Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje, trzeba było się napewno postarać ,umiejętności trochę szcześcia plus dobre przynęty i jest wynik.

Dzięki Mariuszu, jak piszesz, wszystkiego po trochu...

No w końcu już myślałem że jakiś foch poszedł :P

Teraz to się boje z tobą sparingu mieć ale cóż z mistrzem przegrać to żaden wstyd :)

Jeszcze raz szczere Gratulacje :clappinghands:

Dzięki Marcinie,jest mi to obojętne ,czy przegram z Tobą ,czy wygram- najważniejsza jest wspaniała atmosfera,która towarzyszy wspólnym wypadom i tego się trzymajmy.

Wow,gratulacje Marcin :whistling:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands: .Pucharek pierwsza kasa,zapewne nie jeden z kolegów który tam startował miał na niego ochotę  :P

Dzięki, no chyba kazdy startujący chciałby go zgarnąć!

• 2 tygodnie później...

Dzis po raz kolejny Twoje gumki uratowaly wypad. Udalo sie namierzyc lawiczke w szybkim nurcie. Wyjechalo troszke ryb ale wiekszosci deczko brakowalo zeby mogly tu zapozowac. Niestety nie mam szczescia do duzych okoni w tym sezonie. Klocek z 4 z przodu po raz kolejny zjechal mi pod samymi nogami. Jednak wzial na Twoja gumke. To jest pierwsza ryba publikowana przeze mnie tutaj na forum i ciesze sie ze w Twoim watku. 6e9194b30ff9a241ceb9de07443f6bd8.jpga148e351bc2a07d7f7f84400f7d385ce.jpg8a60b06ee07b0ac947ab7af853199699.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 8

Dzięki za fotki Mateuszu.

Test nowej gumki przerósł moje oczekiwania... pracuje drobno,ale z dużą częstotliwością, migocząc delikatnie ogonkiem na lewo i prawo- o to dokładnie chodziło!

Godzinka rzucania - dwa niewielkie szczupaczki i kilka okoni,które zdemolowały mi kiełbika. Jestem mega zadowolony z pracy,teraz tylko dobrać odpowiednie kolorki malowania i drżyjcie "GARBUSY"!

Niebawem kiełb pojawi się w ofercie.

• Like 6

Mooocno wypracowane tym bardziej cieszą. Amator Marcinowego 3' a'la kajtka

attachicon.gif ok11.jpg

i ciut ponad 90 na jagarza. Niestety zdjęcie mało romantyczne :(

attachicon.gif szcz11.jpgattachicon.gif szcz22.jpg

Ależ one są okrąglutkie u Ciebie Hubercie.

Pięknie wypasiona rybka,pewnie nieżle dała popalić?

• Like 1

Nie ma się co dziwić Bartku-trzeba to sprawdzić!

Nie dogadaliśmy się co do miejsca. Myślałem o zupełnie innym miejscu. Jutro tam jestem, aczkolwiek nie wiedziałem że już o tej porze tam będą jak co roku zresztą tam się grupują. Do tej rybki z płetwą założe max 2-3 g powinna wtedy lepiej dać się prowadzić i bardziej przypominać trupka :)

• Like 1