cyprys19 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 ZDROWYCH, WESOŁYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW JERKBAIT'a! !! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wszystkiego dobrego Marcin!Wesołych Świąt! Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Tobie też "Miszczuniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Trochę kalorii dziś spaliłem ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Gdy oglądałem rybkę w wątku "kleniowym", to tak myślałem, że "skądś" znam ten kolorek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 ????????Dają radę te jagody????????Żałuję tylko że tak późno je zamówiłem... Tymczasem czekamy na wiosnę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Nic straconego Mateuszu. Widzę ,że regularnie łowisz piękne rybki przez cały rok!GRATULACJE! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dzisiaj przypełzły i do mnie. Serdeczne dzięki Marcin.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zachęcający debiut najmniejszej Marcinowej płoteczki. A w wątku szczupakowym amatorka plotki 12 cm. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 ...ryba ma coś między oczami, czy tak gniewnie marszczy brwi?... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 ...ryba ma coś między oczami, czy tak gniewnie marszczy brwi?... Celownik! Piękny pasiak Hubercie - GRATULACJE!Płotka niebawem wejdzie do oferty,bo jak widać działa nie tylko u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Motoroil w moim wydaniu. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Fajnie to wygląda ???? dorzuciłbym brokat złoty, ale może nie być potrzeby ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dla Ciebie będą ze złotym brokatem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Życzę wszystkim, aby nadchodzący rok 2019 przyniósł wiele szczęścia , zdrowia i radości, oraz nie zapomnianych chwil nad wodą! Życzę sobie zdrowia, a reszta jakoś tam będzie. .. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Odlewasz juz ukleje ??? Bedà idealne na bolka , wiec na wiosne juz dla mnie schowaj, abyś mi nie mòwił ,że nie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Wersje próbne 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 U la la... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Już wiem, co na te gumy niedługo złowię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Salmo trutta morpha fario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ukleja 10cm -tego mi brakowało! W przerwie odlewania poczyniłem taki wzorek, teraz do silikonu i na testy. .. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ooo.... szkoda że po sezonie,ale nie zapomnij o mnie w czasie lania,więc przelej kilka sztuk więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 O takie chcesz? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Tak, tak dokładnie takie, już czuję jak mi kijem miota,ale to dopiero za pół roku:) hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Marcin wyszły konkretnie ,ustawiam się w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi