Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Wprowadzam jedynie elememty wizualnego tunningu. Bardziej drapieżny kolorek, paseczki, odrobina czerwieni.

Skoro taki karaś czy może bardziej ... karasica okazuje się uwięzionym w ciele pospolitego białorybu okoniem to nic w tym złego by pozwolić jej/mu być bardziej sobą ????

A kilka pasków i już zdobycz jakaś taka koszerna bardziej ????

Edytowane przez morrum
  • Like 2

A jak myślisz Hubercie, po co mam zawsze zestaw markerów?

Ile miała ta rybka z Aliexpress?

Kurczaki, następnym razem przemaluję  ;) . Rybka miała ok 40 cm.

Dzisiaj trafiła się amatorka 12 cm płotki. Trochę do 90 zabrakło, ale cieszy bo z dołeczka, którego jestem wstanie przerzucić. 

post-55546-0-18473000-1557341743_thumb.jpgpost-55546-0-52020700-1557341755_thumb.jpg

Edytowane przez Koincydencja
  • Like 9

Doszły gumy od Marcinka . hmmmmmm powinieneś mi od razu pudełka wysłać.  Teraz mam problem bo nie mam miejsca :D :P. A gumki ..... co tu napisać, kultura i cenzura obowiązuje na forum. Wiec powiem tak   …dzięki temu wiem, że zależy Ci na tym aby zadowolić kolegów po kiju. Twórczość Twoja realnie zaspokajała ich potrzeby. To sprawia, że czuję się usatysfakcjonowany  ze współpracy z Tobą. B) B) B) B) :D :D :D :D

• Like 4

Doszły gumy od Marcinka . hmmmmmm powinieneś mi od razu pudełka wysłać.  Teraz mam problem bo nie mam miejsca :D :P. A gumki ..... co tu napisać, kultura i cenzura obowiązuje na forum. Wiec powiem tak   …dzięki temu wiem, że zależy Ci na tym aby zadowolić kolegów po kiju. Twórczość Twoja realnie zaspokajała ich potrzeby. To sprawia, że czuję się usatysfakcjonowany  ze współpracy z Tobą. B) B) B) B) :D :D :D :D

Do mnie też doszły zamawiane gumki ale chyba trochę przesadziłem z ilością  :o do tego poprosiłem Marcina o jakieś większe gumki pod grubego zwierza  :D no i chyba troszkę twórcę poniosło :opost-62747-0-23022600-1557514388_thumb.jpg

Piotrek nie martw się nie tylko Ty masz problem z pudełkiem :P ja potrzebuję raczej skrzyni by to zapakować i zataszczyć nad Wisłę :lol:  :lol:  :lol: post-62747-0-29866600-1557514421_thumb.jpg

• Like 6

Marcinku sprawdziłem Twoje uklejki ... takie z opalizacja nebieska. Tak mi sie praca podoba :) Praca gumy przy sciaganiu delikatne szybkie lustereczko i ogonek ,, kopytko,, ladnie odbija. Bolka u mnie nie widac - brak drobnicy :( , ale jestem pewien, że bolusie beda zadowolone. :)

• Like 1

No Marcinku połowiłem  :D  :D  :D  gratuluje gumek !!!. Szczupaki wściekle w tym dniu atakowały Twoje duże gumy ok 13 cm w barwach ciemny pomarańcz. Wyjechało z wody 4 sztuki, 3 spady. Zabawy miałem co niemiara :) . Ale wszystko co dobre się kończy.......guma umarła :( . Chciałem ją reanimować ale ostatnia wredna ,, kaczka ,, z premedytacją odgryzła kopytko.Rybki tak mi się wydaje jeden rocznik  bo wymiary lekko ponad wymiar. Nie namierzyłem mamusiek. Jeszcze przyjdzie na nie czas. No i muszę podlizać się o takie gumki.  Mój  kompan   łowienia -tatko - zrobił mi zdjęcie, tak jak zawsze coś utnie. Jeżeli moderator uzna, że kaczuszka nie nadaję się do wklejenia zdjęcia ( brak rozm. 75cm  )to proszę o usuniecie zdjęcia. Co nie zmieni faktu, że przynęty Marcinka kuszą rybki :) :)   

post-61415-0-10195500-1557722579_thumb.jpg

post-61415-0-23832200-1557722552_thumb.jpg

• Like 6

• 2 tygodnie później...

No Marcinku znowu połapane :) Nie daje zdjęć bo kaczuszki nie były duże, ale miałem ich kilka :) Pływałem z tatą i On na ,,0,, jedno tylko branie bo uparty starszy osobnik łapie tylko na wahadła, a Piotruś 3 szt wyjechały i 3 spady :). Kaczuszki male ale wredne istoty :D . Gryzły ,cięły i zmasakrowały mi Twoją jak się nie mylę 13 cm gumę.Może uda mi się ją odratować,  Barwa, która je wk........ to czerwony :) 

• Like 1