cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Przy okazji odlewania innych gumek lałem narybek 4cm i się okazało, że ponad 140szt uzbierałem, więc trzeba było to wykończyć. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na wiosenne okoniowanie będą eleganckie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Robercie wyobraź sobie,że już koledzy łowią na nie garbuski.Wczoraj dostałem fotki,ale niestety rybki poniżej forumowego minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 To jest jeden i ten sam kolor. Fajny efekt. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Marcin jesteś po prostu specjalistą od efektów specjalnych, i tym razem jest nie inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Bez przesady Mariuszu...powtarzam ,że ciągle się uczę a zarazem bawię kolorami,a najgorsze jest to,że czasem mam problem aby dany kolor odtworzyć!Starość , nie radość i pamięć nie taka ha...ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Super gumy Marcinie. A co do odtwarzania kolorów, notatki trzeba robić, co ile gdzie i dlaczego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Narybek świetnie wyszedł i tak ładnie posegregowany do przegródek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Czarne mamby. .. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 A u Ciebie widzę ze lecą nowości Rób , rób przydadzą się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Oby Ci Piotrze czasu na zrywanie wystarczyło ;) Plecionki kup! :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Oby Ci Piotrze czasu na zrywanie wystarczyło ;) Plecionki kup! :wacko: Nie bój żaby, będę nurkował jak zaczepie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Przy okazji odlewania innych gumek lałem narybek 4cm i się okazało, że ponad 140szt uzbierałem, więc trzeba było to wykończyć. 20190205_005141.jpg 20190205_005132.jpg 20190205_003427.jpg 20190205_003445.jpgOooo...... Marcinie niezły kotnik żeś im zrobił,teraz to dopiero będą różne wylęgi coś czuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 ''Kotnik ''już pusty, teraz trzeba zrobić nowe, może trochę z kolorami pokombinuję. Jakieś mocno brokatowe by się przydały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) ''Kotnik ''już pusty, teraz trzeba zrobić nowe, może trochę z kolorami pokombinuję. Jakieś mocno brokatowe by się przydały.A ktoś nie dawno pisał żebym nie kombinował ???? Edytowane 14 Lutego 2019 przez MARIUSZ 69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 ''Kotnik ''już pusty, teraz trzeba zrobić nowe, może trochę z kolorami pokombinuję.Jakieś mocno brokatowe by się przydały.Jeśli brokacik będzie srebrny to już staję w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Wczoraj przyszły brokaty i pewnie się ucieszysz,bo srebrny też jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Brokatowo i klasycznie. Świeży wylęg narybku 4cm. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Marcin a wylęgną się też oprócz tych z brokatem-białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Tak się przyglądam i kurde..... mrugają do mnie oczkami . Pewnie by chciały pomieszkać u mnie w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Mówiłem Ci już -dokup pudełek! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Piotrze z góry cię uprzedzę nie kupuj pudełek tylko wielką skrzynie ,bo nadążyć za produktami Marcina to ciężko, jeszcze jakiś czas a będzie potrzebny osiołek żeby wszystko dźwigał brzegiem naszych wód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Oj nie przesadzaj , z moich wyliczeń wynika że masz ode mnie może trochę ponad 600 gumek więc dasz radę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 E tam.... arsenał się już troszkę wykruszył część wypełzła,część zabrały patyki :)Trzeba do marketu Cyprys uderzyć na zakupy uzupełnić asortyment 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jagoda rządzi póki co. Parę oksów na robala jagodowego [emoji6] Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi