cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kolejka jest dłuuuuuga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 To nie marudź tylko lej!hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Kolejka jest dłuuuuuga... Kolejka jak u lekarza Niedługo będziesz numerki wystawiał heheheh Dobrze, że ja już duuuużo wcześniej się zapisałem . Kapitalne uklejeczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Żabka 6cm o delikatnej pracy- z kopytkami. Pływająca 7cm -z naturalnymi nóżkami. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Żabki wyglądają mi na księżniczki tylko brać i całować.Super temat nie mogą się nie podobać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cyprysku, czy te żaby jak będą podkute toteż będą pływały??? Hi hi hipozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cyprysku, czy te żaby jak będą podkute toteż będą pływały??? Hi hi hipozdrawiam byniekTo zależy jakich podkówek używasz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Kto mi to pomaluje? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Niezła przystawka ,ale tak na sucho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zapraszam Mariuszu -najpierw je pomalujemy, a później zjemy i popijemy ''prymuchą ''! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zapraszam Mariuszu -najpierw je pomalujemy, a później zjemy i popijemy ''prymuchą ''!A dziękuję za zaproszenie miło z twojej strony, propozycja bardzo kusząca z serii tych nie do odrzucenia ,jak skończą drogę na Warszawę to kto wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 A gdzie będzie ta konsumpcja z popitką, może bym tak nie chcący trafił na taką biesiadę?pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 @Mariusz69 i Byniek-Mam nadzieję,że jesteście świadomi tego, na co się porywacie?Będzie "wleczone"! Proszę tylko założyć stare buty, bo się czuby strasznie niszczą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ja biesiadę pominę,ale uklei z kopytem nie odpuszczę myślę że to będzie główna guma w 2019 do moczenia:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Niebawem odleję większą ilość, więc i dla Ciebie Marcinie odłożę pakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Narybek 4cmMuszę jeszcze opanować malowanie oczek na takich maluchach. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Taki kąsek "na raz". Mniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 To jest to dobra robota Marcin. Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Narybek 4cmMuszę jeszcze opanować malowanie oczek na takich maluchach. 20190115_233338.jpg 20190115_233317.jpgNiezłe maluszki . nie znam się na malowaniu gumek, ale Marcin ja bym spróbował wałeczkiem odcisnąć kolor ( silikon jest miękki wiec powinien się poddać ) a później mniejszym zrobił źrenice. Tylko nie wiem jakie są farby do gumek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaje... do tego główeczka i mieścimy się w przynętach do 5 cm Porządek na robocie widać!Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaje... do tego główeczka i mieścimy się w przynętach do 5 cm Porządek na robocie widać!GratulacjeRozumiem,że mam dołożyć do zamówionego zestawu?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ależ oczywiście że dołożyć!Kredyt w Provide... się weźmie ale takiego arsenału nie może zabraknąć w pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 No daj spokój - kredyt?Przecież @cyprys19 gumki tanie ma, tak tanie, jak - gumki Kilka butelek sprzedasz i będzie na garść przynęt!Kredyt. Też pomysł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Januszu,to nie są tanie rzeczy:)A buteleczki są potrzebne na wymianę,luzem nie chcą dawać bo zaraz mandaty heheNo dobra przesada z tym Kredytem,ale w sumie zachcianek wędkarskich jest w nieskończoność więc kto wie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Oj tam od razu kredyty! Dla Ciebie Marcinie zrobię na kreskę.A Janusz ma rację - u mnie gumki tańsze niż w kiosku! Może przyjemności z użytkowania nie można porównać ...chociaż znam takich,co wolą iść na ryby! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi