódkę z kolegą, od razu pojechaliśmy ją testować, kolega pobił swoje PB, a ja na przemian zakładałem standardy, czyli motoroil, herbata i jagoda. Kiedy zakładałem herbatkę, lub motoroil brania ustawaly, gdy wracałem do jagody rybki jakby ozywały!

Zdaję sobie sprawę, że nie jest to kolor idealny, bo takowego nie ma, ale bez jagody nie wyruszam na ryby! !!

• Like 3

Znam co najmniej kilku takich, co się długo bronili łowiąc bolenie przy "okazji", tylko wtedy, kiedy te bezczelnie żerowały przy powierzchni. Dzisiaj większość z nich od  pierwszych dni maja,  przynajmniej do września tropi te karpiowate drapieżniki, coraz szerzej zataczając krąg poszukiwań :)  Ta ryba wciąga jak żadna inna spośród tych spinningowych.  Marcin, po cichu liczę na to, że jeszcze w tym roku trafisz jakiegoś prawdziwego narwiańskiego forfitera :D  ;) .

• Like 2

Znam co najmniej kilku takich, co się długo bronili łowiąc bolenie przy "okazji", tylko wtedy, kiedy te bezczelnie żerowały przy powierzchni. Dzisiaj większość z nich od pierwszych dni maja, przynajmniej do września tropi te karpiowate drapieżniki, coraz szerzej zataczając krąg poszukiwań :) Ta ryba wciąga jak żadna inna spośród tych spinningowych. Marcin, po cichu liczę na to, że jeszcze w tym roku trafisz jakiegoś prawdziwego narwiańskiego forfitera :D ;) .

Postaram się Piotrze i na pewno pierwszy się o tym dowiesz.

A na okonie przyjdzie czas, bo już nieśmiało zaczynają podgryzac. ..

• Like 1