cyprys19 Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 10cm surówki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jakie tam surówki, więcej im tam nic oprócz haka niepotrzeba Jak zwykle Marcinie dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Landrynki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Landrynki Mniam Nie pokazuj mi landrynek, bo jestem cukroholikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Mniam Nie pokazuj mi landrynek, bo jestem cukroholikiem Dobra podeślę Tobie trochę pelletu z miodem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 10cm sandaczowe ukleje,które już łowią. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jaskółeczki są w ...Nie, to nie tak leciało! 6cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Marcin nic nie będę pisał,po prostu dłóż kilka sztuk do mojego zamówienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Będziesz miał w swoich ulubionych kolorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Kolejne ''brokaty ''. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Marcin piękne są te ukleje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 W tygodniu przyszło do mnie zamówienie od Marcina głównie plotki 13cm i jak zwykle nie obyło się bez prezentów ale najbardziej zasługuje na uwagę jakość wyrobów Marcina! Z odlewu na odlew widać bardzo duży progres choć i tak nasz forumowy kolega jest na wysokim poziomie. Zdjęcia na forum w nikłym stopniu odzwierciedlają prawdziwe wykonanie. Także, polecam wszystkim bardzo serdecznie a Tobie Marcinie dziękuje za dodatkowe gumki i postaraj się o lepsze zdjęcia bo szkoda „obcinać” prawdziwy wygląd gum Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dziękuje za ukleje, przesyłka dotarła. Kolor jazgarzowy działa bardzo dobrze. Przynajmniej na Wiśle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Ładna rybka Piotrze- Gratulacje!!!Nie wiedziałem ,że tak szybko zrobisz z nich użytek .Samych OKAZÓW życzę wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam jaskółki dotarły w piątek w mega kolorach......o takie mi chodziło... a to ich sobotni efekt, okoń 36 cm i kilka mniejszych, jaskółka na czeburaszcze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Gratulacje Mario. Czyli jeszcze jakieś oksy się uchowały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Gratuluję Wszystkim pięknych rybek! A ja zamiast łowić trochę poodlewałem.Jazgarz 9cm. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez cyprys19 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Kiełbie i ukleje 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Surówki fluo i pakiet jaskółek 6cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Widzę tu killerki na moją letnią gliniankę Marcin jakiej długości są jaskółki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Przeczytaj nad zdjeciem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Przeczytaj nad zdjeciemFaktycznie...tak to jest jak się na telefonie przegląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 6cm i główki do nich. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 W głowie zrodził się pomysł, aby połowić ''na grubo ''...przecież nie będę kupował-odleję sobie! Uprzedzając pytania-tak, to kopia 19-stki. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Uuuuuu .... będą w kolorach pomarańcz i czerwony ???? Takie u mnie łapią kaczuchy ? Jak myśle przy takim wyplaszczeniu będą ładnie kolebały w opadzie na lekkiej główce Edytowane 24 Czerwca 2019 przez kooper82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi