MZieli10 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 A jak myślisz Hubercie, po co mam zawsze zestaw markerów? ???? Ile miała ta rybka z Aliexpress? ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 A jak myślisz Hubercie, po co mam zawsze zestaw markerów? Ile miała ta rybka z Aliexpress? Czyżbyś Michale znaczył Swoje ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Wprowadzam jedynie elememty wizualnego tunningu. Bardziej drapieżny kolorek, paseczki, odrobina czerwieni. Skoro taki karaś czy może bardziej ... karasica okazuje się uwięzionym w ciele pospolitego białorybu okoniem to nic w tym złego by pozwolić jej/mu być bardziej sobą ????A kilka pasków i już zdobycz jakaś taka koszerna bardziej ???? Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez morrum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Zgadzam się z Tobą Michale - czasami "tuning" potrafi zdziałać cuda , a drobny szczegół ma znaczenie, zwłaszcza przy łowieniu okoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 , a drobny szczegół ma znaczenie, zwłaszcza przy łowieniu okoni!Marcin, sandaczy chyba też to dotyczy(pamiętasz z końcówki ubiegłego sezonu te rażące kopytka w Twoich naturalnych uklejach ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Marcin, sandaczy chyba też to dotyczy(pamiętasz z końcówki ubiegłego sezonu te rażące kopytka w Twoich naturalnych uklejach )Oj tak! Czasem ogonek fluo potrafi zdziałać cuda! Zresztą w czerwcu też to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułgar Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Ale to chyba proszkowo malowałeś Rafale? Przepraszam za zapłon. Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) A jak myślisz Hubercie, po co mam zawsze zestaw markerów?Ile miała ta rybka z Aliexpress?Kurczaki, następnym razem przemaluję . Rybka miała ok 40 cm.Dzisiaj trafiła się amatorka 12 cm płotki. Trochę do 90 zabrakło, ale cieszy bo z dołeczka, którego jestem wstanie przerzucić. Edytowane 8 Maja 2019 przez Koincydencja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Doszły gumy od Marcinka . hmmmmmm powinieneś mi od razu pudełka wysłać. Teraz mam problem bo nie mam miejsca . A gumki ..... co tu napisać, kultura i cenzura obowiązuje na forum. Wiec powiem tak …dzięki temu wiem, że zależy Ci na tym aby zadowolić kolegów po kiju. Twórczość Twoja realnie zaspokajała ich potrzeby. To sprawia, że czuję się usatysfakcjonowany ze współpracy z Tobą.
Rekomendowane odpowiedzi