cyprys19 Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 A co tam -oto i on.Wykręciłem 1 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Gratulacje, trzeba było się napewno postarać ,umiejętności trochę szcześcia plus dobre przynęty i jest wynik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 No w końcu już myślałem że jakiś foch poszedł Teraz to się boje z tobą sparingu mieć ale cóż z mistrzem przegrać to żaden wstyd Jeszcze raz szczere Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Wow,gratulacje Marcin .Pucharek pierwsza kasa,zapewne nie jeden z kolegów który tam startował miał na niego ochotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Gratulacje, trzeba było się napewno postarać ,umiejętności trochę szcześcia plus dobre przynęty i jest wynik.Dzięki Mariuszu, jak piszesz, wszystkiego po trochu... No w końcu już myślałem że jakiś foch poszedł Teraz to się boje z tobą sparingu mieć ale cóż z mistrzem przegrać to żaden wstyd Jeszcze raz szczere Gratulacje Dzięki Marcinie,jest mi to obojętne ,czy przegram z Tobą ,czy wygram- najważniejsza jest wspaniała atmosfera,która towarzyszy wspólnym wypadom i tego się trzymajmy. Wow,gratulacje Marcin .Pucharek pierwsza kasa,zapewne nie jeden z kolegów który tam startował miał na niego ochotę Dzięki, no chyba kazdy startujący chciałby go zgarnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Chyba coś z tego będzie ,ale kiedy.? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 No i co z projektem w ręku czekamy na pierwsze odlewy ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Dzis po raz kolejny Twoje gumki uratowaly wypad. Udalo sie namierzyc lawiczke w szybkim nurcie. Wyjechalo troszke ryb ale wiekszosci deczko brakowalo zeby mogly tu zapozowac. Niestety nie mam szczescia do duzych okoni w tym sezonie. Klocek z 4 z przodu po raz kolejny zjechal mi pod samymi nogami. Jednak wzial na Twoja gumke. To jest pierwsza ryba publikowana przeze mnie tutaj na forum i ciesze sie ze w Twoim watku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Połakomił się na riperka z ostatniego zamówienia. Dobra robota Marcinie i dziękuję Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Jeden z trzech wziął na ala keitecha w kolorze motor oil 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 GRATULUJĘ pięknych rybek Panowie! A oto i on 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dziś larwa tylko w 1 kolorze pasowała pasiaczkom ????IMG]http://i65.tinypic.com/339m3pu.jpg[/img] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dzięki za fotki Mateuszu. Test nowej gumki przerósł moje oczekiwania... pracuje drobno,ale z dużą częstotliwością, migocząc delikatnie ogonkiem na lewo i prawo- o to dokładnie chodziło!Godzinka rzucania - dwa niewielkie szczupaczki i kilka okoni,które zdemolowały mi kiełbika. Jestem mega zadowolony z pracy,teraz tylko dobrać odpowiednie kolorki malowania i drżyjcie "GARBUSY"!Niebawem kiełb pojawi się w ofercie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Pisze się na testy Cyprysku Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Dziś odleję partię, więc może się załapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Mooocno wypracowane tym bardziej cieszą. Amator Marcinowego 3' a'la kajtka i ciut ponad 90 na jagarza. Niestety zdjęcie mało romantyczne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Połakomił się na riperka z ostatniego zamówienia. Dobra robota Marcinie i dziękuję Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Jedź Bartek przetestować riperka na mały zalew ponoć niezłe kabany tam za drobnicą się uganiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Okoni tam nigdy nie połowiłem. Za to widziałem bolenie. Jestem zdziwiony tym info. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Okoni tam nigdy nie połowiłem. Za to widziałem bolenie. Jestem zdziwiony tym info.Nie ma się co dziwić Bartku-trzeba to sprawdzić! Edytowane 21 Października 2018 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Mooocno wypracowane tym bardziej cieszą. Amator Marcinowego 3' a'la kajtka ok11.jpg i ciut ponad 90 na jagarza. Niestety zdjęcie mało romantyczne szcz11.jpg szcz22.jpgAleż one są okrąglutkie u Ciebie Hubercie.Pięknie wypasiona rybka,pewnie nieżle dała popalić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Nie ma się co dziwić Bartku-trzeba to sprawdzić! Nie dogadaliśmy się co do miejsca. Myślałem o zupełnie innym miejscu. Jutro tam jestem, aczkolwiek nie wiedziałem że już o tej porze tam będą jak co roku zresztą tam się grupują. Do tej rybki z płetwą założe max 2-3 g powinna wtedy lepiej dać się prowadzić i bardziej przypominać trupka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Do tej uklei polecam trójkątne główki i wtedy osiągniesz odpowiednią pracę. Spróbuj, a nie będziesz żałować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Czy ktoś poznaje tą Narwiańską miejscówkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Czy ktoś poznaje tą Narwiańską miejscówkę? 20181016_170746.jpgNa pewno nie są to moje nowodworskie strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Jeszcze nie malowane, ale dojdą oczka i będzie gitara. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi