hudy76 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Poprosiłem Marcina o zielone oczojebne, dostałem dwa takowe w gratisie, dziś podpiąłem pod zestaw i ... Miały być transparentne brudaski z brokatem... ale to kolejny gratis znów zadziałał Edytowane 20 Września 2018 przez Koincydencja 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Znaczy się trafiłem w gusta Twoich rybek. Ładnie połowione -GRATULACJE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Marcin jak znam życie to właśnie odlewasz zielone gumki takie jak prezentuje kolega powyżej nie chcę przesadzać ale dorzuć do mojej paczuszki kilkanaście sztuk Z góry dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A co tam -pochwalę się. Wzór nie jest mój, ale odlew już tak. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A co tam -pochwalę się. Wzór nie jest mój, ale odlew już tak. 20180924_194901.jpg Będa idealne na bolka Kapitalne gumki !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Klasa [emoji123] Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Marcin miejsce w pudełku przygotowane , "kąśliwe" odcienie Ci wyszły, dobra robota ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Szkoda ze o nich nie wiedzialem???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Od razu jak zobaczyłem te ukleje to pomyślałem o boleniu, niemniej w przerwie między torpedami, zakładam gumkę od Marcina (zakładam na hak) i po wrzuceniu do wody meldują się okonki, robią to nawet tam gdzie ich nie powinno być, model prototypowy na bazie żyletki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Marcin miejsce w pudełku przygotowane , "kąśliwe" odcienie Ci wyszły, dobra robota !Piotrek za późno, te z fotki już są moje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Piotrek za późno, te z fotki już są moje Alek Ty zawsze musisz się wepchać ...... Kutwa ledwo Marcin coś pokaże a Ty już to masz. ..... gdzie tu sprawiedliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 A co tam -pochwalę się.Wzór nie jest mój, ale odlew już tak. 20180924_194901.jpg Jaka to długość tych ślicznotek ?Takich jeszcze nie mam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Jaka to długość tych ślicznotek ?Takich jeszcze nie mam... Około 8-8,5cm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 A co tam -pochwalę się. Wzór nie jest mój, ale odlew już tak. 20180924_194901.jpgSuper wyszło ten perłowy kolor robi robotę????pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Super wyszło ten perłowy kolor robi robotępozdrawiamDokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Dzięki Panowie, dzięki.Niebawem kiełb się pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 A co tam -pochwalę się. Wzór nie jest mój, ale odlew już tak. 20180924_194901.jpgNo ładnie i trzeba porządki w pudełkach zrobić bo znowu ciekawy model wyszedł z twojej ręki jak będą zapasy to z góry proszę o info:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dla Ciebie to nawet swoje z pudełka oddam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 A co tam -pochwalę się.Wzór nie jest mój, ale odlew już tak. 20180924_194901.jpgCzuję że i u mnie te "śledziki" powinny choć na chwilę rozbić serca kapryśnych bolków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Mówisz i masz. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dla Ciebie to nawet swoje z pudełka oddam!Wiedziałem że na ciebie zawsze można liczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Nie ma tak łatwo! Musisz odebrać osobiście. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Tak myślałem że będzie jakiś szantaż Ale spoko znajdę kawałek dnia i polecę do ciebie ,tym bardziej że u ciebie za każdym razem są jakieś niespodzianki w postaci nowych PB ,fajnych przyłowów no i to co najważniejsze kolory i wzory przynęt które dają sporo emocji na rybkach:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 I jak znam życie znowu mi oklepiesz tyłek na mojej wodzie, moimi gumami na dodatek! Ale mimo wszystko ZAPRASZAM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Kolego takich okazów nad wodą ci Życzę i jeszcze raz Sto Lat !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi