patzaw26 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Ta sama gumka co ostatnio, delikatny opad i ryba w drugim rzucie Oczywiście rybka spełnia forumowej minimum tylko mam za wielkie łapska i wydaje się mała Edytowane 23 Października 2018 przez patzaw26 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Jeszcze nie malowane, ale dojdą oczka i będzie gitara. 20181023_214737-1-1-1-1.jpgMarcin już jest gitara i za wiele nie kombinuj z tym malowaniem , super wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Dzięki Piotrze. Oczka już dostały i jak by ktoś potrzebował to zapraszam :http://jerkbait.pl/topic/117054-kie%C5%82bie-7cmp%C5%82otki-ukleje/#entry2470188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Wow Marcin kiełbie pierwsza klasa Chyba się znowu wymienimy przynętami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Bardzo chętnie. Napisz mi na priv co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ooo... Marcinie widzę że tu sporo nowości w twoim wykonaniu,I znowu kusisz na odwiedziny:)Jak zwykle nic innego nie pozostaje jak pogratulować tobie nowych wyrobów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nowości nowościami, ale stare wzory wciąż kuszą. "Przerobiłem" już z pół setki Marcinowych raczków i powiem Wam w tajemnicy, że już się kończą Są delikatne, okonie potrafią je strasznie sponiewierać - ale trzymają się haka lepiej niż Keitech'y, a często też lepiej wabią ryby 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ten konkretny model i kolor, dobrze wabi też pstrągi, zimową porą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ten konkretny model i kolor, dobrze wabi też pstrągi, zimową porą...Oraz klenie. Wiem, wypróbowałem, ale - szczerze? Szkoda mi tych gumek na "zwykłe" łowienie i zakładam je głównie w czasie zawodów. Oraz wtedy, gdy na nic nie bierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Najwiekszy z dzisiejszej trójki, wszystkie rybki nie zeszły poniżej 30cm. Ten był największy Gumka tak jak ostatnio rozmawialiśmy Marcinie Dała radę nawet na trąconej wodzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) "Przerobiłem" już z pół setki Marcinowych raczków i powiem Wam w tajemnicy, że już się kończą Są delikatne, Coś za coś. Ta delikatność robi robotę. U mnie pozostały jeszcze dwa raczki i czekają na jakiś specjalny moment. Może trafię w ten właściwy?Jak nie bardzo sobie radzę z gumowymi przynętami bez własnej pracy, tak "żyleta" jest w moim guście. I bardzo w nią wierzę. Półtora sezonu wojuję o okoniowego czterdziestaka. W rzece nie jest o niego łatwo. Z brzegu nie jest łatwo. Zmieniłem styl łowienia i sięgałem po przynęty dla mnie całkiem nowatorskie. Prezentowany okonek ma w buzi Cyprysową "żyletę". Takie moje nowe PB 35 cm. Drugi wygrał po krótkiej walce. Żylety jeszcze pokażą, co potrafią Edytowane 28 Października 2018 przez jaceen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dzięki wszystkim za fajne fotki i życzę samych OKAZÓW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Amator płoteczki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Piękny pasiaczek Hubercie- Gratulacje!Ja niestety ostatnio słabiutko, może dlatego ,że nie mam za bardzo czasu i rzadko bywam nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Na kolorowo. .. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 A to i ja coś zapodam. Oczywiście gumki kolegi @cyprys19 Pierwsze zdjęcia to raczek, na dokładnie ten model i kolor skusiło się kilka fajnych okoników. W zasadzie w moich wodach wszystkie kolorki jakie kolega ma do zaoferowania, zdają egzamin. Jednakże jak to z okoniami bywa, raz jeden kolor a raz drugi im pasuje. A tutaj fajny przyłów. W akcji była ważka kolor zielony fluo Generalnie lubię łowić na robale z czeburaszką. Fajne jest w nich to, że ładują na nie nawet mulaki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzięki Robercie za fotki.W okresie jesiennym raczki robią robotę nie tylko u Ciebie.Pozdrowionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Dziś kolejny dzień spędzony na rybach (właściwie pół dnia,bo pogoda nie pozwoliła na więcej,ale resztę czasu spędziliśmy na pogaduchach wędkarskich) z KOLEGĄ poznanym na forum.Wymiana spostrzeżeń , doświadczeń ,rozmowy o sprzęcie- uwielbiam to!KOLEGA testował kiełbie ( chyba w drugim rzucie uwiesił się szczupak), ja testowałem jego nowego "palladina" (po trzech podbiciach strzał fajnego sandacza, więc kij przetestowany)- dzięki Marcinie za odwiedziny i miło spędzony czas !Chyba muszę iść na odwyk , bo całe moje życie kręci się wokół WĘDKARSTWA.... spokojnie , to nie nałóg .... to PASJA!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Dwa Marciny się spotkałykażdy wędkarz doskonaływięc Okonie po betonieza Sandaczem się schowały (...)Chyba muszę iść na odwyk , bo całe moje życie kręci się wokół WĘDKARSTWA.... spokojnie , to nie nałóg .... to PASJA!!!Tak sobie to tłumacz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ja również dziękuje za spotkanie ,szkoda że nie przygotowałem się na deszcz, bo jechałem do ciebie było suchutko lecz pod koniec drogi się ujawnił Ale my zawzięci i w deszcz te dwie godziny nad wodą pomachaliśmy. Kiełbik mega praca jak to ci wczoraj wspomniałem ma nawet podwójną prace, nie tylko ogon pracuje kto go ma to pewnie dostrzegł jego drugą pracę ,a kto nie ma niech żałuje(tak w drugim rzucie był szczupak wymiar PZW )A testa mojego Palladina nie zapomnę do końca życia ,bo ja machałem prawie cały czas(w między czasie lexus saphire z kiełbiem) nim żeby go sprawdzić jak się spisuje ,mamy się już zwijać zmoczeni przez piękny deszcz i sobie przypomniałem że chciałeś oddać kilka próbnych rzutów ,a tu w pierwszym rzucie mnie zamurowało praca kija pod rybą świetna ,parę sekund pokazu zrobiłeś szkoda że nie dał się sfotografować bo na pewno był ładny kloc bo odjazdy robił o niebo lepsze niż ten szczupak na ul Apropo kiełbia też wczoraj złapałeś szczupaka i nasz wypad zakończył się tym razem remisem Więc czekamy na pogodę żeby spotkać się na całodniowy finał,ale są również plusy takiej deszczowej pogody więcej czasu było na pogawędki Z nałogu już za późno żeby wyjść i trzeba zwalić na PASJĘ ! Jeszcze raz bardzo dziękuje Marcinie za miło spędzony dzień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Marcinie larwy rządzą ????????Zaplanowałem dziś wypad na rzeczne okonie... Te wybredne pasiaki (właśnie za to je uwielbiam ????) nie reagowały na nic... oprócz larw ????????Trzy kolory: zielony fluo, brązowy i czarny wzbudziło zainteresowanie...10 szt udało się wydłubać, +-25 cmRyba dnia około 35 cm niestety spadła pod nogami ????na pocieszenie okoń 29 ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Dzięki Mati. Widzę,że regularnie łowisz fajne pasiaki,a ważka to ulubiona przynęta nie tylko okoni,ale też Twoja!Powodzonka nad wodą i samych 40-stek życzę. Edytowane 5 Listopada 2018 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Dokładnie tak jak piszesz Marcinie ????Ważki zawsze muszą być pod ręką ????40-stki jeszcze się nie doczekałem ale pracuje nad tym intensywnie ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Czterdziesteczka na jagodowego raczka, były jeszcze mniejsze. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Kosisz Panie GRUUUBO!GRATULUJĘ Czterdziestaczka, zresztą pozostałych rybek też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi